Sırf güzel olduğu için seviyorsa evet. Bir kadın güzel olduğu için sevilmez… Sevdiğin için güzeldir o. Sırf sen seviyorsun diye herkesten farklıdır, Herkesten başka bakar gözleri… Senin ona verdiğin değer kadar anlamlıdır, Sevdikçe daha da güzelleşip kıymetlenir. Bir kadının güzelliği... Bir kadın güzel olduğu için sevilmez… Sevdiğin için güzeldir o. Sırf sen seviyorsun diye herkesten farklıdır, Herkesten başka bakar gözleri… Senin ona verdiğin değer kadar anlamlıdır, Sevdikçe daha da güzelleşip kıymetlenir. Bir kadının güzelliği bilmiyorum kaç para eder; Ama sevdiğin kadının gülüşü dünyalara değer…
Bende değil, istediği kadar güzel olsun, Margot Robbie bile olsa elektirik almazsam bir çekim gücü hissetmezsem umrumda olmaz bu kadar basit ve net. Heee bizim erkeklerin genelde kafaları ile cinsel organları yer deiltirdiği için genelde Güzellik önemli oluyor onlara 😉
Yok ya. Bazen bakıyorum güzel kadınları çirkin kadınlara değişiyorlar. Güzellik göreceli bir kavramdır hem. Bazısı için kilo çirkindir bazısı ise öyle sever. Bazısı beyaz kız sever kimi de esmer. Zevk meselesi tamamen. Herkesin güzellik kriterleri farklıdır.
Gözü ile bakan erkek/kadın daha iyisini bulunca gider. Kalbi ile bakan kişi sevdiği zaman dünya üzerinde sevdiğinden daha iyisi asla olamaz. Kalbinizle bakın ve aklınızla karar verin. Kalbiyle bakan kişiyi hemen yakalarsınız.
Güzelliğiyle sexiliğiyle etkileyebilir evet hatta yatağına bile alabilir oda kabul ama hayatındaki kişiyi seviyorsa onu hiçbir zaman gerçek manasıyla elinden alamaz
Niye ustune Alindinkiiii Senn sonucta Ben erkeklerin iyiside War Kotusude War Genel Degil diyorum😎👍ayni şey kadinlardada war iyiside war Kotusude War 🤷♀️
En İyi Cevaplar