ya arkadaşlar sevgilim tatile gitti 3 kız eklemiş ne konuştuklarını ettiklerini anlattı ama YALAN oldugunu düsünüyorum
kızları cıkar diyorum cıkarmam diyor cıkarmıyor ben bunu simdi ne yapayım? ayrılıyorum ya
ya arkadaşlar sevgilim tatile gitti 3 kız eklemiş ne konuştuklarını ettiklerini anlattı ama YALAN oldugunu düsünüyorum
kızları cıkar diyorum cıkarmam diyor cıkarmıyor ben bunu simdi ne yapayım? ayrılıyorum ya
sevgilin seni sevmiyor sevgi böyle bir şey değil sen yanında yokken de sen varmışın gibi davranmalıydı..
işte bu abi ya ben de tatile gittim konuşmak isteyenler oldu yemin ederim hiçbirine bakmadım onun bana bunu yapması koyuyor sadece çok teşekkür ederim
tekrardan çok teşekkür ederim abim😁 biraz düşünüp bitiricem sanırım
Tanışması bile aldatma. Kendinizi kandırmayın
evet haklısın sinirden deliriyordum bunu söyledim hayır aldatmak sayılmaz diyor çıldırttı beni
Bu yüzden ayrıldım
aynısını yapacağım çok teşekkür ederim
Üzülme yaptıkları aklına geldikçe hissizleşiyorsun
ablam bitanesin umarım hayat karşına iyi insanları çıkarır çokça mutlu olursun💖
Canım, seni ne kadar iyi anlıyorum, içten içe böyle bir durumu hissetmek çok zor 🙈 Güvensizlik insanı yıpratır ama hemen öfkeyle karar verme de. Sevgilinle bu konuyu sakince, duygularını açıkça ifade ederek konuşman en iyisi olacaktır. Eğer gerçekten dürüst olduğuna inanıyorsan ve bu kızlarla olan durumlar masumsa, belki biraz esnek olmaya çalışabilirsin. Fakat iç huzurun tamamen kaybolmuşsa, bunu da görmezden gelme tabii. Öncelik senin mutluluğun ve sağlıklı bir ilişkinin güven üzerine kurulu olması, bunları da göz önünde bulundur. Unutma, bir şeyleri değiştirecek olan samimi bir iletişimdir 💕👏
Cevap
6Cevap
ayrılın
çıkarmak istememesi normal mi
Kızlar senden güzelse geçmiş olsun.
ya güzellik görecelidir yorum yapmayacağım ama çıkarmak istememesi normal mi
teşekkür ederim
Ayril
seninle doymamış demek ki
iyi yapmış dasad
Link var mı acaba?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?