Hiç tanımadığın biri sana hafifçe gülümsese tepkin ne olur?
Sen de gülümser misin, önüne bakıp gider misin yoksa “Ne gülüyorsun” diye söylenmeye mi başlarsın?

Hiç tanımadığın biri sana hafifçe gülümsese tepkin ne olur?
Sen de gülümser misin, önüne bakıp gider misin yoksa “Ne gülüyorsun” diye söylenmeye mi başlarsın?
Bende gülümsüyorum.
Adamına göre şimdi gülümsemeyi yanlış anlayacak tipse kaş çatar birini kaldırır kafa sallarım hayırdır diye , yanlış anlamayacak biriyse gülümsersem erimem diye düşünüyorum
Cevap
12Cevap
Yani tebessüm eden biri olursa mahcup biçimde o zaman ben de hafif tebessüm eder selamlarım mimikle.. Fakat bu yürüme ya da alay gibi bir durum sezersem hiç aldırış etmem yoluma bakarım.. Keyifli geceler..
Karşılık veririm keşke herkes birbirine nefretle bakana kadar tebessüm etse ruhumuz ne güzel beslenir
Allah Allah tanıdık mı acaba diye düşünürüm ve o gülümsüyor diye gülümsemem önüme bakar giderim.
Gözlerimi şaşı yaparım sjdjs
Dil çıkarırım sjsj
Tövbe tövbe falan derim. içimden heralde.
Türk kızından neden bir halt olmayacağının, Türk kızlarının ne kadar medeniyetten uzak olduğunun, Türk kızında "gülümsediyse kesin beni s*kmek istiyordur" paranoyasının ne kadar yaygın olduğunun ispatı görüşler gelmiş. S*lağın teki de "polise tarif edebilmek için yüzünü dikkatle incelerim" demiş. "Gülümsediyse kesin sapıktır" değil mi? Çünkü insanlar sürekli asık suratlı olup mutsuzluk saçmalı, değil mi? Gülümsemek nedir ya? Ne cıvıklıktır bu? Allah hepinize akıl fikir versin. Gülümseyen insanı karşılıksız bırakmak mağara devrinde yaşadığınızı gösterir. Az insan olun. Sapık bir insan zaten gülümsemez, doğrudan harekete geçer.
Selam 🌸
O tebessüm edenlerin arasında bende varım yahu. 😂
Mutluysam özellikle gördüğüm insanlara da mutluluk yayar gülümserim kocaman🥺
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐ Polise net ve doğru ihbarda bulunmak için dikkatle yüzüne bakarım.⭐
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Ben de gülümserim ne var ki bunda
Ama nasıl gülümsediğine göre değişir tabii ki
Tebessüm yapsa sadece
olabilir tebessüm etmek kötü bir şey değildir Güler yüzlü insan seviyorum
Evt gülmek eğlenmek başka neyimiz var. Şu hayatta
Aynen
Sert mizaçlı birisiyim kolay kolay karşımda gülümseyebilen olmaz :D
Erkek ise yani içimden bir "höst ul*n" derim, sert bir bakış alır. Kadınsa tanıdık mıydı acaba diye düşünürüm, çocuksa zaten çoğunlukla çocuklar bana gülümser ben de ona gülümser geçerim..
Cinsiyetine ve ne amaçla gülümsediğine bağlı.
Sevmediğim bir gülümseme ise görmezden gelirim tepki vermem.
Muhattap olmaya gerek yok.
Kızsa ben de ona gülümserm
Erkekse wger yakısıklıysa yanına giderm naber yabancö derm
Güldü kesin vercek dermisim bskwşsşşqşsdlslkx ben de gülümserim coğu zaman
Gülümseyerek karşılık veremem. Farkında olmadan ciddi duruyorum.
Bende gülümserim ve hoşuma gider bu durum somurtan orangutanlrdan iyidir
Kesin arkamdan biri geliyor da ona gülümsedi diye üstüme alınmam. d
Güzel hareket bence ama o an ve duruma bağlı. Yoksa sapik da olabilir bilemeyiz
Hayır dir bı sorun mu var bana gülümsüyor sunuz derim
Kadın mı, erkek mi, çocuk mu ona göre değişir tepki jdjd
En İyi Cevap