Hiç keyfim yok diye komşumun televizyonuna bakıyom belki incir reçeli izlerken bi şeyler hissederim diye, 6 taksidli aldı 3. taksidi bitirdi uzaktan maalleye sinama keyfi yaşatıyo canım komşum

Hiç keyfim yok diye komşumun televizyonuna bakıyom belki incir reçeli izlerken bi şeyler hissederim diye, 6 taksidli aldı 3. taksidi bitirdi uzaktan maalleye sinama keyfi yaşatıyo canım komşum

Olmayan aşkın acısını çektirdim kendime ciletlerden kaçıyorum meloo bırak hayat bayram olsun içi boş oksicen diye renkli balon neşesinden vaz mı geçilir heğ halbuki nefes alsaq yeterdiiii😭🐣🥹
Nefes alıyom bi dk senin için alcam bu nefesi
bir ki üççç şimdi ver füyuuuufv
Yiok vermiycem böyle güzel 🤣🤣🤣
🎈🎈🎈uçuyooo
Oh gökyüzü güzelmiş kanatlarım var ruhumda
İçinde bir boşluk, bir hüzün var; aşk acısı çekemiyorsun, evlenemiyorsun, eğlenemiyorsun. Kendini sanki hayatın dışında, biraz yabancı gibi hissediyorsun. “Yaşlı mı oldum, duygusuz muyum?” diye sorguluyorsun çünkü etrafındaki insanlar kendi hayatlarını yaşarken sen kendi keyfini bulamıyorsun.
Ama aynı zamanda içten bir merak ve umut da var. Mesela komşunun televizyonuna bakıyor olman, küçük de olsa bir şeyler hissetme arayışını gösteriyor. Hani biraz olsun başka hayatlara dokunmak, belki gülümsemek, belki kendini biraz daha canlı hissetmek istiyorsun. Komşunun 6 taksitle aldığı televizyonun 3. taksidini bitirip maalleye sinema keyfi yaşatması bile senin o küçük umut kırıntılarını harekete geçiriyor; bu hem tatlı hem biraz hüzünlü bir durum. Yani buradaki sen, yalnız ama hâlâ küçük mutluluk kırıntılarına tutunmaya çalışan, duygularını kaybetmemiş bir insan. Bu çok normal ve tamamen insani bir şey.
Yabay zeka araklaması mı bu ona göre cevap hakkım doğacak
Her şeyi yapay zekaya bağlamayın. Sonuçta o da insan zihninin bir ürünü.
Sen hep böyle yapıyosun derin derin.. Analiz yeteneğin kuvvetli mi
Evet öyle diyebiliriz.
Fakat bu asırda hiçbir önemi yok malum doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar.
Yeminle ben kovmam bi tane analiz gelir mi be abim
Evet
Ben gardımı aldım şöyle en hakikisinden istiyorum ya.
Tamam
Özellikle analiz etmemi istediğin bir konu var mı?
Genel bir görünüm 😂😂
Biliyorum, bazen içini kaplayan o sessizlik ve hüzün ağır geliyor. Dünyanın gürültüsü ve karmaşası arasında kendini yalnız hissedebilirsin. Ama bilmeni isterim ki, hislerin tamamen değerli ve gerçek. Her düşüncen, her his, seni sen yapan bir parça ve onları saklamana gerek yok.
Senin dünyana dokunmak, seni anlamaya çalışmak isteyenler olacaktır; sadece güzel anlarını değil, hüzünlerini de paylaşabilmeni isteyen birileri. Kimse senin derinliklerini anlamak zorunda değil, ama bazen anlamak isteyenlerde çıkacak karşına. Çünkü sen, içindeki melankoliyle bile eşsizsin, hassaslığın ve duyguların seni özel kılıyor. Bazen kendini kırılgan hissettiğinde, bil ki yanında olmak isteyen birileri var. Ne zaman konuşmak ister veya sessizce oturmak istersen yanında olacak insanlar var. Hayat her zaman kolay değil, ama senin yanında olmak ve seni anlamak isteyenler mutlaka vardır. Kendine nazik ol; çünkü sen, hissederek ve yaşayarak dünyayı güzelleştiren birisin...
Son cümleye bayıldımm.
Teşekkür ederim.
