Sevdiğim adam bna geri neden dönmedi?

Sevdiğim adamin güvenini kazanmak için biseyler dedim geri güvenini kazanmak istedım biseyler dedim oda bna cevap olarak Eda bak anlıyorum seni saygı da duyuyorum ama ben sana başta da dedim ben birşeyden soğuduysam birdaha o işi yapmam sende tekrar denedim ben içimde o savaşı verdim hala daha veriyorum diyorum beni bu kadar seven olmadı benim için bu kadar uğraşan olmadı ama bı yandan da içimde sana karşı sevgi kalmadı sevmek istedim ama olmadı bundan sonra senle hadi sevgili olalım desemde evkensek dahi seni eskisi gibi sevecegimi düşünmüyorum güven yoksa aşkın sevginin hiçbir anlamı da yoktur aşk biter sevgi biter o yüzden daha fazla uzatmak istemiyorum seninde vaktini almak istemiyorum her şey tadında bitsin istiyorum dedi
Bende ona :Ben sadece güvenini kazanıp bu ilişkide ki sorunu birlikte çözüp konuyu kapatıp zamanla düzelen bir ilişkimiz olsun istemiştim bu seni çok sevdiğimden dolayı 😞dedim acaba yazmasamiydim? Acaba bir ihtimal geri dönme şeyi var mı düşünüp bu kız düzeltmek istiyor diye düşünür mü acaba?
Sevdiğim adam bna geri neden dönmedi?