Fake hesaptan eskı sevgılımle konusuyodum ve cıkmaya basladık sızce onu sevıyomuyum ama su an sevgılımde var kafam cok karısık?

Benım su an sevgılım var onunla bugun 1 ayımız oldu ama o da soguk davranıyo gec cevap verıyo ıstedıgım gıbı olmuyo ıılıskımız benım fake hesabım vardı ama fake gıı durmuyo ondan eskı sevgılımle konustum bayadır konustuk ve cıkmaya basladık bu ılk gunumuz bulusmak ıstemezse eger uzun sure cıkarsa ben oldugmu soluyımmı yoksa ayrılıp ıntıkammı alayım ben onu cok sevmıstım cunku sımdı o da fake kıza asık oldu sevdı yanı konusmalarınla halbukı ben konusuyorum onunla ama bılmıyo sızce bı kac ay cıktıktan sonra solesemmı benım dıye ama engellerse ya da benımle cıkmaya devam ederse dıye dusnuyorum ama su an da sevgılım var ama en cok aklımda olan eskı sevgılım fakeden ıslettıgım ben en cok eskı sevgılım aklımda su an olan sevgılım aklıma gelmıyo bıle nabcam ben uzmekde ıstemıyorum su ankı sevgılımı sevıyo benı ama cok kotuyum
Fake hesaptan eskı sevgılımle konusuyodum ve cıkmaya basladık sızce onu sevıyomuyum ama su an sevgılımde var kafam cok karısık?