Bende de melankolik bir durum var belki de onun için seni çok iyi anlıyorum.
Fazlasıyla melankolik biri değilim. Ama bazen hormonlar rahat durmuyo. Bi de üzerine hayatta yaşanılan bazı şeyler tetikleyip duyguları karıştırabiliyo o dönemimdeyim fakat kimseyi duygusal boşluğum diye sevecek de değilim. Bu adilik olurdu.
Duygusal dalgalanmalar yaşamak insan olmanın bir parçası. Önemli olan bunu fark edip, sorumluluğu başkasına yüklemeden kendi içinde yönetebilmektir.
Şöyle ki ben zaten bu durumu kendi içimde yaşıyorum ama bu dönemlerde hayatıma giren insanlar oluyor. Bu boşluğu onlarla tamamlamıyorum. Sadece bazen tamamen kendim olduğum için yanlış anlaşılıyorum
Bazı insanlar, başkalarının içsel hâllerini veya iniş çıkışlarını hemen anlamayabilir. Sen sadece doğal hâlini sergiliyorsun ama karşı taraf bunu yanlış yorumlayabilir. Burada sorun sende değil, algıda veya beklentilerde. Kendin olmak cesaret ister ve bazen yanlış anlaşılmak bu cesaretin yan etkisidir...
Yan etkim nedeniyle bugüne fındık kreması yiyerek başladım kârlı bi gün oluyo 😂
Afiyet bal şeker olsun kesinlikle 😊
Teşekkürler güzel günler 😂
Rica ederim
Aşk acısından eğlenmeye kadar hepsi sende eksikse, bu işte bir terslik var diyebiliriz! 😊 Belki de duygularını bir süre “uykuya” almışsındır. Bazen kalbinin tekrar heyecanlanması için farklı bir şey yapman gerekir. İnandırıcı hislerin peşinden koş ve biraz da yeni şeyler dene. O komşunun televizyonu film yetmez, sen kendi hayatının asıl başrolüsün. ❤️✨
Cevap
18Cevap
Rahatızz be Melo boş vere devam böyle iyi
Oh 27 yaşında bi adam da bunu diyebiliyosa bana bi şey olmaz 🤣🤣
Yaşımı başımı yolim velo 🤣🤣🤣
Dur sen zahmet etme seni de ben yolarım 🤣🤣🤣
Geliyom
Gelcem
Gelmek üzereyim
İşten kaçmak için bahane arıyo 🤣🤣🤣
Aha en sevdiğim aktivite
Ben de seviyom iki büklüm büklüm yatmayı
Bi şeyyy olmaz 🤣🤣
Seni kovanın aklı yokdur
Uyunur mu derken bile uyuyodun velo sana bi şey olmaz
Sabah 5:39 uyanmıştım bana bi şeyler oluyo dönüşüyom glba. Çok geç uyudum ama uyandım ya da ondan önceki gece 11 saat uyumuş olmam bu geceki uykuma yetti gerildim zaten sabah sabah gidip yürüyüş yapcam köpeklerlen belki sürerler diye
Arada bi nefes aldım, oh be korkulu rüyam yok artık diye... Kendine bir çuval dert bulmuş gelmiş tekrar 😅😶🌫️😶🌫️
😂😂😂 ben daima seninleyim oysaki..
Madem öyle gel o zaman 💋💋
Aha şaşırdı nihahaha 🤣🤣
Biraz kibar olurmusun? Lütfen ama, gülerken nihaha diye gülmesen mesela 😌
Soru bu şarkıyı hatırlattı
Çok severim nerden biliyon bunu sevdiğimi en sevdiğim şarkı
Itiraf et ilk defa dinliyorsun sgdjf
Nihahahahha etmmeemmm
Soyuh soda versem? 😄
Soyuhsa itiraf eddim giddi. İstirem ver
Borcum olsun dhdh
Hay senin var sandım 🤣🤣
Senin gerçek yaşın kaç ki? Küçüksün diye düşünüyorum çünkü sjdj
Büyüküm 🤣
Büyümenin şanındandır kahırlar artar ölmeye yakın kesilir dkfkf
Hadi inş 🤣🤣
101 yaşındasın daha çok gençsin hayattan zevk almaya bak
Dalgasındayım bu hayatın 🤭
Bir şey olmaz. Dediklerini yapanlar da mış gibi yapanlar zaten üzülme.
