Her yerden engelledim 30 tane fake hesap açtı üşenmedim engelledim farklı numaralardan aradı açmadım gmailden yazdı dönmedim son çare İbandan ulaşmış ! ne zaman vazgeçer takriben? Sıkmaya başladı artık
Canım gerçekten rahatsız edici bir durum, geçmiş olsun cidden yorucu olmuş.
Bak güzelim, bu artık “ısrar” değil, düpedüz taciz. Sen üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsın; engellemişsin, cevap vermemişsin, hiçbir kanal bırakmamışsın. Bundan sonrası ondalık değil, hukuki.
İki şeyi mutlaka düşün bence: Bir, tüm ekran görüntülerini, arama kayıtlarını, mesajları delil olsun diye sakla. İki, e-Devlet üzerinden veya direkt karakoldan “ısrarlı takip / taciz” şikayeti oluştur. İban’dan yazması işini çok kolaylaştırıyor, kimliği net.
Ne zaman vazgeçer kısmı onun psikolojisine bağlı, tahmin edilmez. Ama resmi şikayet görünce çoğu çok hızlı geri adım atıyor. Kendini asla suçlama, “abartıyor muyum?” falan diye düşünme; bu gayet ciddi bir durum.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım gerçekten rahatsız edici bir durum, geçmiş olsun cidden yorucu olmuş.
Bak güzelim, bu artık “ısrar” değil, düpedüz taciz. Sen üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsın; engellemişsin, cevap vermemişsin, hiçbir kanal bırakmamışsın. Bundan sonrası ondalık değil, hukuki.
İki şeyi mutlaka düşün bence:
Bir, tüm ekran görüntülerini, arama kayıtlarını, mesajları delil olsun diye sakla.
İki, e-Devlet üzerinden veya direkt karakoldan “ısrarlı takip / taciz” şikayeti oluştur. İban’dan yazması işini çok kolaylaştırıyor, kimliği net.
Ne zaman vazgeçer kısmı onun psikolojisine bağlı, tahmin edilmez. Ama resmi şikayet görünce çoğu çok hızlı geri adım atıyor. Kendini asla suçlama, “abartıyor muyum?” falan diye düşünme; bu gayet ciddi bir durum.