6 aylık evliyim ama ilişkimiz şimdiden öldü mü acaba?

6 7 aydır evliyim ve evlendiğim günden de hamile kaldım ama benim kocam olacak şahıs aşırı ana kuzusu çıktı utanmasa anne bitti diye bağıracak 2 ay sonra doğurucam benim annem dışında daba kimse hazırlık yapmadı bebeğime tam tersi aşırı yorup stres altına sokuyolar beni kocam dahil annesiyle evlendiğimiz günden beri tartışıyoruz 40 kere dedim ki bi problemin varsa gel bana söyle yine gidiyo kocama anlatıyo yine aynı kocam da manipülesine kanıyo bugğn dönmüş bana anneme karşı dolduruyosun beni diyo bu 2 etti artık son damlalarım gittim gidicem evden ayrı eve de çıkamadık kocam sağolsun yine bahane üretip duruyo beni hizmetçi kocamı da cüzdan olarak görüyolar ama bir türlü bunu kocama inandıramıyorum hamileyim ben temizlik bu kadar ağır yapamam dediğim her vakit ayrı evde de mi böyle olcan ya da tek sen mi hamilesin laflarını duymaktan sıkıldım 40 kere anlatsam 40 kere reddediliyorum evlendiğim güne tüküreyim yani napıcam annem çık gel ben sana da bebeğe de bakarım diyo ama eşimle çok severek evlendik şimdi sadece sinirle bakabilşyorum aşkla bakamıyorum
6 aylık evliyim ama ilişkimiz şimdiden öldü mü acaba?