Çok aşığım napayım bilmiyorum?

Merhaba, siz değerli fikirveren insanlardan fikir almak adına yazıyorum buraya bu olayı.

Uzun zamandır tanıdığım kız arkadaşım var. Ve ailelerimizde tanışıyor. Kız arkadaşımla kardeş gibiyiz can ciğer kuzu sarması. Kız kardeşi var. Sürekli ondan bahsediyordu. Kıx kardeşi arkadaşımı arada bir görüntülü de arıyordu. Çok sempatik, tatlı, hoş biriydi. Görüntülü aramada tanıştım onunla. Sonra evlerine gittik tatil için. Kız benle aynı burç ve kafadengim. Başlarda soğuktu ama içten içe tanıdıkça çok sevdim. Hoşuma gitti. Zamanla ondan hoşlandığımı fark ettim. Onsuz bir dakika bile geçirmek istemiyordum. Bir gün onu yanıma alıp gezi yapmayı teklif ettim. Onun memleketinde olduğumuz için oraları bilmediğimden gezdirmeyi ona bırakıp sadece arabayı ben sürecektim o da kabul etti. Her yeri geziyorduk. Akşama doğru eski bir yapının çatısına çıktık. Çok romantikti. Teşekkür ederim bahanesiyle ona sarıldım. Çok yavaş bir biçimde ayrılırken ellerini tutup gözlerine bakarak konuştum. Ona ondan hoşlandığımı söyledim. Derin bir biçimde bana bakıyordu. Ne zamandan beri hoşlandığını sorduğunda kaynaştığımızdan beri dedim. Gözlüğümün önüne düşen saçlarımı düzeltip cevap verdi. Beni tanımadan evvel kız arkadaşım ve ailesi hep benden bahsediyormuş o da beni araştırıyormuş. Kız arkadaşımın hesabından benim fotoğraflarıma bakmış tek tek. Çok beğenmiş. Hoşuna da gitmişim. Hatta o da iyi ki aynı burcuz demiş. Alnımı alnıma yaslayarak konuştu beni incitmek istemediğini söyledi. O da beni seviyormuş ama nasıl söyleyeceğini bilememiş hep bir boş an kollamış. Ben açıldıktan sonra o da bana açıldı. Ellerimde boynunu kavradım. Onu öptüm. İçim kıpır kıpır tüylerim diken diken oldu. O da bana karşılık verdi. Dudaklarımız ayrıldığında çok güzel olduğumu söyledi. Daha sonra yavaş yavaş öpüştük kısa süre sonra ayrıldık. Sarıldık. Saçlarımı, boynumu öptü… Ellerimi öptü…

Çok ama çok seviyorum, çok aşığım. Kız arkadaşıma anlatayım mı bilmiyorum…

fikirlerinizi bekliyorum.

Çok aşığım napayım bilmiyorum?