Merhaba
Aşk diye yaşadığınız duygu tam olarak ne çıktı?
Aşk diye yaşadığınız duygu tam olarak ne çıktı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İdrar yolu enfeksiyonu. Tıpkı hep tuvaletin varmış da tutuyormuşsun gibi adrenalin, heyecan, karın ağrısı, çarpıntı ve huzursuzluk yapan bir şey aşk. Ama bir reddeden sonra sadistce insanın hoşuna gider hani o ağrı. Bir de tuvaletini yapınca gelen mükemmel rahatlama hissi. Ve bunu sık sık tekrarlama (sistit gibi)
Hiç olmadım biliyor musun? :)
Zamanın da sevdim, hoşlandım, beğendim ama aşk olmadı.
Çünkü hepsini kolay atlatıp, unuttum. Belki de aşka düşsem bu kadar sağlıklı düşünemezdim.
Teşekkürler 👍
Aşk beni mutlu eder, daha enerjik hissederim. Aşk; sürpriz sonlu bir şey olmamalı, kurallar açıktır, uymak gerekir.
Bahtiyar oldum. Dkk
Cevap
11Cevap
Gerçekten aşk da belki de ama karşılıksız olunca hiçbir şeye yaramıyor ya çok kötü bir şey
Aşk a inanmıyorum, her şey çıkar ilişkisi
Çıkar ilişkisine aşk diyenlere inanmamak lazım aşkın günahı ne yahu 🙃
Aşk gerçekten yok sevdiğiniz insanları daha çirkin ya da daha parasız olsa yine de sever misiniz muhtemelen hayır hatta başta aşık olmazdınız. bu ne bulduğunuzla ilgili sevdiğiniz insan sizi mutlu ediyor mutlu olma karşılığında aşık oluyorsunuz
Kesinlikle katılmıyorum.
Parası için ya da görsel durumundan dolayı hissettiği duygulara aşk adını verenler yüzünden oluşan fikrinize saygı duyabilirim ama aşk öyle bişey değil zaten.
Bende katılmıyorum çünkü gerçek aşk zaten yok. siz inkar etseniz de bilimsel olarak aşk kavramı gerçek bir kavram değil zihnimizin oynadığı bir oyun sadece. kimse gerçekten sevmiyor gerçekten aşığım diyip ayrılan ve terk edilen binlere kişi görüyorum her gün hepsi de aşık ama
Olabilir birbirimize katılmak zorunda değiliz zaten :) mesele kendi görüşünüzü ortaya koymanız ve benim de buna saygı duymam :)
Tabi ki :) teşekkürler
Ömür törpüsü
Zihni yok eden derin bir hastalık
İlerlemeyi kesen bir olgu
Ayrıca canım
Aşk sandığım şey aşk çıktı ama klasik olarak yarı yolda kaldı.
7 yıl platonikdim sonra ben vazgeçtim 3 yıldır da o benim peşimde pervane ama benim umrumda değil bu dakikadan sonra da birine güvenip tekrar aşık olmak benim için kolay değil
Saçmalıktan öte değil
Zamanlı bomba
Öyle de çıktığı oluyormuş 🙄
Zamanını ayarlatmayan bomba
Her duygunun pimi çekilmiş olma ihtimali var gerçi bazılarından uzak durmak lazım 🙄
Mesela nasıl uzak
Derine derine inmeden üst sularda durarak.
Kapıldın mı bırakmıyor çünkü
Acı cekmıs uzulmussun
Fenomenım ☺️
Yoooo gayet iyiyim :)
Hadi öyle saydım
Hoşlanma genelde aşk ile karıştırılır.
Göbek got buyuytuyor ama yoruluyor sevmeyin aşıkta olmayın çünkü bu hayatta en iyi insana bile yaranamazsn yapmasaydn ben yap dedim mi derler
Sadece seks gezmek ve bittiğinde tanımamak.
Daha çıkmadı.
En güzel duygu
Kaskocaman bir yalan cikti
Yalan çıktı
Ahmaklık
Pişmanlık
Travma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?