Sevgilim aralarında 2 kızın ve 2 erkeğin de bulunduğu bir grupla denize gitti. Bir gün kalıp mangal yapacaklarmış ve yazlıkta kalacaklarmış. Benimle bu yüzden kavga etti ben "kızlar da var gidemezsin gidersen ben yokum bu ilişkide" dedim ve benimle inatlaştı. "Saçmalama onlardan mı kıskanıyorsun beni?" diyerek. Sonrasında ben de ayrıldım. Bu sabah da gitmişler denize. Ben kendi fikrimin doğru olduğunu düşünüyorum ama sizin fikirleriniz neler? Sevgilisi olan bir erkeğin kız arkadaşlarıyla denize gitmesi aynı evde kalması vs ne kadar doğru, ben mi abartıyorum?
Cevabın nedir?
Bence yanlış karar. Benim çevremde samimi olduğum 5-6 kız var aynı şekilde 3ünün sevgilisi var. Sosyal ortamlarda bir erkeğin sadece erkeklerle takılmasına izin verirsen sonra ay sevgilim öküzmüş dersin bırak az kız arkadaşları da olsun zaten sevgiln adamsa onlara bacı gözü ile bakar bu sayede kızları daha iyi anlayıp sana daha iyi bir sevgili olur. Ambargo naz tirip yapmayın ayıptır günahtır
02 Yorumla
Soran+1 yılYanındaki kızların sevgilileri yok. Hovarda tipler. İçkileri var vs var nasıl izin vereyim?
En İyi Cevaplar
+1 yılBir ilişkide zıt şeyler olmasa güzel olacakta ama yok illa biri tezatlık çıkarıp ilişkiyi bozacak çünkü rahatlık batıyor değil mi. Erkeklerin aldatmaya çok meyilli olduğu bir dünyada sen sonuna kadar haklısın bu durumda. Ben olsam güvenmezdim ama yine de kendin düşünüp ona göre hareket et
13 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık zaten iki hafta olacak. Teşekkürler yorumunuz için. Bir taraf daha az sevip önemsiyor, ondan hep.
- +1 yıl
Anlamak ve anlaşılmaktan geçmiyor ki yolumuz bir yere varalım hep ondan
Soran+1 yılgeçmiş ola.
+1 yılAbarrtmissin gitsin ne var bunda boyle bir durum da ben sevgilime gitme demezdim. Tatilin keyfini cikar hayatim 1 gunde olsa derdim. Neden guvenmezsiniz ki birbirinize ya da neden hayati bukadar zindan etmeye meyillisiniz iliskilerde anlamis degilim. Cok rahatsiz olduysan sende gitseydin
17 Yorumla
Soran+1 yılbir şey diyemiyorum, çok farklı bir görüş. kafa yapımız aynı değil
- +1 yıl
Farkli degil aslinda bu hayata herkes bir kere geliyor ve insanlarin yasam haklarina saygi duyulmasini gerektigine inaniyorum bu tur ozgurluk alanlarina mudahale edici seyleri dogru bulmuyorum
- +1 yıl
Babanın oğlu değil elin oğlu her fırsatta yapmaya meyilli olan bir cinsten bahsediyoruz eğer aldatilmak sebi rahatsız etmiyor ise izin ver tabii :) benim ki yapmaz gibi saçma laflar etmeyin aşık olanda yapar olmayanda yapar kısacası her erkek yapar. Sevgilisi gitme dediği halde gidiyor ise ona onun gibi biri lazım geniş geniş takilsinlar. Bu kadar geniş olmak doğaya haykiri yahu.
Madem hayata bir defa geliyor o hakde sevgili yapmasın herşeyin bir adabı var değil mi. - +1 yıl
@ilétaitunefois senin dusuncelerin benim yapima ters bende genis degilim bu olmasi gereken kimse kimsenin kolesi degil biseyi degil az bir hayata bakis acinizi degistirin bir erkegin 100 kizin arasina girse de yapacaksa yapar girmesede icinde varsa yapar ben sevgilime guveniyorum ona daha bikere bile yapma etme gidemezsin sunu yapma demedim oda bana demedi diyemez de biz boyle mutluyuz biz birbirmize hayati zindan etmek icin sevgili olmadik
- +1 yıl
Sorun yok o halde. Dilerim pişman olmazsın.
- +1 yıl
Tesekkur ederim pisman olmam cunku hersey olacagna varir o beni kaybetmek istemiyosa yapmasi ve yapmamasi gerekenleri bilir bilmiyosa da kendisi bilir keza bende ayni sekilde ☺ sizinde hakkinizda hayirlisi olsun ☺ @İletaitunefois
- +1 yıl
Ne hayet mantıklı bir insan
erkek erkeğe gitse neyse ki ben şahsen öylede kıskanırım hele kız arkadaşlarıyla deliririm haklısın yani
14 Yorumla
Soran+1 yılErkek erkeğe gitmelerine karışmam, kızlar bozuyor işi
Soran+1 yılbu sebepten ayrılmamıştık ama olsun, teşekkürler :D
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
42Cevap
+1 yılDoğru bir karar vermişsin madem sana saygı duymuyor o zaman yanında olma hakkı da yok.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Ama bunun dönüşü olursa yani hemen yelkenleri suya indirirsen saçmalarsın haberin olsun.
