Selam ✨ Özrü kabahatinden büyük dediğiniz bir olay yaşadınız mı. Mesela size karşı hata yapan birisi özür dilerken hiç daha çok çuvalladı mı. ya da aynısını siz yaptınız mı. pot kırmak gibi de olabilir.

Selam ✨ Özrü kabahatinden büyük dediğiniz bir olay yaşadınız mı. Mesela size karşı hata yapan birisi özür dilerken hiç daha çok çuvalladı mı. ya da aynısını siz yaptınız mı. pot kırmak gibi de olabilir.

En son 14 Mayıs'ta tamda böyle bir olay yaşadım. Hani insan bahanelerin arkasına sığınır tamam ama buna bahanede denmez. Neyse diyelim artık 🤦♀️
Evet yaşadım sayılır, bazen şöyle sözlerle karşılaşıyorum: "Özür dilerim, ben seni düşündüğüm için yaptım." ya da " Özür dilerim ama yapmam gerekiyordu." Ben de şöyle düşünüyorum; yaptığının doğru olduğunu, haklı olduğunu düşünüyorsa neden özür diliyor o zaman? Özür dilemiş olmak için özür dileyen insanlardan hoşlanmıyorum. Bu beni daha çok sinirlendiriyor. 😄
Evet :D bende yaşadım hatta daha sinir bozucu olan şey biri mesela seni eleştiriyor yargılıyor sonra da çıkıp diyor ki ben seni düşündüğüm için dedim ve haklıyım :D
Evet sdjsdj iyilik ile başkasının hayatına karışmak çok farklı :D
Çok yaşadım. Arkadaşlığımı bitirdiğim bir kişi bana çok ağır şeyler söylemişti haksızken üstüne gidip benim çıktığım gruptan... le konuşan var mı *** falan diyip orada da arkamdan küfretmiş bunu bana atan kişiyle de dedikodu yaptığı için küsmüştü :D
İlk aklıma gelen bu oldu şuan😅
Teşekkür ederim kötü olmuş 😅
Baya kötü olmuştu:D teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🌸🌸
Oldu, üstüne ben özür diledim o nasil oldu ben de blmiyorum. Kflfkfkf
Cevap
4Cevap
Farkında olmadan kırmızıda geçtim. Peşime takılan polise çok pardon ya dedim
Yorumum degistirilmis
Sansür gelmiştir kgmdkdldl araya * koy
Moddan tavsiyeler @fearlesgirll sdfsdfsdf
Benim bunu denemem mi lazımdı şimdi 😂😂