Tam yeni birini buldum diyorum konuşuyoruz sonra 2-3 ay sonra iletişim yok bidaha?

2 aydır görüştüğüm flörtüm bir sebep yokken 7. buluşmadan sonra ghostladı son buluşma güzel geçti kadıköy sahilde gezdik kafede oturduk gece 12 gibi eve gidiyoduk artık sahilde dedi sence kaç kiloyum falan bilmem tartmam lazım dedi nasıl yani dedi tuttum kaldırdım 10/15 saniye yürüdüm sonra öptüm yanağından hmm çokta hafifmişsin galiba 48 kilosun dedim biraz kızdı öyle yaptığım için ama konuşmayı kesmelik bişey yoktu eve gitti o günde konuştuk işte güzel gündü falan sabah oldu yazdım aradım soğuk yaptı normalde o arar günaydın yazardı mesaja 4-5 saat sonra yazmaya başladı arayınca geri dönmedi bile akşam oldu dedim bi sorun mu oldu yoo falan dedi sanki zorla konuşmaya çalışıyormuşuz gibi hissediyorum dedim sana öyle gelmiş dedi o gün sinirlendim yazmadım daha ertesi gün oldu günaydın yazdım işte ghostladığını o gün anladım o gün aradım yazdım bakmadı engellemedide bende gurursuz değilim bende daha arayıp sormadım 2 hafta geçti sildim numarasını oda instagramdan takipten çıktı bi anda böyle güzel giderken iyi anlaşıp gülüşüyorken bitmesi saçma ve koydu tam kafamdaki biriydi enerjik gülüşebildiğim geriye çekildiğimiz fotolar kaldı

Tam yeni birini buldum diyorum konuşuyoruz sonra 2-3 ay sonra iletişim yok bidaha?