Soran+1 yılasla
- +1 yıl
Umarım
+1 yılUlan ben kardeşimle memlekete gittim çekildiğim fotolarda kız görünüyor diye neler neler dedi gerçi hoşuma gitmiyor değil iyi birşey kıskanmak. İyi yapmışın
11 Yorumla
Soran+1 yılgeçmiş olsun artık..
Gizli Üye(30-35)+1 yılVe bir yolun daha sonuna geldik :D
Ne sacma iliskiler varya , bu kadar basit seylerle birlesip ayrilanlar :D
Bide bize bak biz silahli korumali adamlarla ugrasiyoz kiz onlarin yuzunden hastaneelik oluyo bana yâr olmam senden baskasina diye , sevgilimiz icin gece sabahlara kadar hastanede diye iki gozumuz kan canagi gibi bekliyoz kapilarda hayallerimizi skselerde vazgecmiyoruz , gelde simdi sevginizle sevgimizi karsilastir02 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki bizim sevgimiz bitmiş. Size de allah tamamını erdirsin diyim
Cevap sahibi+1 yılYok bizde ayrildik aylar once , ondan hic haber alamadim hattini degistirdi falan filan ya, umursamiyorum artik gerci evlendi. Belki de , bana harbi sevebilecek hanimhanimcik bir kiz lazim boyle cok zengin filan olmasin ama
- Tatil & Seyahat konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılbu nasıl mantık ya gittiyse ne olmuş yani kızlarda yazlıkta soyunmuş seninkini bekliyorlar zaten mantığa bak ya
11 Yorumla
Soran+1 yılSizin fikriniz bir şey diyemicem
+1 yılGidemez gitmesi teklif dahi edilemez. Ama tükürdüğünü yalayıp affedersen sevgilinin gözünde saygın kalmaz senin sözün geçmez. Haberin olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılBu ilişkinin devamı yok, fikir sormaya geldim sadece :) Teşekkürler.
Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bana kalırsa oda seni kafada bitirmiş insan sevgilisi varken kızlarla tatil gidermi yav çok rahatmış.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
+1 yılAbartmıyorsun az bile yapmıssın kardeşim ne demek 2 kızla aynı evde kalıcak denize giricek midesiz biriyse yollarda ben kaldıramam fikrin kesinlikle doğru
00 Yorumla
+1 yılKimden kiskanacakmissin pardon kediden kopekten mi iyi yapmssn seni neden çağırmadi kiz erkek o o bikini falan ortam sakin barışma o şimdi ani yaşayacak sonra sana dönecek
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de her şeye okey dememi bekliyor herhalde
Kızlar abartmayın bu kadar. Oldu olacak erkeklere tasma takıp öyle gezin.
13 Yorumla
Soran+1 yılBana göre hala abartı değil, bunun tasma takıp emrin altına alınmasıyla alakası yok bence.
- +1 yıl
Helal sana kevser kim tutar seni savun bizi 😂😂
+1 yılSimdi kiz kiza gitmesi normal adi ustunde arkadasi kiz kiza beraberde kalabilirler ama isin icinde erkeklerde eklenirse bu konuda haklisin. Benim sevgilim olsa bende geliyorum derdim
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kızım :D Sevgilim erkek ve kız arkadaşlarıyla çıkıyor. Durumu ters anlamışsınız.
- +1 yıl
Evet durumu ters anlamisim. Ozaman senin icin soyliyim. Bence normal birsey cok dert etme
+1 yılEğer erkek erkeğe gitselerdi karışma derdim ama bu olmamış
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek erkeğe olsaydı ben de karışmazdım. Hatta ben dedim gidin diye ama.
- +1 yıl
Haklısın kızmakta.
Sen erkek kankalarında otursan bile , suç olur adam tatile gidiyor :D Yemin ederim kız olarak doğmamız bir küfür...
00 Yorumla
+1 yılaynı ev farklı kızlar ve sen yoksun kesin o kızlardan biriyle takılcak yoksa niye böyle tepki versin ki iyi yapmışsın denize girerken mayo bilmem ne
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYuh artik ates barut misali, zaten neden gittikleri belli, sevgiline fazla yuz vermissinki boyle birseyi utanmadan sana soyluyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılEfkaaaar
- +1 yıl
Neyin efkarı? Sana değer vermeyen biri için üzülecek misin?
