Aşk İlişkileri Fotoğraftaki kızla çıkarıydın? Nasılgidiyo Takip Et Xper 1 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Çıkarmıydın? Çıkmasaydın neden çıkmazdın Güncellemeler+1 yıl Cevaplayan herkese teşekkürler. Kac kilo gosteriyor Güncellemeler+1 yıl 150 cm bayan kaç kil9 olmalı Fotoğraftaki kızla çıkarıydın? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
WhamBamThankYouMam Takip Et Xper 5 Yaş: 55 , eic 100% +1 yıl şimdi harbiden sana bir çıkartıcam sen kendin nerden çıktını bile anlamican sonra aklın başına gelicek neden çıkardım veya neden çıkartmazdım Bi Çıkarttımmı sana Neden Çıkarttım Neden Çıkartmadım Görürsün 0 0 Yorumla
theemavi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl fotoğraf silinmiş , istersen özelden at fotoğrafı soruma cevabımı yazayım ya da ben sana yazim özelden öyle at , abla 0 0 Yorumla
Ayrilmakuzere Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Yüzünü görmeden sadece fiziğiyle yorumlamak imkansız. 0 0 Yorumla
YorumcuBekar Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl Fiziği güzel bakalım nasıl kullanacak fiziğini? Önemli olan o 0 0 Yorumla
Srkn554 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Çıkardım niye çıkmayayım tabiki elbiseden fizik çok belli değil ama benim için göğüs bölgesi de önemli olurdu o yüzden 0 2 Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Gögüs=93 Yorumla Srkn554 +1 yıl Baya iyi tam ideal harika bide elbisesiz bir resim olsaydı :) Yorumla
Platonik177cm Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Çıkarım da ben 19um o 38 o yüzden olmaz. Yoksa çakarım yani 0 2 Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Ben 28 Yorumla Platonik177cm +1 yıl İyisin vücut ele gelir 😂 Yorumla
Tayfuncx Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yüzü yok bileti yok, karakterini bilmiyoruz etmiyoruz niye çıkalım 😂 0 3 Yorumla Tayfuncx +1 yıl *bir şeyi Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Ee🤣🤣🤣 Yorumla Tayfuncx +1 yıl Tanımadan etmeden görmeden oturmadan muhabbet etmeden biriyle neden çıkarsın ki Yorumla
TaIIywacker Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Dolgun görünüyor, yüzü nasıl acabaa? İstekli biriyse çıkardım. 0 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. vücut tatlı gibi. ama yüzü göremedim 0 3 Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Yüzü paylaşmıyom. Yorumla SertSevimliAdam +1 yıl vücut güzel Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Tesekkurler Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. çıkardım, çıkmamak için bi sebep göremedim fotoda 0 3 Yorumla masumcocuk34 +1 yıl 80-85 gibi Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl 65 kilo o kadar fazlamı duruyor. Ama boyum kisa 1.50 Yorumla masumcocuk34 +1 yıl he boyun uzun gibi geldi bana, 150 ise evet 65 olabilir. ben bi 165 gibi düşündüm seni Yorumla
BağcılarlıLazMimar Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl yüzsüz bir kızla kimse çıkmaz heralde :D 0 1 Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Decepticonn Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl yüz gözükmüyor yorum yapamadım 0 3 Yorumla Decepticonn +1 yıl 67 Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl 65 kilo en yakın şen cevap verdin ha 80,90 gösterimizin herkes öyle demis Yorumla Decepticonn +1 yıl ben iyi analiz ederim Yorumla
kizlaryardimedin01 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl çıkmazdım çünkü lezbiyen değilim 0 0 Yorumla
dündündürbugünbugün Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl balık eti severiz de kafalar da uyuşmalı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sana bir şey diyeceğim mesaj kutusu açar mısın 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 90 kilo Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl 65 kilo okadar fazla mı gosteriyorum😭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Kac kilo vermeliyim Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl hiç mi çıktığın olmadı 0 2 Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Oldu tabiki Yorumla axish2s +1 yıl demek ki çıkılıyomuş Yorumla
Muratogul12 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Cıkardım tas gıbı 1 14 Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl 😍 Yorumla Muratogul12 +1 yıl 😘 Yorumla Muratogul12 +1 yıl Beklıorm Yorumla Muratogul12 +1 yıl Etmıtcnmı Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Hiç kimseyi takip etmiyorum kusura bakma. Yorumla Muratogul12 +1 yıl Oldumu sımdı bu Yorumla Muratogul12 +1 yıl 80 gıbı en sevdgım lop et 😍🤤 Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl 65 im Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl O kadar fazlamı gosetriyorum😭 Yorumla Muratogul12 +1 yıl Hm olsun bebegım yerım senı Yorumla Muratogul12 +1 yıl Askım normalsın uzulme Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Boy kısa 1.50 cm Yorumla Muratogul12 +1 yıl En sevdıgım mınnack 😘😍 Yorumla Muratogul12 +1 yıl Kilon iyi askom Yorumla
