Sevgili olduk ve sonra biseyler oldu bunun sebebi nedir?

Benim babamla amcam kardeş amcamın eşinin kardeşinin oğlu var biz onlara gezmeye gitmiştik bı şekilde benim hesabımı bulmuş amcamdan dahi istemiş belli bı çaba sarf etmis babam ve dedem beni amcamlar oraya götürdü de bana damat buldu diye laf yaparlar diye aileme de soyliyemiyoruz evveli gün bana çocuk toparlanmak istediğini söyledi çünkü biliyorum ikimizin de kafası karışık ne yapacağımızı bilmiyoruz ve çocuk benim ilk sevgilim o oldu dün ise napiyon bitanem küstün mu bana dedi bende dedim ki küsmedim yeni uyandım dedim ne zaman uyandın dedi akşam üstü dedikten sonra ki mesajlara ne baktı ne bişey 15 tane mesaj attım hiç birine de bakmadı dün ise benim yengem onun teyzesi oluyo tesadüfen o çocuğa görücü geldiğini duydum ve ben orada yıkıldım zaten o yüzden bende yengemlerin orada battaniyenin altında sessizce ağlaya ağlaya uyuyakalmisim bugün ise 15 tane mesaja bakmış diye Instagram a giriş yaptım mesaja bakmak yerine engellemiş engelleme sebebi ne olabilir sizce? o kadar bana ulaşmak isteyen çaba sarf eden insanın bırakması bu kadar kolay mı? ve üstelik benim amcam onun eniştesi oluyo amcam sınırlı olduğu halde gelip ben amcama arkadaş oldugumuzu soylemissem bende olan cesaret onda 3/1 i yok ! bence görücü gittikleri ya da ona gelen görücü kızla konuştuğunu düşünüyorum. Ya da aldatiyo bana ciddi olduğunu söyledi benimle konuşurken hatta erken evlilik bile yapmayı dusunuyoduk neden birden böyle yaptı sizce? Acil cevap istiyorum lütfen usenmeden okur musunuz bunları?🥺😭
Sevgili olduk ve sonra biseyler oldu bunun sebebi nedir?