ıkı aylık bır cocugun bır acı hıssedecegıı sanmıyorum. bunu doktorunuzada danısın ve en guzel zaman yaptırmanız ıcın ancak hafıf havaların sıcagının gecmesını bekleyın dıye tavsıye ederım. acı olayına donunce, bızımkısı alaturka zamanlarında olunmustu ve 12 yaslarında ıdım..1992 ler sanırım.. buna ragmen o zaman bıle bır acı yoktu, sanırım sıkılan spreyın ve ıgnenın etkısı olsa gerek sadece soguk luk hıssetmıstım.. sımdı tıp bunu agrısız sancısız ve korkusuz halledebılmekte. gonul rahatlıgıyla kormadan yaptırınız... sonrakı asamada cocuk kucuk oldugu ıcın 1 hafta kadar dıkkat etmenız gerekır sonrasında artık eglencesını yapacagınız zamanı planlarsınız... allah butun guzel olaylarını yasatmayı nasıp etsın.. hayırlı olsun.. sevgıler...
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler =)
En İyi Cevaplar
+1 yıl8 yaşımda sünnet oldum. o herifin taşaklarıma soktuğu 4 iğnenin acısını hala unutamadım (uyuşturmak için) sonrasında acı hissetmedim ama. tavsiyem bebekken en iyisi. ilerde benim gibi olmasın:) en önemlisi işini bilen birine yaptırman öyle evlerde sünnet eden sünnetçilerden uzak durun. çünkü hiçbir eğitimleri yok sadece gördükleriyle yapıyorlar bunu. böyle sünnet olan arkadaşlarımın çoğu derinin fazla kesilmesinden şikayetçi:)
11 Yorumla- +1 yıl
saol bacım. hayırlı olsun
+1 yılayy canım ya :/ ama üzülme bebek o daha hissetmez ki çok acı falan yani daha doğrusu fazla hatırlamaz bebekken yaptırmak daha mantıklı bence sünnet şahsen oğlum olsa bende bebekken yaptırırım sünnetini
03 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle düşünüyorum canım. Acısa bile ileride hatırlamaz.
- +1 yıl
yani bence de
- +1 yıl
bence 18 yaşını doldurursa ne yaparsa yapsın.. ama ben sünnete sizin kadar olumlu bakmıyorum..
+1 yılablam da ayni sekilde yaptin bence en iyisini yaparsin , simdiden hayirli olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler =)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılhastanede olacaktım sünnetimi dr um alkolik olduğundan eli ayağı titreyen bir tipti tabi ben adamı gördüm bu şekilde dururmuyum kestirmem kestirmem inat değilmi kestirmem dibinden düşse kestirmem diyerek hastaneden donsuz bir vaziyette kaçmıştım halbuki uyuşturucu iğneyi de yapmıştı hemşire ablalar :)
sonrasında eve ap ayrı bir sağlık ekibi getirtilerek beni de kızıl saçlı güzel bir hemşiriye emanet ettiler erkeklik davasına hatunun yanında ses etmedim kıydılar kestiler :) uyuşturuyorlardı yani bundan bir 15 sene evvel de :)04 Yorumla
Soran+1 yılYazııık =D
Cevap sahibi+1 yılyaa hiç sorma her erkeğin yaşadığı büyük bir travma hatta bak görselini sunuyorum şu an sana :D
https://www.youtube.com/watch?v=ePfi0Jd0Jb8
izle videoyu :)
Soran+1 yılburada travma göremedim ben =D
Cevap sahibi+1 yılnarkozdaki çocuğun hali bilinç altımız hep bu şekilde dolaştık biz senelerce :D
+1 yılKüçükken yaptırın çok iyi hatırlıyorum ben 3. sınıfa geçerken olmuştum biri sünnet dediğinde o an geliyor aklıma. İğne vurmaları canımı acıtmıştı fakat unutamadığım derimin kesilmesi hala içim bir kötü oluyor... Bir de kesilmiş deriyi göstermişlerdi bana, ne olursa olsun küçük yaşta yaptırın psikolojisi bozulmasın benim gibi.
12 Yorumla
Soran+1 yılGörmüşmüydünüz kesilirken?
- +1 yıl
Hayır.
