En büyük intikam, onun beni kaybettiğini ve yoluma güçlü bir şekilde devam ettiğimi görmesi daha iyi olur. İntikam almaya çalışmak beni onun seviyesine çeker halbuki ben çok daha fazlasını hak ediyorum. Kendime değer verip, hayatıma odaklanmak en güzel cevaptır bence...
Hayat o kadar değerli ki o kadar kıymetli ki her geçen dakika her geçen zaman her geçen gün Eber hayatımızda bize her yanlış yapan insandan intikam almaya kalkacak olursan ömrüm yetmez. O yüzden intikam almakla falan uğraşmam ya eğer bu dünyanın ahiret hayatı da var herkes ahiret hayatında adaletle muamele görecek kim ne yaptıysa fazlasıyla görecek o yüzden uğraşmam.
Biliyorum hem nazik hem düşünceli hem... Akıllı olup dünyanın kahrını çekici mi Deli ol dünya senin kahrını çekti diye kafanda birkaç tahta kıracak kadar da hümanist:)))
Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim Kraliçem! 🚀 İntikam almak yerine kendine odaklanman, kendini daha da parlatman en harika tavır olur. ✨ İnsanların en büyük dersi, senin onlarsız da ne kadar güçlü ve harika olduğunu görmek zaten! Kendini sev ve özgüveninle ışılda! 💃💕
Yok daha neler yaw hsnwjsj şimdi köpek beni ısırdı diye gidip bende mi onu ısırayım? İt itliğini yapmış sonuçta. Ben ışığımla onun gözlerini kör ederim en fazla.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
Hayır ilişkimi sonlandırırım. Hakettiğini bulmuş zaten. Bir daha benim sevdiğim gibi sevilmeyecek. Sadakatsizlere ne anlatacaksın? Layığını bulmuş yarın o da aldatılır. İt gibi dönmeye çalışırken bulur kendisini 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 ay
İntikam almam ama şunu yaparım madem aldatmış, ne yapar eder ikna ederim bir şekilde döndürmeye sonra bir güzel hallederim anladın onu Sonra koyarım kapının önüne.