Ulaşılması zor olan değil de seçici insanlar dikkatimi çekiyor.

Ulaşılması zor olan değil de seçici insanlar dikkatimi çekiyor.

Ulaşması zor biri hangi yönüyle ulaşması zor biri mesela? Belirli imkanlardan yoksun mahrumiyet bölgesinde mi yaşıyor?
Kendini bir şekilde ulaşması zor biri yapan herhangi bir şahsiyetin evvela ya geçmiş deneyimlerinden elde ettiği acı çıkarımlar vardır ya da tatmin çıtası her anlamıyla çok yüksektir. Her iki durumda da sağlıksız bir profille karşı karsiyayiz demektir. Hal böyleyken ben ne geçmişinde yaşadığı olumsuz deneyimlerden yaralanan kişinin kum torbası olabilirim ne de tatmin çıtası çok yüksek birinin çoğunlukla ne zaman neyi istediğini kendisinin dahi bilemeyeceği kararsız ve tutarsız davranışlarının terapisti olabilirim.
Güzel ve yakışıklı olup bu avantajını kullanan tiplerden tiksindim. Güzel ve yakışıklı olup, mütevazı ve zeki insanlara hayranlık duydum. Kendini ulaşılmaz sanan insan aslında ondan tiksinen insana ulaşamayacak insandır ama maalesef etrafında sahte ilgi olduğu için hiçbir zaman bunun farkına varamayacaklar
Ben basit, anlaşılabilir, kolay dile sahip, kendini iyi ve net ifade eden, saçma sapan esrarengiz pozisyonlara girmeyen, kendine gizem katmayan, ne istediğini bilen basit insan severim. Düz insan severim, yamulan ve kaşar ruhlu sevmem. İlave olarak gönlüme hitap edeni severim, sonra da gözüme hitap edeni.
Onu imkansız ve ulaşılmaz yapan bizim bilinç altımız o yüzden imkansız olan biri yoktur.. Adım atılmayan her şey imkansızdır evet lakin o adımıda bizim atmamız gerekiyor 🙃
Her şeye rağmen gizemini henüz çözemediğim insanlar dikkatimi çeker, çözmek isterim.. Bu aşk anlamında değil genel anlamdada öyledir, insanları merak ediyorum soru soruyorum sorularıma cevap arıyorum gibi bir şeyler.. Altında yatan hikayeleri öğrenmek ve anlamaya çalışmak.. Gizem bitince o dikkat elbette azalıyor zira öğrenmiş ve bilmiş oluyorsun, ondan sonrası artık tanınmışlık, arkadaşlık veya sevgililik oluyor ya da tamamen yeniden iki yabancı..
Seçici insanlar genelde diğerlerinden daha karizmatik görünür çünkü kendi standartları ve net bir duruşları vardır. Onların seçim yaparken gösterdiği özen, kişiliklerinde bir kalite hissi yaratır. Bu yüzden dikkatini çekmeleri çok doğal! 🌟 Seçicilik bazen ulaşılması zormuş gibi algılansa da arada ince bir çizgi var. O kişiliklerinin güçlü yanlarını keşfetmek senin ilgini daha da artırabilir. 💫
Cevap
56Cevap
Evet canım kesinlikle eğer öyle olmasaydı bazı insanlar ulaşamadığı erkek yüzünden hırs yapıp sağa sola h@vlamazdı. 🤷♀️
Doğru canım ❤️
Hic çekmez canım onların egosunu kaldıramam. Ben daha çok hanımcı erkek severim🙄
❤️❤️
Yok ben net insan seviyorum ne istediğini bilen kıçı başı sallamayan neyse o olan...
Ulaşılması zor olan dikkatimi çeker. Bazen seçici olan insanlara bakıyorum. Yaptıkları seçimleri ulaşılması kolay insanlar bile yapıyor.
Herkesin ulaşabildiği şeyler dikkatimi çekmez.
Ulaşılmaz olan ben olmalıyım. Öyle birini hayatımda istememmm. 😎
Hayır, ulaşılması zor olan dikkatimi çekmez, ne istediğini bilen insanlar dikkatimi çekiyor.
Hayır çekmez, detaya katılıyorum
❤️..
Seçici insanlar genelde egolu oluyor gadası
Şunu hala anlayamadı kadın milleti Türkiye de.
" Hayır, Hayır demektir" yani siz bir erkeğe " Hayır" dediğiniz zaman adam arkasını döner gider, olması gereken budur.
Yani " Hayır" diyince ulaşılmaz ya da daha değerli olmuyorsunuz. Reddetmiş ve bir İrade beyanı ortaya koymuş oluyorsunuz.