11 ayNe diyosun ya bi amca elimi uagımı bagladı böyle sona sünnetci çükümü yakalayıp koparacak gibi sündürdü kıstırdı falan. daha sonara ucundan bi şiş soktu pipime. oda yetmedi köküne bi kıskaç atıp cırt diye kesti çükümü gözümde şimşekler çakmıştı acıdan ya çok ağladım çoook 🙁
00 Yorumla
+1 yılBaya acıcak hissi vardı Doktor ilk 3 iğne yaptı.
1. iğne baya acıttı.2. ve 3. iğneyi hissetmedim bile sonra wc ye gittim geldim. Masaya yatırdılar Allahu Ekber Allahu Ekber demeye başladılar ben korktum baya bir noluyo l*n dedim. Sonra doktor kesmiş benim ufaklığı hiç hissetmedim dayım gösterdi fazlalığı tiksindim :DD Bu arada pic kuzen kesilirken ki hali videoya almış bütün sülale gördü benim şeyi namehrem diye bişey kalmadı14 Yorumla
Soran+1 yılO video olayı çok kötü. Çocuk zaten şokta bir de üstüne bunun olması..
- +1 yıl
Eveed Sülale hala izliyo videoyu utanıyom *
Soran+1 yılYazııık =D
- +1 yıl
:DD
+1 yılkesilirken hiç bir şey hissetmedim lakin gece uyuşturucunun etkisi geçince inanılmaz acıyordu ve sargı bezi yapışıyordu sürekli her pansumanda yaraya yapışan bezi çıkarmak ölüm gibiydi ve işerken inanılmaz yanma oluyordu hayatımın en acı günleriydi offff, adet sancısına benzemez yani
01 Yorumla
Soran+1 yılAdet sancısı bir şey değil zaten doğum sancısının yanında..
+1 yılbizim zamanımızda sünnetçiler eve gelirdi :) sünnet olacağaım gün koşup oynuyordum deli gibi her kapı çaldığında ben koşardım ama bir seferinde kapıyı açtığımda elinde sünnet çantasıyla sünnetçiyi karşımda görünce çok korkmuştum :) sünnet esnasında ki acıyı pek hatırlamyrm ama anne anne die ağlayıp annemi o anda bile yanımda istedğimi çok iyi hatırlıyorm :)
00 YorumlaUlen ya sünnet olurken bişe anlamıyosunda sünnettenra çıkması gereken bir gazlı bez var ya 1 hafta leğenin içinde oturmuştum çıkar diye yok arkadaş bildiğin pipimin bir parçası oldu bir teyzem vardı gel ulan buraya dedi tuttu bir çekti abi ananı avradını aklıma geliyoda of öldüm abi öldümm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim zamanımda uyuşturuluyordu.
4 etrafından iğne vurdular. bir süre sonra zaten çükünü hiç hissetmiyorsun orada var mı yok mu anlamıyorsun bile.
sünnetçi amca modeli nasıl olsun dedi? Ben de dedim şapkası ufak olsun yap yakışıklı olsun dedim o da kesti05 Yorumla- 8 ay
Ben baya acımıştı hatta adam kardeşim gibi kesti neyse adam yaslı oldundan gerisini söylemeye gerek yok onu atlıyım bissürü kız en önde beni aşşalıyolardı sonra adam bi yanda geldi uyuşturmadan bişi yapmadan bıçakla direk kesti hatta ben ayakta oldum
- 8 ay
Ya yanlış yazdım kardeşim yerine kardeşim gibi yazmak tım aklınıza almayın
- 8 ay
Ya yine yanlış o kardeşim yerine kardeşim gibi olcaktı
- 8 ay
O ((( Y... K yazıl mıo
- 8 ay
O yüzden öyle oldu galiba o küfür demek o yüzden galiba
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEskidende uyuşturuyorlardı. Ben 80li yıllarda evde sünnet oldum, şu konu komşu hısım akraba herkesin önünde kesilen cinsten :) Baştan uyuşuyordu ama işlem genellikle çok uzun sürdüğü için sonlara doğru iğnenin etkisi geçiyordu. Benimki yarım saatten fazla sürmüştü. İlk baştan makasla keserken hiç acımadı. En son parçayı kıskaçlarla tutup gerdi ve bıçakla kesti, bıçağın acısını hala hatırlıyorum. Adam dört tane dikiş attı hepsini hissettim.
