Benim babamla amcam kardeş amcamın eşinin kardeşinin oğlu var biz onlara gezmeye gitmiştik bı şekilde benim hesabımı bulmuş amcamdan dahi istemiş belli bı çaba sarf etmis babam ve dedem beni amcamlar oraya götürdü de bana damat buldu diye laf yaparlar diye aileme de soyliyemiyoruz evveli gün bana çocuk toparlanmak istediğini söyledi çünkü biliyorum ikimizin de kafası karışık ne yapacağımızı bilmiyoruz ve çocuk benim ilk sevgilim o oldu dün ise napiyon bitanem küstün mu bana dedi bende dedim ki küsmedim yeni uyandım dedim ne zaman uyandın dedi akşam üstü dedikten sonra ki mesajlara ne baktı ne bişey 15 tane mesaj attım hiç birine de bakmadı dün ise benim yengem onun teyzesi oluyo tesadüfen o çocuğa görücü geldiğini duydum ve ben orada yıkıldım zaten o yüzden bende yengemlerin orada battaniyenin altında sessizce ağlaya ağlaya uyuyakalmisim bugün ise 15 tane mesaja bakmış diye Instagram a giriş yaptım mesaja bakmak yerine engellemiş engelleme sebebi ne olabilir sizce? o kadar bana ulaşmak isteyen çaba sarf eden insanın bırakması bu kadar kolay mı? ve üstelik benim amcam onun eniştesi oluyo amcam sınırlı olduğu halde gelip ben amcama arkadaş oldugumuzu soylemissem bende olan cesaret onda 3/1 i yok ! bence görücü gittikleri ya da ona gelen görücü kızla konuştuğunu düşünüyorum. Ya da aldatiyo bana ciddi olduğunu söyledi benimle konuşurken hatta erken evlilik bile yapmayı dusunuyoduk neden birden böyle yaptı sizce? Acil cevap istiyorum lütfen usenmeden okur musunuz bunları?🥺😭
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Acaba sana tam bağlanmadan Görüşçü gittikleri kızı mi beğendi daha güzel falan sa o yüzden olabilir
Annesi beni beğenmiş misafirlikte annesi ile yengem kardeş oluyolar yengemin kullagina fisildamis demiski bu kız çok güzel sevgilisi ve ya sevdiği var mı demiş yengemde bilmiyorum demiş acı çekiyorum baya migdeme vuruyo artık acısı hiç bişey canım istemiyo sadrxe aglamak ve yatmak istiyorum
Nexamandir böylesine dm dem detaylı konuşalım. istersen belki biraz acilirsin yaa
Konuşmak istemiyorum kimseyle sadece ne yapmalıyım bu konu da tavsiye versenix yeterli
Unutmaya çalışacaksın yapacak bisey yok. zorla güzellik olmaz adamın peşinden koşup da kendini küçük düşürme bence
peşinden kostugum yok zaten o ilk sevdiğim ve aşık olduğum kişi ve neden engelledi bunun sebebini öğrenmek istiyorum hiç bişey demeden beni bırakıp gitti
Dediğim gibi ol. ustur görücüye gittikleri kızı beğenmiştir seninle konuşmaya yüzü olmadığı için engelemistir
Peki benim yengem onun teyzesi oluyo ya yengemlerle bizim ev yapışık sadece arada duvar var her geldiğinde beni gorucek bende onu gorcem yani bu nasıl olucak anlamadım gitti
Fazla gelmez bence gelse de cok utanır kacmak ister senden
kaçsin o zaman adam akıllı konuşmaya yüzü yoksa , ve cumartesi günü yengemin diğer kardeşinin kızı üniversite okuyo burada onunla arkadaşız yengemin tüm kardeşleri falan gelicek onlarda gelicek ve mecbur birbirimizi görmek zorunda kalicaz o arkadaş olduğum kızla da konuştuk bu mevzuyu çocuğun annesini arayıp ağzını yokliycak bakalım görücü işi olmuş mu olmamış mı diye eğer olmadıysa da aldattı başkasıyla demektir
Aynen oyle bisey yapma rwzillik falan çıkarma aileme mahcup olursun boş ver gitsin
Ya seviyorum diyipte bı insaninbirwkip üstüne engelleyip sevdiğin kız senin görücüye gittiğini duysa ne yapsrsin ya yıkıldım ben resmen ki göz göze gelirsekte neyse bişey demicem çok ağır geliyo birden seviyorum ciddiyim diyipte gitmesi
Evet birde peşinden koşmuş. anlam veremedim. ona ben de ama büyük ihtimal görücü isi olmustur
Hayatımda ilk defa birisini bu kadar sevdim ama nasip degilmis hemen olmasa bile zamanla acım biraz olsun dinicek elbet Allah büyüktür
Aynen oyle zor oluyor be 4 yıl. sevdim birisini ama olmadı zor unuttum ben de
Allah benim sabrımı verir inşallah umarım 5 ay sonra kuzenimin sünnet düğünü var bak o zaman o kızla dans ederken falan görürsem tamamen hiç toparlanamam yıkılırim ben
Ha bı de beni o kadar seviyodu peşimden kostu etti neden ailesine söylemedi benim sevdiğim kız var görücü falan istemiyorum diye niye söylemedi ailesine peki?
Seme oyle ya kafana koyarsak oyle olur tabiki sileceksin aklından başkasını düşün yazsana bana
silemiyorum ya olmuyom olmuyo tutulmussum ben çünkü daha fazla da konuşmak istemiyorum yaram desilip duruyo
tamam kusura bakma yardım etmeye çalışıyorum sana
Düşünsene hafta sonu gelicekler ya bı bakmissin parmağında yüzük...
Allahım dayanamıyorum canımı alda kurtulayım bu derten
Olabilir hayat bu insana neler yasatiyor
kafam patlicak ağrıdan da yarın o teyzesinin kızıyla arkadaşız biz onun annesini arayıp en azından bı sonuca ulaşabilirim neden engelledi diye görücü işi olmuş mu olmamış mı diye
Yazamiyorim da buradan söyle sen
kafam patlicak ağrıdan da yarın o teyzesinin kızıyla arkadaşız biz onun annesini arayıp en azından bı sonuca ulaşabilirim neden engelledi diye görücü işi olmuş mu olmamış mı diye onu ogrenicem
Nasi yazamiyorsun 6exbersin
Cevap vercen mi soruma kafam ağrıyo zaten
Aynen yarin öğren zaten büyük ihtimal olmuştur yoksa neden bıraksın sen8
Bı insanı birakmak bu kadar kolay mı ya önce sev beni bulmak için cabsla sonra s... Ol git ben oyuncsk miyim Allah askina
Sonuçta bisey yaşandı seninle sen cok baglanmisin
Evet hemde çok bağlandım
Arzular şelale olunca doğal
Ne demek bu yani?
Hayatından çıkarmalısınız