Cnnozgl Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yüzü nerde o kızın 0 1 Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Yüzümü paylaşmadım. Tehlike olduğu için Yorumla
busecanan Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Nedne ki sen misin 0 9 Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Evet Yorumla busecanan +1 yıl Cıkılır fizik oladak mı soruyorsun hos görünüyırsun Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Tesekkurler Yorumla busecanan +1 yıl Rica ederim sen begeniyormsun Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Pek değil. Herkes beğeniyor ben haric Yorumla busecanan +1 yıl Nedne ki begenmiyorsun ki Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Kilolu gıbı geliyorum Yorumla busecanan +1 yıl Bence kilolu değil Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl 😍 Yorumla
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bi starbucks yapılır 0 1 Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl 😍 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yaşı doğruysa evet 0 6 Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Yae doğru değil 28 Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Yani yine o da olur resimde çoraplar dışında her şey çok güzel ama keşke o çoraplar olması Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Çoraba mi takıldın yani Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Onun dışında Benim için her şeyi uygun bir de ayaklarını görmek isterdim ama çoraplar olmasaydı daha güzel olurdu çok mu üşüyor Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Üşümüyomda Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Yine sen git o zaman onları bıraksana ayaklarına da görelim Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yüzü yokmu bu kızın 0 13 Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Var var🤣🤣🤣 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Hani nerede ki Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Seni görmek istiyorum 51 kilo varmısın Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl 65 kiloyum Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl 51 olsa yine iyiydi Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Daha güzel balık etli candır Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Kilo vermelimiyim? Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Bence verme böyle iyisin Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Farklı resmin var mı görebilirmiyim seni Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Farklı resim koydumn profile bak Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Cevapla Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Meraktan çatlayın gi Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Catlattin olcak Yorumla
TimKaehyung Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çıkma ihtimalim kişiliğine ve karakterine bağlı. 0 0 Yorumla
Legend_Man_24 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Himm olabilirdi 0 0 Yorumla
nediyiimki Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Tanışsak olabilir, tanımadığım biriyle çıkmam 😂 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. 😂 nerde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İhtiyaçları mi karsiliyacaksa çıkardım kddkkd 0 1 Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Huyu güzel olsun 0 0 Yorumla
lucasbaker Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl çıkmazdım 0 2 Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Neden Yorumla lucasbaker +1 yıl herkes ile çıkardım desem türkiyedeki diğer abazanlardan ne farkım kalırdı ama dmi? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaş kaç 0 7 Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl 28 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 55-60 gibisin Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl 65 kg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar yoksun ya kandırma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göğüsler küçük boy kısa kollar ince biraz bacaklar kalın Yorumla Nasılgidiyo +1 yıl Yeni ölçtüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni direk yatağa atardım kucakta iyi olur😃😝 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
şimdi harbiden sana bir çıkartıcam sen kendin nerden çıktını bile anlamican sonra aklın başına gelicek neden çıkardım veya neden çıkartmazdım Bi Çıkarttımmı sana Neden Çıkarttım Neden Çıkartmadım Görürsün
fotoğraf silinmiş , istersen özelden at fotoğrafı soruma cevabımı yazayım ya da ben sana yazim özelden öyle at , abla
Yüzünü görmeden sadece fiziğiyle yorumlamak imkansız.
