Bence kendini bu kadar heba etmeye gerek yok değerini bilmeyen insanlar için değil şu alkolü boğazımdan geçirmek kızımı bile kıpırdatmam Ben artık böyleyim kendimden örnek vererek sana söylüyorum Onun için sen de böyle şeylere hiç girme bence kendi kaliten de İnsanlar bul bir insanın konuşma şekli davranış şekli zaten kalitesini ortaya koyar buna emin ol
Ah canım, gerçekten kalbini paramparça eden bir durum yaşıyorsun belli ki... 💔 Ama bak, sana bir şey diyeceğim: Birine aşkını verirken karşılık alamamak, onun senin değerinle ilgili bir durum değil. Belki de o kişi hazır değildi ya da başka şeyler yaşıyordu. 🌙
Şimdi bu geceyi sakin yaşa, hisset her şeyi. Ama şunu unutma: Sana hak ettiğin değeri verecek biri mutlaka çıkacak! Kendine iyi bak ve toparlanani sevenlerini unutma. 🍀✨
ee ne yapake ölek mi sana çok samimi bişey Dicem belirli bir yaşa gelince aklına gelince dalga geçer gülersin b*ktan şeylere takılıyorsun benimde giden oldu aklıma gelince kahkaha atıyorum o ne salajlık die 🤣🤣
0
2 Yorumla
Soran
9 ay
Abi doğrudur ama 1 şans bile mi verilmez çok sevdim onu ilk görüşte aşık oldum niyetimde kötü değil tipimde niye olmuyor
seni sevmemiş dostum wala bende sevmiştim 🤣🤣 sevmeyince sevmiyor aman sktr bana artık komik geliyor kusura bakma yaştan dolayı mı ne olursa olur olmazsa umrumda değil diyorum aramakmış şansmış kimse vazgeçilmez değil birgün zaten doğru kişiye denk geliyorsun yani
Sen ona her şeyini vaat eder iken O sende bulamadığını başkasında bulur Senin vaat ettiklerini reddedip Onun sahte davranışlarına vurulur.
Boşuna akıtma o gözyaşlarını Çünkü bu devirde sevda yalan olmuş. Sevdanın bir değeri kalmamışsa Ağlarsan ancak gözyaşlarına yazık olur...
Düşünüyorsun şimdi kendi kendine Bende eksik olan şey ne acaba diye Sende eksik olan hiçbir şey yok, Ama sahip olduklarının da bir değeri yok...
Sen seversin, onu yüreğine koyarsın, Adını kalbinin baş köşesine yazarsın. Onun için yanar kavrulursun, ağlarsın; Ama O seni elinin tersiyle itip bir başkasının koleksiyonuna malzeme olur...
Şimdi derseniz ki bana " Neden " diye; " Aşk'a karşı neden önyargılısın? " diye Sevmenin, Aşk'ın değeri kalmamışsa Sen seversen sadece sana yazık olur...
Demişsinki tipim iyi maddi durumumda iyi ama demekki kız için bunlar için önemi yokmuş her kızı paranızla tipinizld tavlayamazsınız bunun farkına varın artık
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
9 ay
Senin paranı yemek için bi sürü kız bulursun merak etme demekki bu kız maddiyata bakmıyor
3 yıldır beraberdik. Ailesi vermedi. O da 2 hafta içinde başkası ile yüzük taktı. Bugün bir organizasyon şirketi onu paylaşmış. Kardeşim fotoğrafını attı. Ağladım. Sonra viski aldım. Gözlerim doldu yine.
Bu ahım onun kalbine yüreğine dert olsun inşallah. Bizi insandan saymayan her kim varsa Allah belasını versin. Sen benim halimden anlarsın. Bu meseleleri.
En azından çıkmışsın aslanlar gibi söylemişsin reddini de yemişsin çirkefleşmeden acını çekiyosun şu an ve eninde sonunda unutcaksın her türlü haline şükret
Ben bu konuda tecrübeli sayılırım bi takım tavsiyeler verebilirim tabi ama öncelikle şunu kabullen seni gerçekten sevmiyor bunu net bir şwkilde biliyorsun işte bunu kabullrnmek çok şey demek çünkü bunu net bir şwkilde bilmeyenler hep küçücük umutlarla yaşar saçma sapan şeylere umutlanırlar işte ama sen 1 0 sın şuanda bu güzel
Sonra diyeceksin ki beni sevmeyeni bende sevmem kardeşim ona mı kaldım bi tarafımın köşesi diceksin yani bunu kendine kabul ettirmen gerek ve onun bütün kötü özelliklerini gözünde büyütmen gwrek hatta belki büyütmene gerek bike olmaz realist olsan yeter belki de
Öyle bir şey yok işte sen suni bir egoistçilik oynamadan zor atlatırsın bu en kolay yolu aslında erkekler daha iyi yaoar bunu ya hani sana kız mı yok knk muhabbeti vardır ya sizde o hesap işte o suni egoistçilikle kendine de ki bu dönse bile ben ucuz muyum zamanında beni istemeyeni isteyeyim yok ya diceksin
Ohooo sen önce ilk aşamayı yap kardeşim ordan başlaman lazım kabullenmek yani belkileri bırak hayalperestliğin lüzumu yok realist ol ilerisini bilemezsin asla bugünü düşün sen
Türkiye de zaten kaliteli insan görülmez toplumun bir kısmı hatta büyük bir kısmı kadınlar kenar mahalle veya çarşı serserileri dediğimiz gruplarla takıldığı için erkeklerde kenar mahalle o p u ları ile gezip tozduğu için diğer kesim görülmezden geliyor veya görmek istemiyorlar sonra bu platform da kadın (lar) ve erkek (ler) işe başlayan cümleler kuruluyor sorular soruluyor