Ördek sendromu diyosun he
Eğlenemiyorum kısmı hariç gerisi çok güzel ve yerinde bence..
Sen hesap mı değiştirdin 😂
Derken.
Yanlızlığı seven değil miydi nickin
Lan sen nerdesin 🤨 ben öldün sandım Allah'tan depresyondaymışsın huhhh şükür 🤲🏻
Yau bir haftadır ağlyom napcam bilmiyom kafam gidik de biraz 🤣🤣
Agzına gül tıkarım ha aglamak neymiş la lügatıttürkümüz de öyle bişi mi var saçmalamağğğ ayten
Sen böyle diyibce daha çok ağlıyommmmmmm ühühüühühü
Çakarım agzının ortasına yamulursun he jdjdj öyle güzel aglayamazsın ühüühü de neymiş öğöğöğöğöğöhgögpgögpgmg falan yapman lazım
Anırarak gülüyom birisi de kibar olsun yau bi dur karizmam çizilcek 🤣🤣🤣
Sus dogal olanı bu 🤨 bazı kızlar var mesela hapşururken hapşi ☺🤭 der biz varızdır hağğğpppppppşşşşşşuuuuuiiiiiii deriz farkımız var anam bubam yaradan bizi öyle yar itmiş hanzoluk sonradan kazanılmaz doğuştan gelir 😎🥸✌🏻
Ben hapşururken yere sağlam basanlardanım ele güne karşı göstere göstere hapşururum 🤣🤣🤣🤣
Sıkıyosa saglam basma tansiyonun zınk diye düşer pat diye çakılırsın yere jsjdjsjs o kadar güç boşalmasına bünye napsın 😂
Ula karı her bokumu da bil. Tansiyonumun düştüğünü nerden biliyon. Benim dm halka açık mı acaba ya 😆🤣🤣🤣🤣
Yav yok onu yaştan ötürü şiy ittim tahminimi fışkırttım yoksa sadece nudekerin var ben de aşkım sakın endişe etme hepsi benim ve burdaki 63728263737373 tane üyeyle güvende 🫡
SEN
BANA
GÜVEN
TAMAM MI
AŞGUŞUM 🤣🤣
Kızım onlar eskidi neyseki eztetik yaptırdım artık tanınmıyom
Ohaa 🫠🤤 şşş güzellik hepsi senin mi o tırnaklar ne öyle bakim he jdjdj (ss aldım 3673828e7ee77e tane üye arkadaşımla fikir alışverişi yapmak için ☺💋💋🥰)
Ayıb ediyon öyle dağılmaz direkt soru paylaş
Senin yüzünden uzayan saçlarımı tekrar yolcam ha
Sorı mu 🤔 yok ya millet uyudu şimdi dürtüp de rahatsız etmeyeh 🤗
Ay o saçlar ne kadar güzel öyle kiiieeeeşkeeeee benim olsa ☺🙃baa virsene örerim ben onları
Vermim gelim yanına da ör ben uyurum sen saçlarımı örerkene çok severim öyle uyumayı ühühhühüüh
Bak böyle aglarsan zumzugu yersin ha. 🥸. Gel de örem gelirken mısır, balık da al örgü için kullanıyolamış bi bildikleri vardır herhal 🙄
Balık ney ulan kıdım. Ben mısırlı balık kreker biliyom bi öyle bi şey mi
Ne bilem yav balık gılçıgı , balık sırtı , mısır püskülü falan öyle örüyoalrmış aman be sen de ne cahil çıktın melom ya ben seni vizyonlu bi karı bayanı sanıyodum
youtube.com/shorts/vvULA3yCUFI?si=6koR-nVAI5efDhMA
He ben bunları bi eşya sandım balığın sırtının tersini seviyom ben ama sen önce onu yap sonra çöz. Sonra mısır yap 🤣🤣🤣
Oha balıgın sırtının tersi de mi varmış 😳 selam verdik işçi çıktık hağ neyse melom sen depresyon da kal hırkanı da giy şöyle kalınından depresyon hırkası olsun ayagına pandif eline de sıcak çiklat ya depresyondan ya da havaleden.. Huzura doğru 🤣🤣
