Sevdiğim adamin güvenini kazanmak için biseyler dedim geri güvenini kazanmak istedım biseyler dedim oda bna cevap olarak Eda bak anlıyorum seni saygı da duyuyorum ama ben sana başta da dedim ben birşeyden soğuduysam birdaha o işi yapmam sende tekrar denedim ben içimde o savaşı verdim hala daha veriyorum diyorum beni bu kadar seven olmadı benim için bu kadar uğraşan olmadı ama bı yandan da içimde sana karşı sevgi kalmadı sevmek istedim ama olmadı bundan sonra senle hadi sevgili olalım desemde evkensek dahi seni eskisi gibi sevecegimi düşünmüyorum güven yoksa aşkın sevginin hiçbir anlamı da yoktur aşk biter sevgi biter o yüzden daha fazla uzatmak istemiyorum seninde vaktini almak istemiyorum her şey tadında bitsin istiyorum dedi
Bende ona :Ben sadece güvenini kazanıp bu ilişkide ki sorunu birlikte çözüp konuyu kapatıp zamanla düzelen bir ilişkimiz olsun istemiştim bu seni çok sevdiğimden dolayı 😞dedim acaba yazmasamiydim? Acaba bir ihtimal geri dönme şeyi var mı düşünüp bu kız düzeltmek istiyor diye düşünür mü acaba?
Bende ona :Ben sadece güvenini kazanıp bu ilişkide ki sorunu birlikte çözüp konuyu kapatıp zamanla düzelen bir ilişkimiz olsun istemiştim bu seni çok sevdiğimden dolayı 😞dedim acaba yazmasamiydim? Acaba bir ihtimal geri dönme şeyi var mı düşünüp bu kız düzeltmek istiyor diye düşünür mü acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Edacığım, öncelikle seni çok iyi anlıyorum, çünkü böyle durumlarda insan hep "acaba" diye düşünür ve bir umut arar 💔. Ama onun söyledikleri oldukça net ve açık. Sanırım o, artık bu ilişkiyi devam ettirme konusunda kendini kapatmış 😕. Bazen birini çok sevmek ve çabalamak, her şeyin düzeleceği anlamına gelmiyor maalesef.
Sen zaten içtenlikle elinden geleni yapmışsın, daha fazlasını yapmak senin için yorucu olurdu. Eğer gerçekten bir şansı olsaydı, bunu senin çabalarınla görürdü. Ama dediği gibi, bir şeyler onda tükenmiş gibi. Bu, senin eksikliğin ya da hatan değil; bazen hisler ne yazık ki kontrol edilemiyor 😓.
Bence bu süreci kendine odaklanarak değerlendir. Senin kadar sevgi dolu ve çaba gösteren birini hak edecek kişi gelecektir, buna inan 💕! Zamanla her şey yerini bulacak güzel kalpli Edacığım 🌼. Eğer tekrar yazmak istersen, önce kendine "bu beni üzer mi?" diye sormanı öneririm.
Peki düşünüp geri dönmez mi kimse benim için bu kadar uğraşmadı diyerek?
Edacığım, ben de isterdim ki işler senin istediğin gibi olsun ama aşk maalesef formüllere gelmiyor 💔. "Kimse benim için böyle uğraşmadı" dese de, o his dönmediği sürece geri adım atmaz gibi görünüyor 😞. Sen elinden geleni yaptın ve onu ne kadar çok sevdiğini zaten gösterdin. Şimdi biraz durup kendine odaklanman lazım 🌸. Bazen insanlar, birini kaybettiklerinde hatalarını anlayabilir ama bu garanti değil. O yüzden kendini üzmek yerine hayatına değer katacak şeylere yönel bence 💪✨. Sen harika birisin ve bunu senden daha azına razı olan biri görmemiş olabilir. Ama biri illa ki görecek, inan bana 🌈!