Soran+1 yılİlk günler üzüldüm sevdiğim için. Şimdi içimde hiçbir şey kalmadı
- Tatil & Seyahat konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen onun yerinde olsam senden önce ben bitirirdim ilişkiyi. Böyle saçmalıkmı olur?
02 Yorumla
Soran+1 yılGevşek.
- +1 yıl
Al işte kaldıramayınca gevşek oluyor sende cahil bir eziksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni dinlemiyosa is bitmistir. bir kere sevseydi seni kaale alirdi. Hic onun icin kafa yorma degmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler, ben de öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılRica :)) Bak kendimden yola cikarak bir gercegi soyluyorum ben cok inatci biriyim. Karsimdaki sevdigim olmadikca isterse desinki bir daha sana donmem öluyorum bitiyorum aci cekiyorum dese bile umrumda olmz. Ama karsimdaki sevdigimse tamamdir. Bu laflarimi unutma. Beni unut bunlari unutma :D
+1 yılKesinlikle haklısın. En doğrusunu yaptın. Cayma kararından.
01 Yorumla
Soran+1 yılİki hafta oldu ayrılalı caymam. Teşekkürler :)
Doğru değil tabii ki. Aynısını sen yapsan asla izin vermezdi verse de arkandan kaşar derdi kesin
00 YorumlaKesinlikle abartmiyosun , bence yolu var o denizden sonra devam etsinnn gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılgitti.
desene mutlu sonla biten bir gece :D sevgilin elden gidecek :D
04 Yorumla
Soran+1 yılAfiyet olsun :D
Soran+1 yılkendileri bilir.
- Tatil & Seyahat konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni neden götürmemiş? Bence tavrın doğru. Kıskanmayı geçtim insan bir teklif eder sana ds
21 Yorumla
Soran+1 yılAman kalsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kız arkadaşım da öyle kankalarıyla gitti yazlığa sonra çocuk sevgilisinden ayrılıp bununla sevgili olmuş
00 Yorumla
+1 yılO seni öldürmüş ama mezarına çiçek koyarsa affedicek gibisin..
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla.
- Tatil & Seyahat konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yapmışsın
Ama seni niye götürmüyor yaninda?03 Yorumla
Soran+1 yılArtık o onun problemi bilmiyorum. Teşekkürler
- +1 yıl
eğer alkol filan alınırsa grup bile yapılır o evde
tam bir gevşekmiş bahsettiğin kişi
zararın neresinden dönülse kardır
ve asla affetme onu
her yerden engelle
Soran+1 yılZaten ayrıyız iki haftadır. Alkol içiyor kızlar ve arkadaşı, ben sigara alkolü bıraktırmıştım sevgilime. Onlarla içer mi içmez mi bilmiyorum. Yorumunuz için teşekkürler, geri dönüş yok asla
Tatil & Seyahat konusunda 852 cevap paylaştı. Senin ve kız arkadaslarının konumu arasında fark yok öyle düşün bence
02 Yorumla
Soran+1 yılbir şey düşünmüyorum artık napayım
- Tatil & Seyahat konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın da ayrılmak nedir ya oturun konuşun iki medeni insan gibi çocuk değilsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka sebeple ayrıldık iki hafta önce.
abartıyorsun yarın öbürgün sen de erkek kankalarınla gidersin olur biter...
03 Yorumla
Soran+1 yılBen gitmem. İntikam gibi bir huyum da yok. Nasıl bildiyse öyle yapabilir şimdi.
Soran+1 yılSevgilim öyle bir şeye izin vermese ben gitmem
Hayir bencede abartmiyorsun. Oh ne ala valla. Sevgilim olcak baska kizlarla yazliga gitcem ha. Böyle hayata can kurban valla
05 Yorumla
Soran+1 yılAahahahahha
Soran+1 yılEskiden öyle biriydi. Benden sonra değişmişti. Yaz geldi değişti yine ben de ayrıldım
Soran+1 yılkesinlikle
+1 yılSonuna kadar haklısın. Böyle bir seçim yapmaya gerek kalmadan tamam demeliydi.
00 YorumlaUyuzca yorumlarsam 3 vs 2 mis diyeyim ciddi yorum istiyosan da saçmalamışsın tamamen..
01 Yorumla
Soran+1 yılben hala fikrimin arkasındayım. bu da sizin düşünceniz, teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatilden gelince iki yalvarır yakarır sende affedersin nasılsa öyle olur hep.
01 Yorumla
Soran+1 yılİki haftadır ayrıyız. Geri dönüşü yok.
+1 yılSen onun için önemsizsin.
16 Yorumla
Soran+1 yılBen de bu yüzden ayrıldım.
- +1 yıl
Durum tespiti yaptım. Hal böyle iken ne yapman gerektiğine sen karar vereceksin. Hak sahibi sensin ve iraden güçlü olsun kararında.