Şimdiki çocuklar şanslı, 5 dakikada bitiyor işlem...00 Yorumla
+1 yılerken sünnet ettirmek ne kdar dogrudur bilemem. bir sorunu yoksa çocugunuzun biraz buyumesini beklemekte fayda var. 1.5 yasında yigeneim var oda 9 aylıken sünnet oldu. rahat agrısız geçti. ignelerin etkisiyle. 2 aylık bebek çok kucuk ya
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ozamanlar en cıvıltılı zamanları.
- +1 yıl
Rahatsizlik yoksa mikrop kapma falan doktor simdi olsun demiosa olsum bittye getrmeye kalkmayn. Unutmayinki buda bir ameliyat ve bunye nekdr saglam karsilayabilir olum riski vardr
6 yaşında doktor denilen zat aldı iğneyi soktu başka bir tarafa sapladı tekrar çıkardı altını üstünü delik deşik etti sonra aldı makası kumaş keser gibi kesti 1 2 ay geçmedi ama şimdiki teknolojiler daha iyi kısa sürede geçiyor acısız
00 Yorumla- Sağlık konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yıl2-3 yerden iğne yapıyor çükü hissetmiyorsun zaten.. orada bir boşluk oluyor l*n çükümü hissetmiyorum kökünden mi kestiniz diyorsun kafayı bir kaldırıyorsun çük mutasyona uğramış bir şekilde yerinde duruyor derin bir ohhh çekiyorsun falan filan..
00 Yorumla
+1 yılHahahha soruya bak ya :) iğne yaparken bir accık hissetmiştim sonra bişi hissetmedim
Not: korkudan altına eden vardı bn iyi cesaretli çıkmışım haha00 YorumlaO uyuşturmak için vurduğu iğneler ağzıma sıçmıştı. Ömrü hayatımda çok iğne yedim ama onun kadar acıtmadı hiçbiri. Nasıl yaptıysa artık iğneyi. Sonrasında zaten hiçbirşey hissetmiyorsun...
00 YorumlaŞimdiki teknoloji ile hiç bir şekilde acı çekmez. İçiniz rahat olsun. Sünnet sonrası iyi bakın ve takipte olun yeterli.
00 Yorumla
+1 yılvalla hiç acımıyo. ben bağırıp çağırıyodum bırakın bırakın diye meğersem adam o arada kesmiş bitirmiş bile bana sallıyodu ben hiç bişi hissetmemiştim :D
00 YorumlaSağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. İğne olurken biraz acır. Sonrasını hissetmez bile. Söyle de sünnetçiye düzgün kessin. Öyle yamuk yumuk olmasın..:))
00 Yorumlaufaktım ama kucukken yapılması en güzeli simdikiler tabi daha şanslı bebekken yaptırmak en güzeli bakımı daha kolay olur :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum =)
+1 yılUyuşturmadan kesilir mi la psikopat ruhlu :D Uyuşturucunun etkisi geçince acıyor :D
06 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim arkadaş =D
Sensin psikopat =D- +1 yıl
İnsanız bizde arkadaş kesilince acımıyor sanki bizde. Tabi uyuşturacaklar :D
Soran+1 yılEskiden var mıydı diye sordum. Babamın zamanında dişi hiç uyuşturmadan çekiyorlarmış. Belki bunu da uyuşturmadan kesiyorlardır diye düşündüm =D
- +1 yıl
İyi ki babanın zamanında yaşamamışım :D Adamlar nelere katlanıyolarmış :D
Soran+1 yılŞükret =D
- +1 yıl
Ediyorum. :D
+1 yılfeyste sünnete karşı olan Müslümanlar de oradan sünnet hakkında biraz daha bilgilen.. bence sünnetin normal bir insan için kayda değer hiçbir artısı yok.. hatta belki eksisi bile vardır..
10 YorumlaBeni erkek sünnet edecekti kadın geldi açmamıştım :D
11 Yorumla- 1 yıl
+1 yılBenimkisi uyuşmamıştı sanırsam. Ve tıkanıklık vardı. Bitene kadar bütün apartmanı topladım bizim eve hatta yan bloktan faln gelmişlerdi. En kötü anım o :(
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok fena olmuş
- +1 yıl
Çok fena oldu :)
+1 yılbebekken sünnet ettirisen büyüdüğünde o acıyı hatırlamayacak. bu iyi birşey...
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
Benim açımışti ama herkesin o kadar acımaz... kesilirken değil kesim öncesi uygun şekle getirilirken acıdı... 31 yıl oldu
00 YorumlaBitti bitti bitti diye tekrarlamştm ama en acısı sünnetten sonra dikişler patlarsa yandın diaçfşdşçs başıma gelmşti içim gitmşti pipisiz kalcam ye sifçdşsşşd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla o igneyi en hassas bölgeye batırınca çok feci acıo hala unutamam o acıyı bir de ben yaralar iyilesmeden fermuara sikıştırdım cok kötü :) yani acıyı çekecek o kesin ama afrikada baltayla kesiolar onu düşün ablam :)
06 Yorumla
Soran+1 yılAyyy çok fena olmuş seninki de..
Cevap sahibi+1 yılAynen aynen yaralar iyileşene kadar fermuarlı bir şey giymesin hatta uzun bir gömlek giydir abla öyle gezsin :)
Soran+1 yılGezemez canım yürüyemiyo =D
Cevap sahibi+1 yılDaha küçük oldugu icin doğru :) ama böylesi daha iyi büyüyünce psikolojik etkisi cok olumsuz o korku acıdan büyük yani :)
Soran+1 yılKatılıyorum =)
Cevap sahibi+1 yılSize kolay gelsin abla. küçük yegenime de simdiden gecmis olsun. bu arada en iyi cevap secersen sevinirim :)
Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. 5-6 yaşlarında olmuştum. acıdığını çok iyi hatırlıyorum. üst deriyi de biraz fazla kesmiş galiba. hep başı yukarı bakıyorr sertleştiğinde.. doktorun tecrübeli olması önemli.
00 Yorumla
+1 yılTestere motorunun dişlerinin vıcırdadığını biliyorum. Kıvılcımlar saçılıyordu etrafa.
00 YorumlaEvet ben yanlış hatırlamıyorsam yumurtalıklara 3-4 tane iğne yemiştim o acıtıyor biraz keserken bişi hissetmiyon ztn bide 1 haftalık da kesimden sonraki ağrılar falan olur sonra devamm :)
00 Yorumlaben küçükken olmuşum hatırlamıyorum o zamanlar doktor falan değilde sünnetçi dede varmış ona yaptırmışlar şimdi sanki yanlış kesmiş gibi tabi bilemiyom ama
20 Yorumla
+1 yılbenimkini evde yaptılar kodumun yaşlı birine allah kahretsin bak yine acımaya başladı
00 Yorumla
+1 yılBenimkini jillet gibi biseyle kestiler. Canim pek cok yanmamisti cunkubuyusturdular dogal olarak. Ama sonra her gecen saat felaket aciyordu. Bide aksam uyuyamadim cok acoyordu
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha sonra uyuşturucu vermiyorlar mı?
- +1 yıl
Yok vermiyorlar. Bide bir hafta sonra penisin ucundan bir bez var onu cekince felaket cok acir. Bildigin saatlerle aglamistim yaa :/
Soran+1 yılVermeleri gerek ama yaa olur mu öyle.
5 kişi tutmuştu beni
beni değil ama :))) asgdjasfgdjsaf10 Yorumla- Sağlık konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılHatırlamıyorum acıyıp acımadığını ama korkudan sağlam ağlamıştım yani :D 20 sene oldu
00 Yorumla Olurken ve olduktan 1 saat sonraya kadar acımıyor. Narkoz etkisi bitince dünyayı tersten görüyorsun bir kere :D
00 Yorumla4 kere dikiş patlamıştı sünnet olduktan sonra 4 kere daha oldum
01 Yorumla
Soran+1 yılAyyyy
Sokağı inletmiştim. 60 yaşında bir moruk yapınca öyle oldu tabi.. Hala kasetimi izleyemiyorum :)
00 Yorumlasünnetçi eve gelmişti çok pis korkup buzdolanına saklanmıştım ya la :D
00 Yorumla
+1 yıll*n adam penisim den lastik gibi bisey kesti sonra sardi mumya gibi acidi
02 Yorumla
Soran+1 yılLastik?
