Kararsız korkak erkek sevemez mi hiç yok mu böyle bir ihtimal? Biraz da içimi dökmek istiyorum çünkü artık çok bunaldım?

Exim kararsız bunu kendisi de biliyor onun beni sevmediğini düşünüyorum diyor kesin buldum bu saf kızı beklet bir kenarda. Bende mal gibi her defasında inanıyorum değişmiş olabilir diye ama her defasında da aynı bir insan hiç mi şaşırmaz. Bana en son geldi yavaş yavaş ilerleyelim belki bir şeyler olur olmaz mı falan dedi. Üç yıl olmuş bee biz ayrılalı her sene yılda bir 3-4 kez bu perileri geliyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Hep de samimi duygular ile yazmasını istiyorum ama bir yandan da diyorum ki sana böyle yazarken ne eğleniyordur. Onun yüzünden hayatım mahvoldu, yoluma düzgünce bakamıyorum ben böyleyken Allah bilir o kaç kişiyle oldu. Asla eski ben olamıyorum gibi hissediyorum onu tanımadan önceki halime dönmeyi çok isterdim. Bakıyorum çocuğa hiçbir beğendiğim kriteri de yok diyorum hâlen neden onu bekliyorsun asla anlam da veremiyorum. Yoluma nasıl devam edeceğim nasıl yeni bir insana güveneceğim ben bundan sonra 🫤

Kararsız korkak erkek sevemez mi hiç yok mu böyle bir ihtimal? Biraz da içimi dökmek istiyorum çünkü artık çok bunaldım?