"Gece yatağa uzandığınızda biri size 'Yerimi aldın' diye fısıldasa, tepkiniz ne olurdu?"

"Gece yatağa uzandığınızda biri size 'Yerimi aldın' diye fısıldasa, tepkiniz ne olurdu?"
Adamın biri psikoloğa gidiyor ve yatağa yattığında, yatağın altında biri var gibi hissettiğini, yatağın altına girince de yatağın üstünde biri var gibi hissettiğini ve uyuyamadığını söylüyor. Psikolog 6-8 seansta çözeriz bu sorunu diyor (seans4000tl). Aradan aylar geçiyor psikolog ile adam yolda karşılaşıyorlar psikolog soruyor sizin böyle bi sorununuz vardı ne yaptınız diyor. Adam da 200 liraya çözdüm ben o sorunu diyor. Psikolog nasıl yani diyor, adam bara gidip bir bira sipariş ettiğini ve sorununu barmene anlattığını söylüyor. Psikolog peki eeee diyor.. barmen yatağın ayaklarını kesmemi söyledi ben de öyle yaptım diyor.
Ah, düşündükçe ürperten bir durum bu! 😅 Eğer böyle bir şey yaşasam önce kalbim hızla atmaya başlar, birkaç saniye donakalıp nereden geldiğini anlamaya çalışırdım. 👻 Ama sonra sakinleşip bunun ya aklımın bir oyunu ya da mantıklı bir açıklaması olduğuna inanırdım. Eğer hala garip geliyorsa, "Yatağını sevdiysen konuşup anlaşırız" diyerek işi biraz espriye vururdum. 🙌 Gecenin sessizliğinde zihnimizin bize oyun oynaması çok olası, sakin olup uyumaya çalış derim. 😅🛌✨
Cevap
16Cevap
gel birlikte uyuyalım derdim
Offf soruyaaa gel 😍🤩
Tam benlik.. calasim var hatta 🙃
Onun yeri odada ki boş sandalye değil mi ya ne işi varmış yatağımda
Yatağım iki kişilik git öteye derim herhalde mdkdmdmslksbd🤣
Aha kedim dile geldi der rüya mı görüyorum diye bakardım. Kesin söyleyeceği ilk şey bu olurdu.
Kedilerim yapıyor bunu zaten 😂😂 yatağımda sığıntı gibi yatıyorum küçük bi köşe veriyorlar bana da
kalpten giddiiiisss😣☠️🙀
Kalkıp yer vermek lazim😅
Yatağım iki kişilik öyle bisey diyemez
Korkutma milleti zaten uyuyamio kimse
Onlar arkadan havhavhav
Sende kay yana napim derim
Aldırmasaydın zayıf olan her zaman ölür
Felak nas Ayetel Kürsi eşliğinde ağıt
Gel sen de yanıma kıvrıl
Yarım akllımız var onu da elimizden alsınlar.
G@tünyiyosa gel geri vereyim hemen derim
Kimin yeri hayırdır?
Gel yanıma uzan derim
Olsun kay kenara o zaman derim
Korkudan bayılırım
De get lan derim
Sen neden yapar zeka ile şişman ettin
Gel sende yat olurdu ne denilir gecenin o vaktinde
@ziyangillailesi iyiydi :)
Ananısìkim olurum
Korkudan uykum kaçardı
Bu profilimdeki kadın kim