- +1 yıl
bilmem lastik gibiydi çekiyor kesiyor 3 - 4 defa berber gibi kesti çok acıttı ama fenerbahçe maçını konuşuyorduk dalmışım.
abla ya beni kandırdılar ya nasıl olduğunu bile anlamadım bence fazla büyümeden yaptır büyüdüğü
nde sıkıntı oluyo :D00 Yorumla
+1 yılYok kankaSadece balta veya elektrikli testereyle kesiyolar efsanesinden korkuyodum kucukken ama sunnet oldugumda aci olmadi mutlu son^^
00 YorumlaYok acımadı da, benim korkum sünnetçinin kadın olmasıydı. :D
07 Yorumla
Soran+1 yılCidden var mı öyleleri =D
Soran+1 yılAma kadın olması daha iyi eli hafif olur =D
Soran+1 yılAraştırmay başlıyorum hemen =D
Soran+1 yılTeşekkür ederim =D
+1 yılBeni de kesmişlerdi böyle ama sandalyeye oturtmadılar. Ayakta sünnet oldum. Kıpırdayamıyordum zaten resmen 7-8 kişi beni tutmuşlardı öyle kestiler. Sünnetçi ustura ile kesti. Bütün kızlar gördü beni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende etkisi cabuk olsun diye farklı bir şey yapmıştı doktor. Yarım saat geçtikten sonra acımaya başladı, 3 saat can çekiştim
03 Yorumla
Soran+1 yılCanlı canlı sünnet oldun yani =o
Cevap sahibi+1 yılYok. Sünnet oldum sonra kendim yürüye yürüye, güle güle gittim arabaya bindim. Evin önüne gittiğimde hafif sızlıyodu sonra can çekişmeye başladım. Titriyordum acıdan. Off :/
Soran+1 yılGerçekten mii
uyuşması için iğne yapıyorlar buda can yakıyor sünnet esnasında bir şey hissedilmiyor yaptır bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 5 yaşında sünnet oldum ve mahalle sünnetcisiydi tık kesti bişeyle sardı gitti :D :D Annemi hatırlarım banyoya kaçmıştı sakinleşmek icin ayagını soguk suya tutmuştu
00 Yorumla
+1 yıllazerle olmustu
inne vurmuslardı torbalara bak o acımıstı. d
ama kesilmesini hec hissetmedim d.00 Yorumla
+1 yıl22 sene olmus iğne vurmuslardı ama ne iğnesi bilmiyom kardeşim ağlamıstı hiç bişey anlamadım
00 YorumlaYaşımı almamıştım hatırlamıyorum. Sünnetçimi de tanıyorum hatırlasam kafa göz dalardım herhalde.
00 Yorumla
+1 yılDibinden kesiyorlsr sandim :)). Artik makas devri bitti. Elektrikli isiticilar ile kesiyorlar.
00 YorumlaEskiye göre şimdiki yöntemlerde fazla ağrı sızı olayı yok tıp hergün ilerliyo (:
00 YorumlaUyuşturucu olduğu birşey değiştirmiyor birkaç saat sonra yine başlıyor acı ve bir hafta sürüyor
00 YorumlaSadece iğneyle uyuştururken. Ondan sonra birşey hissetmiyorsun zaten
00 Yorumla
+1 yılLokal anestizi yapiyolar kanka yani 1o sene önce ögleydi ;)
00 Yorumlasimdiiki daha iyi bayıltıyorlarda yapıoylar benimz zamanımda 4 tane inge vurmsdı mk cococgu gözüm öünüde makasla kesiyor du :D
00 Yorumlayok ya hiç bişey olmuyo uyuşturup keserler. ama en sağlıklısı ustura yöntemi. lazerli sünnet yaptırmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ya hiç acimamisti ama çok korkutmuskardi avazim çıktığı kadar bağırmıştım..:)... hey gidi gunler hey...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeserken acımıyor uyuşturduğundan dolayı... ama iğne yaparken acıyor hele o hayaların altına vurduğu iğne baya can yakıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada ya yazısı ilgi görsün diye sordu yafa bu üye erkek daha yeni sünnet olacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılOğlum olcak henüz 2 aylık. Büyümeden yaptırmayı düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılPeki bu ihtimali düşünüp size anlatayım o halde. İğneyi ilk vuracaklari an bağırdm devamli karşımda ki baktığım birşeye odaklandım. Daha sonra pipime bakmadan kesildi mi dedim. Baksana kesilmiş mi dediler. Baktım kesilmemiş. Demek ki işkenceye devam dedim. Çağırdilar beni yatağa uzattılar. Hangi takımlisn dedi. En çok hangi yemeği seviyorsun dedi. Sonra bak dedi ahaa dedim. Sadece dikiş atılırken biraz hissettim ama acımadı. Uyuşma geçince ağrı oldu az ve kafası o an şişiyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim çok fazla acımıştı yani nasıl acıdan bayılmadım bilmiyorum aşırı felaket biçimde acımıştı :(
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat