1 yılBu tarz konuşan sevgili kendini kandırmakla kalmayıp o üstün zekasıyla beni de de kandırmaya çalışan biridir😅 aldatmak için bulmuş bahanesini.. tek gecelik kaçamak diyorsa Zaten ilişkim o an biter üstüne konuşmaya gerek duymam
02 Yorumla- 1 yıl
Aynen 💖🫶🏻
En İyi Cevaplar
O adam hiç benim olmamış gibi hissederim bazı insanlar için sadakat çok başka bir boyuttur. Bende öyleyim. Benim için aşk sadakat demek bile diyebilirim abartı olur mu 🤔 yok olmaz
02 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Alırım ayağımın altına 🤭
03 Yorumla
Yolarım onu sjssj
03 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu tam bir hassasiyet bombası diyebilirim! Eğer sevgilim böyle bir şey dese, yani dürüst olayım, gözlerim yuvalarından fırlardı herhalde! 😅 Aldatma küçüğü büyüğü olmaz ki... Biriyle birlikteysek, güven ve sadakat işin kalbinde oluyor. Senin hislerini de çok iyi anlıyorum, böyle bir durumda duruş sergilemek şart! 💔
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
s 1 yılCiğerini söküp duvara askılık yapsam bir şey olmaz benimde elbiselerimi asmak için askılığa ihtiyacım var sonuçta derim 💅🏼
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Karşılıklı olursa da mı derim, yani kadın yapınca da mı sayılmaz?
38 Yorumla- 1 yıl
Harika bir yorum olmuş 👍👏👏👏
- 1 yıl
@r_engarenkyollar böyle demezsek anlamazlar mavişim 🙂💕
- 1 yıl
Aynen öyle 👍💞
- 1 yıl
@r_engarenkyollar teşekkür ederim şekerim ☘️
- Aşk İlişkileri konusunda 21,3b cevap paylaştı.
u 1 yılBen de yapayım mı aşkım? Aldatma olarak saymazsın😘 derimm
04 Yorumla- 1 yıl
Yürek yemiş olması lazım bu sözü sarfeden kişinin 😅
- 1 yıl
Kadın bunu derse direkt cinayet olur zaten ülkede adalet olmadığı için kadin pisi pisine ölmüş olur
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılSenin ben gelmişini geçmişini sülaleni diye başlarım xhsbs
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılAğzımı bozar sg derim bu bile çok ona
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,8b cevap paylaştı. Yolu açık olsun tek gecelik ilişkisi ile
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 267,4b cevap paylaştı.
u 1 yılben direk ayrılırım öyle bir karakterde ki bir kadın sevgilim olamaz
01 Yorumla- 1 yıl
Beter olsunlar.
1 yılevliliğin yılına bağlı.
15 yıl devrilmişse, adam karısına sadık, nazik, kibar, özel , değerli hissettiriyorsa, evine güzel bakıyorsa, çocuklarına çok iyi bakıyorsa- bunun için evlilik bitirilmemeli bence.
ama bu fikir de çok yayılıp bu normalleştirilmemeli.
en iyisi çok konuşulmaması..
bazı şeyler sessiz kalmalı..05 Yorumla- 1 yıl
özel de anlatırım, kadin erkek aynı motivasyonda değil bu konularda
- 1 yıl
Valla kadın için daha kötü kadın kesinlikle kendisini aldatan adamı kabul etmez ya boşar ya öldürür unutma kadın daha kıskançtır. Erkek idare eder aldatmayı çünkü hemcinsini kıskanmaz ama kadın idare etmez. Kadın Çocuklarına bakıyorsa iyi huyluysa evi geçindiriyorsa erkek yuvayı yıkmak yerine tolere edebilir.
- 1 yıl
Hazımsızlık yaşayıp engellemişsin aldatılma ihtimali zoruna gidiyor ama yazıcam yine de Bir kadını aldatınca beni affeder gafletine düşmeyin boşanmalar erkeklerin aldatması kadınlarında kendi ayakları üzerinde durmasıyla arttı. Kimse kendisini aldatan kocaya bakmıyor artık 40 Yılı devirenler bile boşanıyor
Bebeğim fazla söze gerek yok. Tepkim aynen şöyle olurdu. :D
https://www.youtube.com/embed/pfJlkZ79kG8116 Yorumla- 1 yıl
Connor aşkım benim 🩷.
- 1 yıl
@DedektifMinnie adam adam sjsjjsjsjs
aldatma için eylem de şart değil. sizden saklı olması yeterli. açık evlilik açık ilişkilerde farklı tabi ama onda partnerler konuşmalı. peki siz yapsanız size aynı özgürlüğü tanıyacak mı bunu sorun bakalım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bir şey derdimde ona neyse :/
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
u 1 yıl"Ben de tek gecelik bir kaçamak yapayım o zaman." derim 😤.
https://www.youtube.com/embed/oPxwB21wXT410 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
1 yılTepkimiz belli bir şey demeye gerek yok yol veririz olur biter , çünkü ihanetin cinsiyeti ve bahanesi olmaz
12 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılOnce kendi beynimi ve aklimi kontrol ederim dogrumu anladim diye. Dogru anladiysam boyle biri ile ne isim vardi diye. Yok ben normalsem tokati patlatir skktrr ederim. Sakasi bile olmaz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılAğzına sıçayım senin sen nasıl bir insan çıktın derim ayrılırım çüşşş yuh bu kadar değil annesine postalarım onu o sevsin belediye sevsin onu.
09 Yorumla- 1 yıl
Direk insan içine çıkmasın
- 1 yıl
Ben sevsem bile ağzına yani böyle bir bence fark etmemeli duygularınız öne geçmemeli
- 1 yıl
Bunu söylüyorsa karşısındaki tüm kadınları eğlencelik gören bir eo dur
- 1 yıl
Ben düşünemiyorum bildiğin ayak üstünde uyutmuş artık onun için normal bir şey
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBunu diyen ve normal gören biri zaten yapıyordur. Yapmadiysa bile yapar. Direkt basarım tekmeyi hiç gerek yok vaktim değerli
02 Yorumla- 1 yıl
Hem sevmiyordur hem de bi de karaktersizdir. İkisi bir arada
Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Aa ne güzel o zaman kadın erkek herkes yapabilir bunu nasıl olsa aldatma yok derim. Soru acayip sinirimi bozdu 🤦♀️😂😂
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Biliyorum yavrum, o yüzden tek gecelik ilişkilerden sana bahsetmedim derim galiba
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. O an oradan kaçsa onun için iyi bir kaçamak olur 😂
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
1 yılSen böyle diyorsan bu benim de kaçamak yapabileceğim anlamına mı geliyor yani diye bir soru sorarım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılYaaa öyle mi çok mutlu oldum şu an ejejjsjs derim 😆
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Direk ayrılırım ama öncesinde eşek sudan gelinceye kadar döverim onu
05 Yorumla
1 yılzenginsem umursamam hemen bi italya bileti milanoda alışveriş ama fakirsem söve söve camasır yıkar acımı hafifletmeye calışırım gene umursamam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. “O zaman bırak da bir Amerika turu yapam gelem.” derim ben de.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ağzının ortasına kürekle vurasim gelir. En hafif işkenceciğim bu olurdu galiba.
01 Yorumla
1 yılDoktorlarda böyle bir replik vardı, onunla birlikteyken bile aklıma sen geliyorsan bu nasıl aldatma olur söyler misin diyordu ya bi gitttt puhajdsk
01 YorumlaDirek bağlantımı keserim o kişiyle, bildiğin karaktersizlik.
03 Yorumla
1 yılAaa öyle mi içim rahatladı bende yaparken sorun olmaz artık 😅
02 Yorumla- 1 yıl
Olsun valla 😅
Onu terk eder ve hayatıma aldığım için kendimi suçlarım.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,8b cevap paylaştı.
m 1 yılBende bu gece takılım odesmis oluruz dersin olur biter. İnsanoğlu yaptığı hatayı kendine yapıldığın da kudurur
08 Yorumla- 1 yıl
@Arinnaaa konu ben degilim
- 1 yıl
@Arinnaaa 👍
- 1 yıl
@Arinnaaa saol
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yıl
00 Yorumla
1 yılBoşanma belgelerini imzalarken bulur kendini. Bir şey dememe gerek yok.
10 Yorumla
1 yıldaha fazla basitleşmeden sussun ve yok olsun hayatımdan..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. O zaman bende her gece tek gecelik kaçamak yapayım farklı farklı kişilerle der yol veririm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yılBuna bir cevap verilmez ahlaksız insana laf anlatilmaz. Döner giderim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılben buna tepki vermem ya. gulebilirim de olayin sacmaligi karsisinda. ceker giderim sonra da
00 Yorumla
1 yılNeler neler var valla kızlar çok saf bilseler erkeklerin neler yaptıklarını jdjdjd
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
1 yılSorgusuz sualsiz engellerim bir daha da görüşmem.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBiterdi bı daha görüşmem sevmem asla affetmem
00 Yorumla
1 yılHer gun farklı kisilerle tek gecelik iliski yasayabilirsin der çeker giderim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u 1 yılMadem sayılmıyor. Tek gecelik aldatmaya gidiyorum. Gelince görüşürüz :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılHiç tepki göstermem onu diyenle isim olmayacağı icin kaaaak kakh git surdan diyip kovarim 😄
00 Yorumla İşin içine kadın faktörü girdiğinde zerre affetmem..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bunu diyen kişiye tek bir yumruk atabilirim mesela.
Tek bir yumruk dövmek sayılmaz.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKomidine yüklüce parayı koyar son kez..
Giderim
00 Yorumla Teşhis :Düşük zeka seviyesi, ahlaki standartları yetersiz, zibidi erkek formu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBende onu tek gecelik aldatırım sonra yaaa aşkım önemli değil ki aldatma değil bu derim
00 Yorumla Ananla tek gecelik kaçamak yapsa biri. Baban veya sen sorun değil der misiniz diye sorarım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılSayılmazsa ben de bi kaçamak yapıp geleyim derim ajsjdkdkdkdkdkfkf
00 Yorumla Çok güzel küfürlerim var bunun gibi için
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,7b cevap paylaştı.
1 yıltek gecelik seks partisi yapayım buda sayılmasın. her gece tek gecelik kaçamak yapayım o zaman.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen onu sadece şey yapmak için aldım falan diyoöar da çok saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTamam bende yapayım derim terk ederim orp escrt erkekle işim yok
00 Yorumla
1 yılİkiye bölerim.. O an biter
22 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle canım 💕
Onu hala seviyorsam, affeder ve bunu kabullenirim.
00 Yorumla
1 yılYiyeceği dayağın da bir gecelik olacağı için ondan da bir şey olmamalı olarak görmeli o zaman
00 Yorumla
1 yılBu insan hakkır ADALET var mı yokmu bakalim herkes farkında büyük hatalrınn 🤨🤨🤨🤨😌
00 Yorumla
1 yılBenden ayrı devam et o zaman derdim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Yol veririm direkt, öyle biriyle devam etmem
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. Öyle şey mi olur
01 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne