Yıllar yıllar önce çok sevdiğim çok seven bir adam vardı. Şartlar gereği mecburen ayrıldım. şu an evli. Onunla olan mesajları buldum. Nasıl güzel şeyler yazmış. Bizim şartlarımı sordu sen bizi düşünme ben senin yerine düşünürüm kafanı yorma başına ağrımasın. Mazi kalpte yara mıdır? Birdaha böyle seven olur mu? Korkuyorum sevilmek sevmek çok güzeldi🤦♀️
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Bir daha denk gelmeyeceksin emin ol, olan olursa onunla kıyaslayacaksın, hep o galip gelecek
Gerçekten mi? O nasıldır peki?
O aklındakiyle yaşıyordur ama yanındaki ile ölecektir
Ben kötü bir insan değilim mutlu olamazmıyım ya? 5 yıl oldu hala hayatımda kimse yok. Beddua etmiş olabilir mi?
Nasıl ayrıldığına bağlı, o mutluluğu bulamazaın emin ol, beddua da etmiş olabilir, kim ayrılmak istedi
Ben. 3 kere ayrıl barış oldu. Her defasında gelen oydu. Çünkü çok seviyordu ben de ama şartlar yüzünden ben mantıkla davrandım. En son mesajı da seni sildim söküp attım her yerden yazma bana kalbini kırdırma defol git seni senden nefret ederek hatırlayacağım senle yola çıkan aklıma tüküreyim demişti 🤦♀️
Biraz ağır olmuş ayrılık mesajı, seven aşık olan ne olursa olsun böyle yazmaz, yazmamalı, yinede dene tabii kıyaslama yapmadan
Hep yarı yolda bıraktım onu ayrıl barış ayrıl barış. Gurur yapmadı geldi. Ve yıllar geçmiş üstünden evli çocuğu da var beni sormuş kardeşine. İsmimi vererek napıyor diye sormuş ne alaka bu
Sorabilir oda unutmadı seni, unutamaz da, belki sana karşı yumuşamıştır ama bir merhaba demen onun evliliğinin sarsılmasına sebep olur
Hayır böyle bir gücüm olamaz insanlık olarak sormuş olamaz mı
Bi de içtiği bir ortamda sormuş
Olamaz, öyle bir ayrılıktan sonra aklında kaldın onun, tek bir kıvılcım yeter
O zaman niye evlendi nasıl kafa bu 🤦♀️
Napcaktı seni mi bekleyecekti, beklemiştir ama 5 yıl çok uzun zaman
Yoo öyle yıl filan beklemedi görücü usulü hemen birini buldular apar topar evlendi. İstemeyerek kardeşi öyle diyor o da benim arkadaşım ile evli. İstemeyerek evlendi sırf aile düzeni olsun diye bide tam sizin ayrılığınızdan sonra mutlu değildi filan dedi lafı getirdi bi yerlere
Mantıklı yaptığı, senin ayrılık acını yaşayacağına evlenip kafasını rahatlatmak istemiş ama severek evlenmemiş, sana inat yapılmış
Olan bana oldu. Düzenimi kuramadım bir insan çıkmıyor karşıma lanetli gibiyim o yolunda kafasında benim olmam kötü işte düşünce olarak beni salması lazım
Senin hayatında birinin olması, onun seni salmasına neden olabilir, sende dene en azından zaman akıp gidiyor, pişman olma ileride
Hadi diyince olacak bişey değil ki sınav değil ki çalışıp kazanasın para değil ki borç alıp veresin. Nasip olmayınca olmuyor benim elimden gelen bişey yok
Öyle tabiki ama bekleyerek de olmuyor, nasip kısmet , çıkar illaki birileri karşına, sana iyi gelir
Olabilir neden olmasın? Ne insanlar var dünyada.
Erkekler bir kere sever onu da bir kadın öldürür diger kadınlar eşegin s. ikiniii alırrr
Yaşın doğruysa bulamayacaksın.
29 yaşındayım. Yaş ile ilgisi ne?
Çünkü o saf sevmeler 10 lu yaşlarda olur. 30 larda değil.
24 yaşındaydım ben o zaman 10 lu yaşlarda değil. Çocuk değildim yani. O 38 yaşında ben 29
Bizde çok sevdik