Fiziği güzel bakalım nasıl kullanacak fiziğini? Önemli olan o
Çıkardım niye çıkmayayım tabiki elbiseden fizik çok belli değil ama benim için göğüs bölgesi de önemli olurdu o yüzden
Gögüs=93
Baya iyi tam ideal harika bide elbisesiz bir resim olsaydı :)
Çıkarım da ben 19um o 38 o yüzden olmaz. Yoksa çakarım yani
Ben 28
İyisin vücut ele gelir 😂
Yüzü yok bileti yok, karakterini bilmiyoruz etmiyoruz niye çıkalım 😂
*bir şeyi
Ee🤣🤣🤣
Tanımadan etmeden görmeden oturmadan muhabbet etmeden biriyle neden çıkarsın ki
Dolgun görünüyor, yüzü nasıl acabaa? İstekli biriyse çıkardım.
vücut tatlı gibi. ama yüzü göremedim
Yüzü paylaşmıyom.
vücut güzel
Tesekkurler
çıkardım, çıkmamak için bi sebep göremedim fotoda
80-85 gibi
65 kilo o kadar fazlamı duruyor. Ama boyum kisa 1.50
he boyun uzun gibi geldi bana, 150 ise evet 65 olabilir. ben bi 165 gibi düşündüm seni
yüzsüz bir kızla kimse çıkmaz heralde :D
🤣🤣🤣
yüz gözükmüyor yorum yapamadım
67
65 kilo en yakın şen cevap verdin ha 80,90 gösterimizin herkes öyle demis
ben iyi analiz ederim
Hangi foto nereye bakıyoruz 😅
çıkmazdım çünkü lezbiyen değilim
İyi duruyor fiziği çıkardım ben
Yüzünü görmeyi tercih ederdim
Nereye çıkacaksın çatıyı olur çıkarız
Çıkarık nema problema cnmsss
balık eti severiz de kafalar da uyuşmalı.
Sana bir şey diyeceğim mesaj kutusu açar mısın
90 kilo
65 kilo okadar fazla mı gosteriyorum😭
Evet
Kac kilo vermeliyim
Üstüne herşeyi verirdim
😍
hiç mi çıktığın olmadı
Oldu tabiki
demek ki çıkılıyomuş
Tas gibi neden olmasin
Cıkardım tas gıbı
😍
😘
Beklıorm
Etmıtcnmı
Hiç kimseyi takip etmiyorum kusura bakma.
Oldumu sımdı bu
80 gıbı en sevdgım lop et 😍🤤
65 im
O kadar fazlamı gosetriyorum😭
Hm olsun bebegım yerım senı
Askım normalsın uzulme
Boy kısa 1.50 cm
En sevdıgım mınnack 😘😍
Kilon iyi askom
Yüzü nerde o kızın
Yüzümü paylaşmadım. Tehlike olduğu için
Nedne ki sen misin
Evet
Cıkılır fizik oladak mı soruyorsun hos görünüyırsun
Tesekkurler
Rica ederim sen begeniyormsun
Pek değil. Herkes beğeniyor ben haric
Nedne ki begenmiyorsun ki
Kilolu gıbı geliyorum
Bence kilolu değil
😍
Bi starbucks yapılır
😍
Yaşı doğruysa evet
Yae doğru değil 28
Yani yine o da olur resimde çoraplar dışında her şey çok güzel ama keşke o çoraplar olması
Çoraba mi takıldın yani
Onun dışında Benim için her şeyi uygun bir de ayaklarını görmek isterdim ama çoraplar olmasaydı daha güzel olurdu çok mu üşüyor
Üşümüyomda
Yine sen git o zaman onları bıraksana ayaklarına da görelim
Yüzü yokmu bu kızın
Var var🤣🤣🤣
Hani nerede ki
Seni görmek istiyorum 51 kilo varmısın
65 kiloyum
51 olsa yine iyiydi
Daha güzel balık etli candır
Kilo vermelimiyim?
Bence verme böyle iyisin
Farklı resmin var mı görebilirmiyim seni
Farklı resim koydumn profile bak
Meraktan çatlayın gi
Catlattin olcak
Çıkma ihtimalim kişiliğine ve karakterine bağlı.
Himm olabilirdi
Tanışsak olabilir, tanımadığım biriyle çıkmam 😂
😂 nerde
İhtiyaçları mi karsiliyacaksa çıkardım kddkkd
🤣🤣🤣
Huyu güzel olsun
çıkmazdım
Neden
herkes ile çıkardım desem türkiyedeki diğer abazanlardan ne farkım kalırdı ama dmi?
Foto tok
Yaş kaç
28
55-60 gibisin
65 kg
O kadar yoksun ya kandırma
Göğüsler küçük boy kısa kollar ince biraz bacaklar kalın
Yeni ölçtüm
Seni direk yatağa atardım kucakta iyi olur😃😝