1 yılDoğası gereği erkeğin sadakati maddi ve duygusal bağlamdadır. Bir erkek, terketmediği sürece sadık kabul edilir. Erkekte cinsel sadakat diye bir şey söz konusu değildir. Cinsel sadakat sadece iyi huylu kadınlarda vardır. Aldatmayan erkek yoktur, opsiyonsuz erkek vardır.
VIP erkekler tarihin her döneminde gerek resmi gerek de facto düzeyde çok eşli olmuşlardır. Erkekler ise sadece f. hişeleri kendi aralarında paslaşırlar. Erkeğin soylusu, kadının soysuzu çok eşlidir.
Vasat ve ıskarta erkekler, en iyi ihtimalle tek eşli olabilirler ki bunlar çoğunluktadır. Aldatılmama garantisi istiyorsan seçimini bu çoğunluktan yapabilirsin.
Bir kadının arzusu o erkeğin bedenen kendine sadık kalması değil karısına ve onun dünyaya getireceği çocuğuna güvenli, huzurlu, müreffeh bir gelecek vadedebilecek güç ve itibara sahip olmasıdır.
Bedenini muhafaza edip koruması gereken erkekler değil sizlersiniz. Bir erkek ne kadar hovarda olursa olsun dışarıda kaç kadınla düşüp kalkarsa kalksın, doğacak çoğunun annesi bellidir ama kadın sadakatsizlik ederse çocuğun babası meçhule düşer. İşte o vakit kıyamet kopar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBu birazcık da karakter meselesidir eğer bir insanın gözü açsa sadece birlikte olduğu kişiler cinsel açıdan değerlendiriyorsa ve güzellik algısına göre ilişki yaşıyorsa evet ama gerçekten saf emek verilen duygulara kıymet veriyorsa karakteri sağlam bir insansa dünyanın en güzel kızını da görse hayatındaki kişiyi ihanet etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKişisel gelişimini tamamlamış veya sapyoseksüel bir erkek bakmaz. Mesela kaliteli karakteri olan ve kendisini geliştirmeye çalışan bir kadınla ömür geçiririm. Bir şeyler öğrendikçe onunla paylaşarak kendim de pekiştirmiş olurum. Rüya gibi bir ilişki oh, mis.
00 Yorumla
Daha güzeli / yakışıklısı her zaman vardır ve bunun sonu yok. Bu bir hastalıktır. Daha güzelini görüp bırakanla olmadığı için şükür edilmesi lazım. Ömür boyu hasta bir ruhla çekilmez zaten bir yerde de bitmeye mahkumdur o ilişki.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah güzelim, maalesef bazen insanlar duygusal olgunlukta sınavları geçemiyor gibi oluyor. Ama unutma, sadakat bir karakter meselesi. Gerçekten seven, kıymet bilen birisi dışarıdaki geçici cazibelere kapılmaz. 🌹
Hayatına güzel insanları çekmek senin seçimine bağlı. Kendine değer verdiğinde, benzer bir enerjiyle sana hak ettiğin sevgiyi sunacak doğru insanı bulacaksın. İnan bana, sadakat hâlâ var, sadece biraz sabır ve seçimlerine dikkat etmek gerek. 💖10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bence erkekler de kadınlar da gerçekten seviyorlarsa daha güzelini görmekle sevgisinden vazgeçmez, çünkü aşk sadece dış görünüşe bağlı bir şey değildir. Güzellik dikkat çeker ama kalpte bağ kuran şey sadakat, güven ve samimiyettir. Eğer bir erkek daha güzelini gördüğünde gönlü kayıyorsa, aslında sevdiğini sandığı şey gerçek aşk değildir. Gerçek sevenin gözünde sevdiği zaten en güzeldir ve o güzelliği başkasında aramaz. Sevgi, sadakatle birleştiğinde dışarıdaki hiçbir cazibe yerinden oynatamaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAdam olan bir kadında başkasının göremediğini sever. Dolayısı ile güzellik, sevmek duygusunda sadece enstrüman olarak kalır..
Bir şiirde de yazdığı gibi "Sende gördüğümü görecekler diye, ödüm kopuyor."
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Gerçekten, yürekten seven bir erkekse mümkün değil. Bakmayın siz erkeklerin böyle olduğuna gerçekten sevdiklerinde kadınların sevgisi bile solda sıfır kalır.
30 Yorumla
1 yılDaha güzelini elde edeceğini düşündüğü anda evet elindekinin nazını tribini çekmek istemiyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Sevdiğim en güzelim olur, ondan güzeli iyisi olamaz! 😅
Kötü de olsa! 😅10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı.
1 yılOnu hicbir zaman bilemeyiz gadası
20 Yorumla
1 yılBazen insan çok yorgun hisseder, özellikle de kalbini verip hep kırıldığında. “Erkekler daha güzelini görene kadar mı sever?” diye düşünmek tamamen normal; çünkü etrafında gördüğün örnekler seni buna inandırmış olabilir. Ama hayat her zaman gördüğümüzden ibaret değil. İnsanların çoğu karmaşık; bazısı gerçekten sevebilir, sadık kalabilir, bazısı ise sadece anlık heves peşinde olabilir. Senin hissettiğin yalnızlık, hayal kırıklığı ve öfke tamamen insani duygular. Ama bunlar, bütün insanların aynı olduğu anlamına gelmez. Hala gerçek bağ kurabilecek, değer veren, sadık insanlar var. Sadece onları bulmak bazen zor, bazen de zaman ister. Kalbin kırılmış olabilir ama bu, senin değerini azaltmaz. Hala sevilmeye, değer görmeye layıksın. Ve bir gün, seni gerçekten önemseyen biri çıkacak, bunu hissedeceksin.
10 YorumlaHayır, her erkek için geçerli değil. Ama bazıları maalesef daha iyisini bulma ihtimali olduğu için uzun vadeli bağlılık gösteremeyebilir. Gerçek sevgi, görünüşten bağımsız ve istikrarlı olur.
20 Yorumla
1 yılKarakteri sağlam olanın gözü kaymaz ilgi alanında sadece sevdiği kadın olur canım 🌸
32 Yorumla- 1 yıl
🌸🌸
Gizli Üye(18-24)1 yılErkek dediğin sadece olgunlaşmamış kişidir adam dediğin yapısı oturmuş sağlam bir kişidir erkek ile adam arasındaki fark şunlardır bir kız bir erkeğe beni neden seviyorsun diye sorduğunda erkek derki senden daha iyisinimi bulucam seni bulmuşum başka hiçbir kadın senden iyi değil derse bu ne anlama geliyor eğer senden genç ve daha güzel birisini bulursam ona gidicem demektir ama bir kadın böyle bir şeyi adama sorarsa sen benim kadınımsın der sen benim herşeyimsin dünyamsın senden başkasını istemem çünkü sen benim başıma gelen en güzel şeysin der bırak dünyanın en güzel en iyi kadınıtlan kendini yan yana köy gene seni seçerim çünkü sen benim dünyamsın der bir gün sevgilin olduğunda sor ve ona aynen böyle de eğerki erkek camevabı verirse onu hemen terk et ana adam cevabı verirse onu asla terk etme ve ona sımsıkı sarıl
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBu hayatta herşeyin bir sonu vardır.. ama sadakatin değil.. sevgi saygı oldukça daima özel biri olursun
121 Yorumla- 1 yıl
Senin kullanıcı adına ne zaman baksam yelena diye okuyorum 🤣🤣 Marvel sağolsun
- 1 yıl
Napim her gördüğümde öyle diyorum ben. Ama sonra bakıyorum yolena mi diyorum o bile degil
- 1 yıl
İolena yazıyor ama 🤣🤣
- 1 yıl
Sneijder karışım yolenda gibimi 🤭
- 1 yıl
Tarayıcı dan baktım iolena yazıyor
- 1 yıl
burada öyle tarayıcıdan girdim baktım
https://www.kizlarsoruyor.com/fenomen/iolena - 1 yıl
Bendede normal yolena yazıyor ama. Stalk yapa yapa denk geldik
- 1 yıl
Sen eskiden peri kızı mıydı bir perimiydi o kişi değilmisin
- 1 yıl
Denk geldim ama hiç yorumda bile selamımız olmadı 🤣🤣
- 1 yıl
Aynen oda wifi yok turknete yazıyordum saatlerdir internet niye yok diye 🤭 neyseki her şerde bir hayır vardır
- 1 yıl
Senin wifide sorun yoksa şifreyi Verde bağlanayım 🤭
- 1 yıl
Sendeddmi var neyseki 6 gün için 7 GB internet kalmış
- 1 yıl
Koskoca İstanbul'dayım... İnternet baglatirdik iki sene geçti altyapı artık yok gözüküyor başka internete. gecemiyorim.
