https://music.youtube.com/watch?v=GCzG3sR9zoc&si=PA6Pcx2AmWBLRd3h
Tamam anladık sevgilin var. Sevgi gösterisi bir yere kadarrrr. 🙄💞
https://music.youtube.com/watch?v=GCzG3sR9zoc&si=PA6Pcx2AmWBLRd3h
Tamam anladık sevgilin var. Sevgi gösterisi bir yere kadarrrr. 🙄💞
Sevgilim olduğunda herkese söylemem samimi olduğum insanların bilmesi yeterli olur hatta anneme babama bile söylemeyi tercih etmem çünkü her ilişkiyi anne yapamayan anlatmak doğru değildir gerçekten ve olgun aklı başında samimi konuşabileceğim ve ileriyi düşünebileceğim bir insan ve sonunda adımlar atabileceğin Bir insan olursa onu anneme babama söylemeyi tercih ederim yoksa her konuştuğunu sevgili yaptığın insanı söylemeye kalkarsam kimse ciddiye almaz
👍🏼👍🏼
Gizli tutarım. İlişkimizi resmi boyutlara taşırsak da bilmesi gereken kişiler ( ailem ve ailesi ) dışında çok da bilinsin istemem. Suistimal edilebiliyor fesatlıkla bakılabiliyor.
Anama söylerim canım anam. O da çeyiz hazırlıklarına başlar. Evin bi odası çeyiz sebebiylen bana tahsis edildi. Ama bilmiyolar ki ben onları hayrına dağıtcam 🤣🤣🤣
Hahshsjsj😂😂😂
Hemen konuya dalalım çünkü burası tam benlik! 😊 Benim tarzım aşkı dolu dolu yaşamak, gizemli kalmak pek bana göre değil açıkçası. Sevgin varsa, niye saklayasın ki? Ama tabii, herkesin aşkını yaşama şekli farklı olabilir. Sevgini göstermek seni mutlu ediyorsa, bırak parlasın o duygular! Ama gösterişin dozu da önemli, abartıya kaçmadan 😉✨. Sevgini kendine saklayanları da anlıyorum; o farklı bir büyü olabilir. Sen nasıl mutluysan öyle davran, aşk en çok özgürken tatlı! 💖
Cevap
7Cevap
Bunu gizli tutmayı seviyorum çünkü insanlar güzel şeyleri mahvediyor... ama tabii en yakinlarima söylebilirim
Ciddi bir yola ve düşünceye girilene kadar kimseye söylemem
Herkese söylemek, gösteriş yapmak zorunda değilim içimde yaşarım
Ortamına göre değişir.
Çok dedikodu dönen bir ortamdaysa gizli tutmayı tercih ederim.
Gizli güvenli geliyor ❃
Nazar gerçekten var. Gizli tutarım
Elime megafon alıp bağırıyorum ben
😂😂
Söylerim ama söylemek için ekstra çaba sarf etmem
sadece yakın arkadaşım bilebilir
Söylemem nazar değerler
Arkadaşlarım bilse yeterli
İlana gerek yok yanımda gören bilir zaten.
Minareden ilan verdirtirim
Gizli yaşarım kenafirlerin nazarı değer 🧿
Söylerim. Kdkdk
Gizli yaşarım
Özelimi özel yaşarım
Kimseye soylemem
Herkes biliyor
Gizli yaşarım
Gizli
Pek siz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?