Benimkisi anında unuttu.. Birini bulup aşık olup evlendi mutlu..
Millete bak unutamamış aşkını.. Ah ahh
Millete bak unutamamış aşkını.. Ah ahh
Kime sorsan aşk acısı çekiyorum der fakat aslında hiçbiri çekmiyor tamamen kendilerini acındırıp ilgi çekmek istiyorlar hatta yeni hedefe koydukları kızı veya erkeği manipüle etmek için eski ilişkisini anlatırken karşı tarafı sürekli kötü anlatırlar sanki kendileri tamamen melekmiş gibi her suçu eskiye yıkarlar falan. Konuşmaya değmez birer bok parçasıdır bu insanlar.
Yok bunlar eskiyi hep melek gibi anlatıyorlar dünyanın en iyisi oymuş gibi. Ah be bir şöyle sevilmedik
Saçma sapan türk arabesk kafası, geçmişe saplantılı ezik düşünceleri yüzünden asla mutlu ilişkileri olamıyor zaten. Bana bildim bileli itici gelir bu insanlar.
Bende kime baksam onu deli gibi seven terk etmeyen, ayrılmışta olsa çabalayan birisi var peşinde. Benimkilerde tıpkı sizinkiler gibi hatta belki varlığımı bile unutmuşlardır. Sanırım insanları büyüyle bağlıyorlar kendilerine ya da ilgi göstermeyip ulaşılmaz olarak ilgi çekici olup peşinden koşmalarını sağlıyorlar. Sırrı her ne bilmiyorum ama benimde böyle birisini bulmam gerekiyor.
Cidden büyü yapıyolar acaba ya bunu düşünmeye baslayacam ben de artık
Cevap
10Cevap
Sevilmemişmisin yavrum iyide olsa kötüde olsa aşkı tatmışsın öğle diğilmu bu duyguyu hissi herneyse iste hiç yaşamamış insanlar da var bunuda bil
Onlar daha şanslı belki de
Ne alaka be karşında onlar dediğin kişilerden biri var ne şansından bahsediyon e tabi yani güzel yanları da var hiç aldattılmamış olmak temiz olmak iyi yanları ama bu daha nereye kadar sürecek sonuçta kalbin azgınlığı bacak arasının azgınlığından da beter
sevilsen sende ilgiden şimarik biri olur başkasına gidrfdin
Yok ya beni tanımıyorsun 🥺
tamam söz ben sevicem seni 🥰 ama böyle negatif konuşma kimse sevmez deme
Kimse sevmez demiyorum. Bir şöyle sevilmemişim dedim 🙄
tamam işte evleneceksen Gel ☺️☺️☺️
Hiç sevmemiş demekki seni öenmli değilmişsin onun için
Öyleymiş kandırılmışım demek hepsi yalanmış
Alıştım zaten
Benim hayalim ahımın çıkması. Yaşattığını yaşaması
İnşallahhh🙏 çok istiyorum bunu o kadar çok ki
İnşallah bunun hayali bile mutlu ediyor beni inan ki 🤗😅 bi de gerçeğine şahit olsam düşün ne kadar mutlu olurum
Çok teşekkür ederim mutlu ettin beni🥰
Unutamamış değil unutmak istememiş. Kendilerine acı çektirmek hoşlarına gidiyor gerizekalıların
Neler var neler millette
Neler var
Senin ki ne kadar eski
İki buçuk sene
Unutamadın mi daha
Unuttum da kimseyi sevemedim ondan sonra
Dertleselim mi kanka
Bana bak. Bedava yara bandı olma akıllı ol.
Aşk güzel seks daha guzel
Vay be
Vay ki ne vay
Sen de mi brütüs
Şükür 🙄
İnş
inşallah değil inşâAllah
Doğru olan bu araştır
Ee sonra noldu peki 🙄
Tüh dizlerime çöküp teklif etmediğimden bunlar hep demek 🤦🥺
😳😊
Oldu mu