Sonra " Niye gitti şimdi bu?" der gibi böm böm bakmayın arkasından.
" Hayır, Hayır demektir"
Ulaşması zor burnu kaf dağında olan değil yüregi ve huyu önemli çekici gelir o zaman işte yoksa hepimiz insanız kimse vazgeçilmez değil benim gözümde
Doğru
Hayat zor zaten bir de bunlarla mı uğraşalım 😂
😅.
Seçici, Zeki emlati kuran , iş bitiren becerikli 😄 daha saymayayim ben
Yeterli 😅
❤️❤️
Sırf ulaşılması zor diye kimseyi dikkat çekici bulmam. Zekası, aurası, kişiliği, espri anlayışı ilgimi çekmeli tüm olarak. Elbette herkesle muhatap olan ya da kıçı başı ayrı oynayan biriyle işim olamaz.
Ulaşılmaz olmak, aşırı cool davranmak iticidir. Er kişisi hey adamım ray ban gözlüklerimi airpodslarımı taktım kimseye pas vermiyorum ama cool takılıyorum der ama bi kenarda tek başına oturur.
ulaşması zor biri diye bişi yok da sadece egosundan öyle görünen tipler çok onlarlada ben uğraşmam vakit kıymetli artık onunla uğraşırken başka fırsatları kaçıramam 😏
Yani ne çok zor ne de çok kolay olmalı. Aşırılar insanı yıpratır. Bi kriteri olan, sınırları olan, özgün fikirlerleri olan detaydaki dediğin gibi seçici olan ilgimi çeker.
Ulaşılması zor tipler, aynı zamanda UĞRAŞILMASI zor kişilerdir.
Kimseyle uğraşacak tahammülüm yok artık.
Gereksiz zorluk yaratanlar dikkatimi çekmiyor, zor değilde zorlama insan biçimleri benim için onlar..
Burnu havada kimse dikkatimi çekmiyor. Hatta irite oluyorum. Sevimli, çocuksu ama karakteri oturmuş olanlar çekiyor.
Kızlar ben öyle isterim ben böyle isterim diye yazmışlar. Aşk bu ota da konar boka da konar. Kimse sigortalanmadi
Ulaşılması zor olan insanlardan illallah ettim. Ne istediğine, ne yaptığını bile insanlarla takılmak tercihimdir.
Ulaşılması zor olan kişiler daha çok dikkatimi çekmektedir.
Hiç uğraşamam kimsenin egosuyla. Tatlı enerjik birini isterim her zaman
Kesin zeka çzürlü, ya da başka bişeyini gizliyodur..
Mesafe koyanların asıl sebebi o
Böyle çocukça şeylere harcayacak enerjim yok.
Ulaşılması zor olana şöyle göz ucuyla bile bakmam benim o tarz hırslarım asla olmadı olmaz da
Dikkatimi çekmez hiç. Zorlaştırırsa uzaklaşırım
Çekmez, benimkisi ilk görüşte oluyor ilk görüşte dikkatimi çekmeyen kimse bidaha çekmez
Aynen aynen. Sırf bu yüzden jennifer karısı peşimi bırakmıyor. Demek ki çekiyormuş
Kapı duvar olsa bana gizemli soğuk erkekler daha çekici
Dikkat çekmek benim işim değil.
Birinin talepleri içindeki seçeneği olamam.
Ne ulaşması zor ne de kolay olacak ya. Diğer türlğ hevesim ksçıyor
Aklı başında karakteri düzgün insanlar her zaman bir adım öndedir
Zoru severim , kolay kolay pes etmeyi sevmem
Çekebilir ama basit olmayanlar daha çok çekiyor
Açıklamaya katılıyorum. Kişinin zor olması onu çekici yapmaz.
aslnda sırala önce dikkatimi ceker sonra baktık ulasamıyrum artk dikktımı cekmez
O değişiyor sadece zevk ise uğraşmazlar ama gerçekten hoşlantı ise dikkat çeker
Evet imkansızı severim
Ne dikkati egolu der ondan tiksinirim. 250 gram icin ego kasanlara yuz vermem
evet zoru sever ve çekici bulurum basitlikten hoşlanmam.
Çekmez canım
❤️.
🌸🌸
Hayır.. Zaman ve emek kaybı olup uğraşmam
Zor da kolay da sevmem ortası olmalı
Evet en çekici o olur
Hayır zerre çekmez
Peşinden pek koşmam ya her yer kiz
Ulaşmak istemiyorum kimseye
Dikakti çekmez zoru sevmem
Yo çekmez ve uğraşamam
Tırttt kimse ölümsüz değil