Aynen öyle birde biraz ilgi görünce hemen ona giderler skjcjjd
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılErkek sevdiyse en güzelini bulmuştur zaten gerisi gönül eğlendirmeceden ibaret
https://www.youtube.com/embed/69ToF1K2T9410 Yorumla
1 yılBazıları için hayır, gerçek sevgi geçici cazibelere takılmaz. Bazıları kalplerini yalnızca bir kişiye verir, dünya ne kadar geniş olsa da ruhları o tek kişide kalır.
10 Yorumla
1 yılGüzellik algısı bozuldu ki her erkeğin her kadının elinde telefon sosyal medya efektli kızlar erkekler görüyorlar evlendikleri veya sahip oldukları hoş gelmiyor artık ^Bence^
10 Yorumla
1 yılBu konuda yanlış anlıyorsunuz. Çoğu erkekler guzelligine bakar fakaat bazı güzel dahi olsalarda hep karakterine ve kişiliğine bakar. Bende çok güzel gördüm ama insanliklari veya karakterilerini begenmediklerim çok kadın oldu. Şahsen benim için güzellikten çok insanlığıdir.
00 Yorumla
1 yılYaa, bak mesela benim yaş 42, bi billûr, bi. ayak, bi lobum çukurda. Atatürk zamanını bilirim , saygı var ıdı, buralar dutluğudu.. duda, cevize çıkan yosmaları etek altı yapar, ceviz kırardık.
Püüeeehheee öhhhöööeeee 🤢🤢.
Bu nesil daha iyisini yapcaz diye gelip, ecit mecit çıktı, deccal gen z den geldi. Bizim zamanımızın hayat kadonları, namus dersi vercek kapasitede kaldı.
Pöeeehhe hoooaaaarkk 🫥🫥
Pardon. yaşlıyım ya, geliveriyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Bir adam severse gerçekten deli gibi sever. Erkekler tipe, adamlar karaktere ve kalbe bakar.
20 Yorumla
1 yılŞu erkekler ve kadınlar diye başlayan sorular soran inceller ve erkeklere nefret duyan ergen kızların nesli ne zaman tükenecek acaba
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 1 yılErkeklerin çoğu fırsatını bulsa aldatır diye düşünüyorum
30 Yorumla Kadınların daha yakışıklıyı bulunca ona geçtiğini biliyorum da erkekleri bilemem
Ama yinede erkekler daha sadık diyebilirim10 Yorumla
1 yılErkek mi dedik Ahahhah erkek ama lan erkek onu yapıyosa adam degıldır adam olsa o halengetrşirr mi kendisini
