7 yildir birlikteyiz. Birlikte olduk. Birbirimizin ilkiyiz. Vicdan azabi cekmeye basladim yapar yapmaz. ailemin suratina bakamiyorum hala?

Ben bu haldeyken istekli oldugunu duramadigini soyluyor. Ben gercekten cok utaniyorum. Elestiriseniz elestirin benimhayatim benim kararimdi sonucta. Korkum su. Artik yapamiyorum istedigi seyi ona da kiyamiyorum ama mecburum. Bu istekle ona biri yaklassa bisey olur mu sizce. Durdurulabilir bisey degil mi bu. Bana durdurilamaz diyor. Yine isteyince bende terkettim. Arkadasima soyleyince nasilsa oldu devam et dedi. Yoksa aldatir seni dedi kafami karistirdi bir kan gitti diye ayni hataya devam edemem benim vicdanime el vermiyo devamina evet yaptim bir hata ama olmuyo yapamiyorum. Arkadasim hakli mi ne yapmaliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Benim hayatimda ondan baska kimse olmadi. Iliskimiz cok masumdu. Psikolojim bozuldu resmen. Kirdlendim diymi ben simdi
7 yildir birlikteyiz. Birlikte olduk. Birbirimizin ilkiyiz. Vicdan azabi cekmeye basladim yapar yapmaz. ailemin suratina bakamiyorum hala?