Acaba daha fazla şeyler yaptı da kız arkadaşım benden gizliyor mu?

öncelikle merhabalar...

çok düşündün yazmak için ve sonunda yazmaya karar verdim...

ben 22 yaşında üniversite öğrenimini tamamlamış bir erkeğim.üniversite hayatımda tanıştığım bir kız arakdaş var ve yaklaşık 2 yıllık bir beraberliğin içerisindeyiz ki 2 ay sonra nişanlanmayı düşünüyoruz ama benim aklımda bir takım günlük tartışmaya sebeb olan bir konu var...

kız arkdaşımın benden önceki sevgiliyle bir birliteliği olmuş.ama ilişki anlamında değil cocougün evinde bir gece beraber kalmışlar kız arkadaşımın anlattığı tam olarak şu:

sabah birlikte evine gittik normal gündelik yaşamdaki gibi yemek yedik film izledik,nette takıldık gece olduğunda ayrı ayrı yataklarda yattık ve bir süre sonra yanıma geldi,önce istemedim fakat ısrar edince izin verdim yanıma uzandı öpmeye başladı biraz vakit geçtikten sonra öpüşmeye başladık ardından üzerimde bulunan eşofman üstünü çıkarmak istedi ve karşı koydum ama ısrar edince onada izin verdim ardından elleriyle beni taciz etmeye başladı fakat bende izin verdim zorla bişey olmadı.uzun zaman öpüştükten sonra elini eşofmanımın içine sokmaya kalkıştı baktım ki bu iş ileriye giidyor izin vermedim ve yataktan inmesini syledim inmedi ve öpüşmeye devam ettik sonra tekrar alt eşofmanımı çıkarmak istedi ve bu sefer sert bi dille onu uyardım ve inmesini istedim ısrar etmedi indi ve uyduk sabah erken saaatte evime döndüm.

arkadaşlar sorun şu kız arkadaşım bana bu olayı anlattı ve ben inanmadım onu sevyrum evlenmek istediğin insan o benm için ama sabah akşam beynimi bu sorun kemiriyor abartısız şekilde yemeden içmeden kesiliyorum aklıma geidkçe hayta küsüyorum kmseyle konuşmuyrum yemek yemiyrum şu içmyrum sadece sigara içip düşünyrum...

acaba o çocuk bu kadarıylamı kaldı_?

daha fazla şeyler yaptıda kız arkadaşım benden gizliyormu_?

bi erkek bi kızla bi gece aynı evde kalır ve öpüşmeylemi sınırlanidrr gbi bi sürü sorular :(

kız arkadaşıma ben sana inanmıyrum dedim ve inanman için ne yapmamı istysun dedi

bende en sevdiğin insanın üstne yemin etmeni istyrum dedim

annesinin üstüne yemn etti

bunu sürekli tekrarlattım ve sürekli yemin etti...

ben hala inanmıyorum tabi :(

bi kaç gün önce kız arkadaşıma madem nisan düşünüyoruz benim sana inanıp güvenmemi istiyosan doktora gidelim dedim.

ne için diye sorduğunda bir test varmış doktorlar o testi yaptığında geçmiş yıllarda birlikte olduğun erkeklerin nerene dokunduğun neyle temas ettiği herşey çıkıyormuş dedim ve ayrıca utanarak sıkılarak kızlık testide yaptırcaz dedm :( kız arkadaşım yeterki mutlu olalım tamm gidelim yaptıralım o testi dedi...

sizce çok mu abartıyorum bu konuyu bende eski kız arkadaşlarımla gecelik ilşkiler yasasım cinsel bi birleşim olmasada kız arkdaşımın yaşadığının fazlasını yaşadım :(

lütfen yardım edin bana sizce ne yapmalıyım çok korkuyorum bişey olcak diye 2 gündür bir bardak su içmedim suyu elime alıyrum aklıma gelyr bırakıyrum...

kız arkadaşıma ğvenmelimiyim yoksa hayatıma başka birylemi devam etmeliyim...
Acaba daha fazla şeyler yaptı da kız arkadaşım benden gizliyor mu?