Siz olsanız ne karar verdiniz?

10 yıldır toksik bir şekilde süren bir ilişkim var. Bir ayrıl bir barışma gibi araya başkaları falan da girdi ikimizin de her neyse bu sene tekrar denemeye karar verdik başlarda her ley güzel gidiyordu ama ona güvenmediğim için ben biriyle konuştum oda bi süre sonra bunu gördü yaptığımı onaylamıyorum yanlış bir hareketti her neyse buna rağmen benimle olmaya devam etti. Güvenmediği için numaramı değiştirdim, sosyal medya hesaplarımı kapattım. Bu sürede onun kumar oynadığını gördüm söz verdi bir daha oynamayacağına. Maddi olarak zor durumda olduğunu için benim üstüme 4 tane kredi çektik az miktarlar ama sonuçta var. İlk taksitlerini ödedi ödemeye de devam edecektir şüphem yok aksi taktirde ailesine söyleyeceğimi zor durumda kalacağını biliyor. Bir yanım artık bu ilişkiyi bitirmek istiyor bir yanım devam etmek istiyor. Sürekli tartışma halindeyiz ama beni terk etmiyor aldatmış olmama rağmen. Ayrılalım demeye cesaret edemiyorum pişman olurum diye ama bu süreçte çok yoruldum hep bir sıkıntı hep bi sorun paradan yana hep sıkıntılı bir hayatı var maaşı hep borçlara gidiyor. Böyle biriyle birlikte olmak istemiyorum üstüne ihanet konusu da var kendimi ona karşı suçlu hissediyorum hiçbir zaman tam anlamıyla güvenmeyecek hep laf sokacak şüphe duyacak falan. Siz olsanız böyle bir ilişkiye devam eder miydiniz

Siz olsanız ne karar verdiniz?