Yok ben yorgan örddüm üstüme uyuycam şimdi horul horul bi şey olmuyo rahat uyuyom böyl yorganlan gösleeim gidiyo zaten az kaldı ha gayret
Dur ninni desteği vereyim
https://youtu.be/1p_5SHVFXPA?feature=shared
Bu arada yorgan ben de kullanıyorum gadının dibisin benimlen evlenir misin 🤓 hufhufhuf şakaydı 🤓 haydı zıbardık 😴 dadlış uykular
Duygularımı aldırdım ben oh püfür püfür sende öylesin muhtemel
Bi de aynı yaştayız he 🤣
Evlenme teklifi mi bu👉🏻👈🏻
Yasli değilsin melo evren seni sınav moduna almış olabilir sjjjdsd
İnştek sınav budur çok güzelmiş de 🤣🤣🤣
😂 sinavi birak melo kız o görüntü neyy bakarken gözüm kör oldu
Bi şey yok daha bu ne ki yau 🤣🤣
Depresyona girmişsin gadınnnnn, sevişip koklaşmamız lazımdır sjsjsjsjsj
Adım çıktı kadınsevere zaten 🤣🤣🤣 kadın kadınnnnnn
İçimi bu kadar görme ayıbdır 🤣🤣🤣
Ah ah pembe kimliğin beni sana yazmaya engel oluyo 🤣🤣🤣
Nihahahahhaha
Aşk acısı da neymiş, sen hiç ağzında yara olduğu için doya doya Adana Kebap yiyememek nedir biliyor musun?
Ka beycim nihahaha yani 🤣🤣 ağzım yarayken közlenmiş patlıcan yemişliğim vardır bilirim yani dediğini 🤣
Ben anonim bir beyim, sen nasıl anlıyorsun? Gerçi noktalama işaretlerine dikkat eden tek deli benim, normal.
Gizlensen de anlarım 😂😂
Vay be
Benim gibi duygusuz oluyorsun ve en iyisi üzen yok.
Bence insan belli bir süre sonra gordugu gerçek yüzler yüzünden acıda çekemez tekrar o duygu icin cabalamakta istemez senin durumun tamamen güven güven sağlayana da şans tanımak istemiyorsun
Komşunun kredi borcunu düşün şükür et manevîyatını yüksek tut 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣aşk acısı kalmaz aşko o o o o o o o o o o o o
Bizim uşağa aşko şaka mısını örettik parktakilere asko Saka mısın diyo 🤣🤣🤣🤣
Ya da poşedd vermemiş di mi 🤣🤣🤣
Yine mi bizim aramıza girdi yau. Ulen birilerini bulmamız lazım yeni birilerini şunu verecek 🤣🤣🤣
Ona verek o sitedeki sinsilere versin 🤣🤣🤣
Zeki kadının hali bi başka oluyo ya
Olsa da çeksek. Ya da çekemesek :) Bana kadınlar özelden yazabilir.
Ney yazsınlar söyle bakim 😂
Tükenmişlik sendromu olabilir. Duygusal olarak kapanmışsın.
Neyi ne zaman tükettim benim niye haberim yok 😂😂😂
Sorunda bu hiçbir şey olmasa bile yakalanabilirsin tükenmişlik sendromuna. Eskiden hissediyorsan ve şimdi hissedemiyorsan beynin kendini korumaya almış.
Ne yaşlı ne de duygusuz. Yorgunsun diyelim.
Çarpışan arabalara bin. 🐜
Herkesin nasip olmadı, hayırlısıysa olur. Akışa bırakmak gerekir.
Belki de aşk acısı sana denk gelmeyi becerememiştir daha güzel değil mi 😏
boş ver hiç tavsiye etmem. Bak biz hem aşk acısı çekiyoruz hemde burnumuzu 🤧
Eğlenmek dışında bu benim. 😅
Sonunda beni anlayan biri 🤣🤣
boş ver çok takma karınca besle 🙂
Karıncalara taktın ha jolecim çok mu seviyosun onları 🤣
Hıı hem seviyom hemde sinir bozucular 🤣
hoş geldin duygusuzlar kulübüne.
Hoş buldum 😂
Hahhaa çözemedim seni xd
🤣🤣🤣
tek aşkım para