Soran+1 yılİki haftadır ayrıyız artık karar falan kalmadı :D
- +1 yıl
Hımm. Aranıyorsun yani.
Soran+1 yılAranmıyorum, nasıl böyle bir fikir çıkartabildiniz ya, iğrençsiniz gerçekten!
- +1 yıl
Hımm. Aranmıyorsun o zaman.
ayrılman mantıklı tebrik ederim
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Tabii ima yoksa?
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılsonuna kadar haklısın
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Bizde nispet yapalım beraber gidelim kanks :)
02 Yorumla
Soran+1 yılahahah
Sende erkek kankalarınla git bir gün.
03 Yorumla
Soran+1 yılİntikamcı, kinci bir insan değilim.
Soran+1 yılSeven insan tepki gösterirdi. Evet bitti artık başka nedenle de olsa. Yorumunuz için teşekkürler
+1 yılBence de kızlarla gitmesi çok saçma
00 YorumlaAbartmissin ne var ki bunda
10 Yorumla
+1 yılAbartmıyorsun sen kslsan kıyameti koparır ama😒
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha teşekkürler :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılben senden yanayım haklsıın gitmemeli
01 Yorumla
Soran+1 yılyaa teşekkürler
+1 yılGayet yerinde davranmissin bende izin vermezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy şimdi bomontiler tuborglar
02 Yorumla
Soran+1 yılevet içiyorlar
Cevap sahibi+1 yılBencillik
+1 yılKalk içmeye gidiyoruz
03 Yorumla
Soran+1 yılkeşke başlasaymışım sigaraya da içkiye de, şimdi hüznümle kaldım.
- +1 yıl
Başlamak için geç kalmadın kalk git bir tekel'e
Soran+1 yılşaka bir yana nefret ederim. iyi günler
+1 yılAferin iyiki ayrılmışssın.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler, ima yoksa
+1 yılgüvenmiyorsan baştan ayrılmalıydın
05 Yorumla
Soran+1 yılGüvenen insanları da görüyoruz
- +1 yıl
orası da öyle. ayrıl gitsin kanka
Soran+1 yılAyrıldık iki hafta önce zaten, fikir danışmaya geldim :D
- +1 yıl
o zaman iyi etmişsin tebrikler :D :D
Soran+1 yılsağolun :D
Haklısın bacım hhjhjj
00 Yorumla
+1 yılŞimdi o fındık kırarken sen ks de sorusunu sor :)
06 Yorumla
Soran+1 yılAhahaahahaha :D İsterse ceviz kırsın
- +1 yıl
E o zaman niye soruyon :)))
Soran+1 yılsormuyorum, düşünceleri merak ettim
- +1 yıl
Düşünce gayet açık :) ama benim anlamadığım sen pembe sevdiğin kız :)
Soran+1 yılhayır erkek?
- +1 yıl
Kız yazmışsında etkekse tamam fibdiği kırdı içinde :))
+1 yılbarışırsan boynuzlarını buraya sokma lütfen
14 Yorumla
Soran+1 yılİki haftadır ayrıyız neyin barışmasından bahsediyorsunuz?
- +1 yıl
barışırsan dedim zaten
Soran+1 yılpekala :D
- +1 yıl
barışmam diyosan gel bana çık
dış kapının mandalı muamelesi yapmıs
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
- Tatil & Seyahat konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKızla erkek kanka olmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır abartmıyosun ben arkandayım
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha ya sağol :*
Tatil & Seyahat konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sonuna kadar haklisin
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler..
- Tatil & Seyahat konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılAffet dese affedeceksin yahu neyin ayrılığı.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok bu ikinci ayrılmamız zaten bu yüzden ayrılmadık. Öyle yapboz gibi ayrıl barış ayrıl barış sevmem ilişkide. Devamı yok bizin. Sadece fikir danıştım.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılohooo neler olacak neler
00 Yorumla
+1 yılSen haklısın. Yol ver piçe
06 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık.
- +1 yıl
İyi yapmışsın. Kafana bile takma. Hatta şu an muhbbetini bile yapman saçma. git adam gibi birini bul
Soran+1 yılSadece başkalarının özellikle erkeklerin görüşünü öğrenmek istedim. Yoksa bu yüzden de ayrılmadık zaten. Hayırlısı artık, öyle bir arayışım yok zaten.
- +1 yıl
İyi git dön koynuna o zaman onun
Soran+1 yılNe alakası var ya
- +1 yıl
Gel özele söyleyim alakasını
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende erkeklerle git bakalım tepkisi ne olscsk
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık tepkisi olamaz
iyi yaptın nerde böyle kıskanan hatunlar
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 10,5b cevap paylaştı. Çok doğru haklısın
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler