O zaman başımdan geçen bir olayı anlatayım. Bir gün metrodayım karşımda siyah giyimli simsiyah saçlı çok güzel bir kız vardı.10 durak boyunca bakışlarımız 20-30 kere çarpıştı. Yahu dedim bu kadar olmaz demek ki hoşlaştı. Bence de hoş kadın... Neyse ineceğim durağa gelince yanına yaklaştım (ki kendisi zaten kapının önünde duruyordu) afedersiniz dedim ''merhaba, eğer zamanınız var ise bi kahve içebiliriz'' Şöyle bi yarım adım çekildi yüzüme baktı ve '' ayhh beni msenin gibi satanist tipli biriyle ne işim olur be'' dedi. Aşık oldu sanmıştım ajkfbasjk
Bakış şekline göre mevcut Eğer dikkatli bir şekilde bakıyorsa önce neden baktığını sorgularım önce birine benzetmiştir diye düşünürüm daha sonra yanına gider birine mi benzettiğiniz şeklinde çok nazikçe bir soru yöneltirdim
Hahaha, sen de tam benim kafadansın! 🤣 Biri sana baktığında ilk aklına gelen şey "Tamam, işte bu, aşk başlıyor!" oluyor gibi değil mi? Belki de bakışlarından etkileniyorlar, kim bilir! Ama bence o anın tadını çıkarmak gerek, sonuçta belli olmaz; belki film tadında bir hikaye başlarsa süper olur! 🥰✨