Diğer Benim kafa içmeden de güzel neden? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hiç bilemem ki niye güzel kafam,Çoh hon vohon doEheh ne ideh oh miss zart zurtVıcık vıcık nönü höp pöhZugitti lööö uğli ehende veh veh Güncellemeler+1 yıl Uyucam ben nini okuyun bana ingaaaaaa Benim kafa içmeden de güzel neden? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ahenk008 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kafan güzel değil beynin küçük kafanın içinde boşluk kalıyor bu sebeple oksijen fazla kalıyor orada beynin fazla oksijenden ne yapacağını bilemiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl her şey iyide, vıcık vıcık kısmını anlamadım mk.. kafana küreklemi vurdular senin. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet dede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne dedesi mk. yaşım35..106 yaş görünüp yazanlarda mezardanmı yazıyo mk. hadi git papiklen Yorumla Soran +1 yıl 45 yaş üstü yazıyor be ne kızıyon üzür dülerim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hup hup cubbala bum bum deyip uyutalim seni hadi artik 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Mama istiyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ucak geliyoooo Yorumla Soran +1 yıl Açtım ağzımı yumdum gözümü hadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aferiiiin Yorumla Soran +1 yıl Seoool dide Yorumla Cevap sahibi +1 yıl El deliye ben akilliya. Hadi uyu bakimm Yorumla Soran +1 yıl 🍼🙊😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaramaz misin sen biraz 🤨😉 Yorumla Soran +1 yıl Yoo uslu biriyim ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de 😉 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 789 cevap paylaştı. İçende bu kafa yok yanlız 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Fosil olmuş amcam saol dede Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl https://youtu.be/d2t8cKM0K_4 Alsana ninni Yorumla Soran +1 yıl Çok tesseli edicisin saol, KBB gideceğim ağır, hasar gördü, bakım onarım şu an şart kulağıma Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Yan etkileri için üzgünüm Yorumla Soran +1 yıl Vicdanın rahat mı? Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Bu saatlerde pek ulaşılamıyor Yorumla Soran +1 yıl Uzayda mı Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Hayır uzayda olsa bir daha dönmezdi Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 937 cevap paylaştı. Ne güzel iste 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Baba oyuncak albana Yorumla Uslanmaz_053 +1 yıl Gel verim sana oyuncak 😀 Yorumla Soran +1 yıl Barbie bebek istiyorum Yorumla Uslanmaz_053 +1 yıl Eline alınca Barbie kadar güzel ve sevimli Yorumla Soran +1 yıl Kıskanırım ama Yorumla Uslanmaz_053 +1 yıl Kıskanma eline alınca senin olacak oyuncak 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ben giydiririm onu beslerim Yorumla Uslanmaz_053 +1 yıl Tabiki oyuncağin kafasına sapkayi sen takacaksin Yorumla Soran +1 yıl Takarım Yorumla Uslanmaz_053 +1 yıl Gelde tak o zaman bakalım nasıl takıyorsun Yorumla Uslanmaz_053 +1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kafan güzel değil beynin küçük kafanın içinde boşluk kalıyor bu sebeple oksijen fazla kalıyor orada beynin fazla oksijenden ne yapacağını bilemiyor
her şey iyide, vıcık vıcık kısmını anlamadım mk.. kafana küreklemi vurdular senin.
Evet dede
ne dedesi mk. yaşım35..106 yaş görünüp yazanlarda mezardanmı yazıyo mk. hadi git papiklen
45 yaş üstü yazıyor be ne kızıyon üzür dülerim
Hup hup cubbala bum bum deyip uyutalim seni hadi artik
Mama istiyom
Ucak geliyoooo
Açtım ağzımı yumdum gözümü hadi
Aferiiiin
Seoool dide
El deliye ben akilliya. Hadi uyu bakimm
🍼🙊😘
Yaramaz misin sen biraz 🤨😉
Yoo uslu biriyim ben
Ben de 😉
İçende bu kafa yok yanlız
Fosil olmuş amcam saol dede
https://youtu.be/d2t8cKM0K_4
Alsana ninni
Çok tesseli edicisin saol, KBB gideceğim ağır, hasar gördü, bakım onarım şu an şart kulağıma
Yan etkileri için üzgünüm
Vicdanın rahat mı?
Bu saatlerde pek ulaşılamıyor
Uzayda mı
Hayır uzayda olsa bir daha dönmezdi
Hormonların kuvetli
Ne güzel iste
Baba oyuncak albana
Gel verim sana oyuncak 😀
Barbie bebek istiyorum
Eline alınca Barbie kadar güzel ve sevimli
Kıskanırım ama