Merhaba, siz değerli fikirveren insanlardan fikir almak adına yazıyorum buraya bu olayı.
Uzun zamandır tanıdığım kız arkadaşım var. Ve ailelerimizde tanışıyor. Kız arkadaşımla kardeş gibiyiz can ciğer kuzu sarması. Kız kardeşi var. Sürekli ondan bahsediyordu. Kıx kardeşi arkadaşımı arada bir görüntülü de arıyordu. Çok sempatik, tatlı, hoş biriydi. Görüntülü aramada tanıştım onunla. Sonra evlerine gittik tatil için. Kız benle aynı burç ve kafadengim. Başlarda soğuktu ama içten içe tanıdıkça çok sevdim. Hoşuma gitti. Zamanla ondan hoşlandığımı fark ettim. Onsuz bir dakika bile geçirmek istemiyordum. Bir gün onu yanıma alıp gezi yapmayı teklif ettim. Onun memleketinde olduğumuz için oraları bilmediğimden gezdirmeyi ona bırakıp sadece arabayı ben sürecektim o da kabul etti. Her yeri geziyorduk. Akşama doğru eski bir yapının çatısına çıktık. Çok romantikti. Teşekkür ederim bahanesiyle ona sarıldım. Çok yavaş bir biçimde ayrılırken ellerini tutup gözlerine bakarak konuştum. Ona ondan hoşlandığımı söyledim. Derin bir biçimde bana bakıyordu. Ne zamandan beri hoşlandığını sorduğunda kaynaştığımızdan beri dedim. Gözlüğümün önüne düşen saçlarımı düzeltip cevap verdi. Beni tanımadan evvel kız arkadaşım ve ailesi hep benden bahsediyormuş o da beni araştırıyormuş. Kız arkadaşımın hesabından benim fotoğraflarıma bakmış tek tek. Çok beğenmiş. Hoşuna da gitmişim. Hatta o da iyi ki aynı burcuz demiş. Alnımı alnıma yaslayarak konuştu beni incitmek istemediğini söyledi. O da beni seviyormuş ama nasıl söyleyeceğini bilememiş hep bir boş an kollamış. Ben açıldıktan sonra o da bana açıldı. Ellerimde boynunu kavradım. Onu öptüm. İçim kıpır kıpır tüylerim diken diken oldu. O da bana karşılık verdi. Dudaklarımız ayrıldığında çok güzel olduğumu söyledi. Daha sonra yavaş yavaş öpüştük kısa süre sonra ayrıldık. Sarıldık. Saçlarımı, boynumu öptü… Ellerimi öptü…
Çok ama çok seviyorum, çok aşığım. Kız arkadaşıma anlatayım mı bilmiyorum…
fikirlerinizi bekliyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kim kimi seviyor kim kime aşık belli değil bu devirde. Çok seviyorsan o kişiyi karşına al konuş derim ciddi ciddi. Tabii ciddiysen konuş diğer türlü konuşman anlamsız olur.
Kız arkadaşın durumu normal kabul eder mi peki
Duyduğunda şaşkına döner. Normal karşılar mi dersen şöyle normal karsilamasını bekleme. Şaşıracak niye diye soracak. Sonra olayı öğrenmek isteyecek. Gerçeği senden öğrenmek ister. Kabul etmez. Doğru da bulmaya bilir belki. Kişi den kişiye göre değişir gerçi bu kısım.
Anladım soru sahibinin görüşüde önemli veya sziin de mi. oldu buna benzer olayınuz
Çok kez karşılaştım. İlişki ve Arkadaşlar arasında ki ilişkilerde de. Benim düşüncem değil. Söylediğim önemli ve farklı durum bunu anlamak önemli. Tabii karşı tarafın nasıl davrandığını nasıl anlarsın kişiyi iyi tanıman gerekiyor. Karşındaki kişiyi ne kadar ve ne denli tanıyorsun asıl bunu bilmek buna görede onu karşıdaki kişiyi insanı alayabilmekten geçiyor tüm olay bu.
İnsanları anlayabilmek güç tabii bu da, ayrı bir olay.
Ben yanlış anladıysam düzelt kız olan kıza aşık doğru demi
Orasını anladım. Erkek kıza aşık. Arkadaşının Kız Kardeşi demiş. Yaziyi dikkatlice okumakta fayda var derim.
anlamadim orasını olacak. Klavye yanlış yazip duruyor.
Anladım
Sizin demi. oldu böyle peki olayınız
Rastladim diyelim olmadı. Kız misin Onu bi Söyle? Kız kıza Mi aşık olmuş ki? O kısmını pek anlayamadım da? Sorduğum için, mazur gör.
Eklwdim sizi istersen ordan yazayım kabul ederseniz kadınım ben
Klavye yanlış yazıyor bazı yerlerde.
Sorun değil bende de ay ı yeni telefon aldım beceremiyorum
Kabul edecek misiniz
Kız kıza aşık olan kişiler de, var illaki vardır. Milyon çeşit insan var Dünya da Netice de.
Evet öyle banada oldu size oldumu
İsteğimi. kabul eder misiniz
Kafam karıştı.
Neye karıştı
Eklediniz mi beni. Özelden bi yaz bana.
Yazamadım kapalısınız ekledim esmahan ismim
Özelden yaz şimdi bana , orada konuşalım.
Yazamıyorum istwğimi kabul etmen lazım
Gizliden çıktım ekle beni
Gelmedi nereden kabul ediliyor bilmiyorum tarif etmen lazım.
Canım burdan benim üzerime tıkla profileme gir ekle beni istek at
Yazdım
Ettim bir bak. doğru mu
mesaj at bakalım. gelecek mi
Evwt doğru mesaj kutuna bak
E posta var mi E posta ilen yazışalım.
Yok maalesef burdan yazsana
Mesaj kutuna gir ordan yaz işte
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!