10 YorumlaHayatıma giren hiçbir kız sadık çıkmadı ama ben bile böyle bir genelleme yapmıyorum. Her insan bir değil.
10 Yorumla
1 yılTatmin oluyorsa neden arayışa girsin ki? Herkesi çıktığınız şu kardeşim kekolara benzetiyorsunuz bence.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır erkeklerde bir kadına sadece saf güzelliği değil genel itibarı ile tümevarım mantığı ile hareket eder.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılErkek, güzelliğe; kadın ise güce vurgun. Fıtratımızda var bunlar.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Görene kadar demeyelim de daha güzeli onları isteyene kadar
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı. Ben öyle bir güzel gördüm ki ondan güzeli de dünya güzeli de onu gözümden düşürmez
20 Yorumla
1 yılAlakası yok. Dürüst kadın ön planda görselliği güzel vitrin değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. Sadık erkekler genelde hemen kapılır, benim tanıdıklarımın %99 u evli...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. Kişiden kişiye göre değişir. Adam gibi adamı var, olmayanı var.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır, benim sevgim hayatımdaki insanı kusursuz yapar daha iyisi olmayacaktır
10 Yorumla
1 yılYa ne boş bi muhabbet bu ya kadınlar erkeklerden daha şekilci boş yapmayın
11 Yorumla- 1 yıl
Aşkı dızolarda arayıp erkekler şöyledir böyledir diyorsunuz siz hiç kendinize baktınız mı
Valla biraz öyle senden güzelini görünce hemen ona koşar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Karakter meselesi gerçekten seven ve sadık bi adamsa kim gelirse gelsin karşısına bakmaz
10 Yorumla
1 yılSadakat erkeğe özgü bir kavram olmadığı için bu risk ikisi için de mümkün tabi
11 Yorumla- 1 yıl
Moderasyon konusunda yardım edebilir misin?
1 yılHep daha güzeli vardır
Sadakat ise herkeste yoktur10 YorumlaHayır, dünyanın en güzeli sevdiğidir bir adam için.. başkasının güzel gelme ihtimali yoktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır ama öyle seven erkek/kız varsa da hiç üzülmeyin terk edin, boşuna hayallerin ortada kalmasından iyidir.
10 YorumlaErkekten erkeğe değişir karakterle alakalı bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet hep daha fazlasını isteriz çünkü erkekler çokeşlidir
10 Yorumla
1 yılKadın Erkek olarak bakmıyorum bu olaya insanların geneli farklı düşüncelere sahip ben sahiplenici ve erkek olduğumu hissettiren bir kadını yere göğe sığdıramam.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTabi ki öyle, bu çok basit bir soru, daha güzelini görünce anında unuturum.
10 Yorumla
1 yılben güzelliğe bakarim ama sadece güzellik kurtarmıyor yürüyen atm erkeklerden farkliyşm iliski dinamiklerini bilmeyen kizla beraber olamm
10 Yorumla
1 yılsadık insan var ama ilişki de sorun olduğu zaman sıkıntılar meydana gelince ve karşı tarafta yapıcı olmayınca istenmeyen şeyler meydana geliyor
10 YorumlaHayır ama en güzelini sevmek isterler
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Pek alakası yok bence
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendini kandırıyorsun. Sadık insanlar var ama sizin göresiniz yok onları. Nerde skıcı nerde sokucu orada bitiyonuz stanlanıyonuz mq adeta spamlıyorsunuz kendinizi adamın kucağına sonra böyle de böyle de böleeee 🤪 vah vah vaahhh
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBelli bir grubun ilgisini kaybettiği doğrudur. Aynı şekilde kadınlarda hipergamiye göre daha iyisini keşfettiklerinde ilgilerini kaybederler.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDaha güzeli en fazla anlık beğenilir. Gerçekten seven birini kimse güzellikle etkileyemez
10 Yorumla
1 yılAynen ama bazıları paraya bakar sadece zengin kadın çirkin bile olsa onla kalır bi müddet
10 YorumlaBirini güzel olduğu için sevmezsin ki Sen sevdiğin için güzeldir o
10 Yorumla
1 yılHer erkek öyle değildir Sadık erkek istiyorsanız çevrenizi değiştirin
10 Yorumla
1 yılHayır her şey güzellik değil tabiki fizik de önemli
00 Yorumlayani evet eğer fırsat bulursa yapar maalesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Yanimdakini sevmissem bakmam, her zaman daha iyisi guzeli olabilir önemli olan sevgidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBunu erkek kadın olarak ayırmak olmaz sadık olan sadık kalır gerisi ne kadındır ne adam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 66b cevap paylaştı. Kalp ve sadakatini severim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 888 cevap paylaştı.
1 yılHayır her erkek bilir daha güzeli olduğunu o yüzden karaktere bakar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Ben buna inanmıyorum sevgi çok farklı bişey sevmeyi bilen daha güzelini görünce sevmeyi bırakmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat