Bir kere ihanet eden bidaha edermiş, acı tecrübe?

1 senelik bi ilişkim vardı, yaşım 29 çocukta değilim yani. Yıllarca kimseyi sevmedim, istemedim. Bu kansız girdi kanıma. Sevdim, aileme anlattım ama henüz tanıştırmamıştım. Son 2 aydır aramız sürekli bi bozulup bi düzeliyordu. Bundan öncesinde ilişkinin en başında eski kız arkadaşının evine gitmişti çanta almaya. Kız ulaştı bana sonrasında. Tamam dedim, affettim. Dedim tamam hani çantasını almaya gitmiş bana da söyleyememiş. Sonra telefonunda bi hesap yakaladım. Arkadaşım kullanıyo hesap benim eski hesabım dedi yeminler, neler neler... bugün buluştuk. Özledim da hani 2 ay olmuş adam akıllı görüşmemişiz. Telefonunu kurcalamam normalde, huyum değildir. Ama aldım telefonu elime. Kilit var, açmadı. O sırada benim telefonumdan başkasıyla görüntülü konuşuyor. Dedim ki aç, açmadı. Kurcaladım, bi ton bildirim. 2 instagram hesabı var benim bildiğim ve ikisinde de ekli olmayan bi kızın canlı yayın bildirimi düştü önüme.. sizce ne anlama geliyor ki bu :) bağırış, çağırış, apartmana rezil oluş ve kapanış :) yine inkar, inkar, inkar. Ama hala telefonu elime bile vermiyor asla :) şu an napmalıyım, ne düşünmeliyim bilmiyorum :)
Bir kere ihanet eden bidaha edermiş, acı tecrübe?