Hala seven ama dönmeyen erkek neden gelmez?

6 senelik, evliliğe giden, muhteşem bir ilişki yaşadım. Birbirimizin en yakın arkadaşı, ailesiydik. Evliliğe gidiyordu ilişkimiz ancak 6senelik ilişkinin son bir senesi oldukça toksik, kavgalarla dolu geçmeye başladı. Birbirimizi artık mutlu etmiyorduk, hep kavga ediyorduk. En sonunda o ayrıldı benden. 2 aydır ayrıyız. Ayrılığımızın ilk 47günü hiçbir iletişim görüşme olmadıktan sonra ilk defa 47gün sonra bir arkadaş ortamında denk geldik. Oldukça arkadaşça ve normal bir görüşmeydi. Hatta dili sürçtü ve bana aşkım diye hitap etti. Bu buluşma üstüne benimle özel görüşmek istedi. Beni hala sevdiğini, özlediğini ancak böyle daha mutlu olduğumuzu dile getirdi, ben de onayladım. Görüşmeye devam edebileceğimize karar verdik. Arkadaş ortamında iki buluşma daha yaşadık. En sonki görüşmemiz baş başaydı. İşlerimiz hakkında konuştuk ve bir daha haftasonu görüşürüz diye sözleştik. Haftasonu geldiğinde ben buluşmak için bir bahaneyle gittim ancak işi olduğunu söyleyip reddetti. Benimle yeniden buluşmak için bir bahane sunmuyor artık hatta tam tersi ben sunuyorum. (Şununla görüşeceğiz gelsene, şu konsere gideceğim gelsene... gibi bahaneler) Daha bir hafta önce beni sevdiğini söylüyordu şimdi uzak durmaya çalıştığını hissediyorum. Hatta son buluşmamızda (5gün önce) sürekli temas halindeydi, saçımı koklamaya çalıştı... Ben yeniden onunla birleşmek istiyorum. Sizce onun amacı ne? Neden bana bunu yapıyor?

Güncellemeler
1 yıl
Aylar sonra güncelleme yapayım, belki başka arkadaşlar da bu durumdan muzdarip olur diye;

BAŞKASIYLA GÖRÜŞÜYORMUŞ O SÜREDE :D
Ondan beni de kullanıp yeniden birleşmemiş ama hala bana umut vermeye devam etti...
Hala seven ama dönmeyen erkek neden gelmez?