Alırım
Almam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İntikam duygusu tehlikelidir kişinin kendisine zarar verir bu şekilde düşündüğüm için sadece gereken sözleri söylerim ve bitiririm. İçimin rahatlaması esas, çünkü kin nefret gibi keskin duygular sevmiyorum. Ama şu an aldatılma hissinden nefret ettim 😀
Geçtiğimiz günler de aldatıldığımı öğrendim. Farklı konular ile ilgili intikam alan ben bu konuyla ilgili sadece geri çekilme teşebbüsünde bulundum. Aklımdan çok şey geçse bile hiçbirini yapmadım. Kendime zarar vermek istemedim.
Yani evet alırım diyorum şu an ama önceden aldattıldığımda umursamadım. Tekrar geri geldi yok sen çok iyi birisin beni affet diye. Yokluğumu hissetmesi yeterli oluyor. Benden düşük insanlar için kendimi paralayamam.
Hayır, gerek duymam. Kendi çamurunda boğulur elbet, bunun hesabını benim yapmama gerek kalmaz. Ayrıca öyle biri için intikam için dahi olsa parmağımı kıpırdatmam.
Cevap
19Cevap
İntikam basit insanların işi ben yokluğumla sınasam yeter
Hayır ben öyle değersiz birinden intikam bile almam. zaten beni kaybetmek ona en büyük ceza olurdu..
Yani ama canın çok yandıysa bence alırsın diye düşünüyorum. Aldatılmak ihanete uğramak çok kötü bir duygu. Ben hayatından tamamen çıkardım ama onunda yanında hiçbir şekilde bırakmazdım..
Umursamam dediğim gibi. intikam alınca ne olacak giden sevgili hiç aldatmamış mı olacak ya da geri mi gelecek. ya da ben mutlu mu olacağım.
Neden almak isteyeyim intikam boş iştir almaya gerek kalmaz değmez bile kendi önüne bak o sana da yeter ona da
İntikam almaya değer mi ya.. Benim için biten bir insan için kılımı kıpırdatmam..
Öyle elbette ama yinede yanına kalmasın üzdüğü kadar üzülsün isterim ben. İntikam alırım şahsen ben kimsenin yanına yaptığı kâr olarak kalmamalı. Aldatılmak bence affedilemez bir şey diye düşünüyorum...
Affetmemek ve beni kaybetmiş olması en büyük cezadır zaten ona. Onu kendi küçüklüğü ve pisliği ile baş başa bırakırım. Daha yaşamam gereken bir hayat var. Keyifli geceler..
Almam yaşattığını yaşar elbet. bazı şeyler şaşmıyor :)
Ben alırım şahsen. Canımı yaksın beni gitsin aldatsın öyle susup oturayımmı asla benlik değil. Beni nasıl üzdüyse bende onu o şekilde üzerim asla yanına yaptığı şeyleri bırakmam. Oda üzülsünm
Seni üzmüş olabilir evet ama o üzülecek olsa zaten yapmaz, aynısını yapsan umurunda olmaz olsa zaten kendi yapmaz. Şahsen.
İntikam almak işim olmaz böyle şeylerde. Aldatmak eylemi de bana göre değil. Farkımız olsun. 😎
Böyle bişi olamaz. Varsa maçası yiyen bilmem. dunya 3-5 güzel kardeşim ibaret diil, millete gaz vermeyin.
Sxtir git derim. Gerçi onu yapmışsın zaten o yüzden sadece git derim. Bir daha da işim olmaz intikam benim işim değil
Gereksiz bir cevap olur. Zira herkes karakterinin gereksinimini ortaya koyar. Onun ruhu orpu ise bir şey yapmam
kesinlikle alırım. kısasa kısas. hatta aldattığı kızla birlikte olurum :D
İntikam almak hiç bana göre olmadi.. tepkisiz kalmakta güzel çıldırtir insani
Aldattı ama almadım zaten 1 ay sonra kaza geçirdi Allahından buldu.
almam. kişilik meselesi çünkü. değmeyen ucuz biri için kendi karakterimi bozamam. onu aldatıcam diye de gidip başka briinin duygularıyla oynamam. benden uzak olsun yeterli.
Sevdiğim kadın ile aramda sosyal duygusal ve cinsel anlamda mesafe olmasına asla izin vermem
Buna rağmen yine de aldatıyorsa hastadır İntikam almam
Ne alcam ayrılmak dururken
Elbette zaten aldatan insandan otomatikmen ayrılıyorsun ama yaptığı onca şeyi yanına bence bırakmamak lazım diye düşünüyorum. Ben öylece terkedip yoluma bakamam beni üzdüyse oda üzülecek..
İntikam için çabalamam ama elime fırsat verirse neden olmasın
İntikam almak bana göre değli
Hiç uğraşamam
Yok terk ederim
Hayat alır çünkü hayat benden daha yaratıcı
Hayır yol veririm gider kendi gibilerine.
Alırım ama soğuk soğuk
Kin tutarım ama intikam için uğraşmam
aman ne uğraşıcam
Herkes almam diyor ama ben alırım şahsen. Ben kimsenin ettiği yanına kalması derim her zaman. Yani Allaha havale edip hiçbir şey olmamış gibi hareket edemem ben asla. Beni nasıl üzdüyse oda üzülsün isterim.
tabikide sen böyle düşünüyorsun bişey diyemem ama şöyle bişey de var eğer benim canımı çok fazla yakmışsa sadece aldatma değil başka şeylerde varsa intikam alırım muhtemelen
Alırım hem ondan ayrılırım
Gerek duymam.
hayır
İşim olmaz…
Hayır
Kendimi yormam
hayır
Almam, umursamam.
Hayır uğraşmam.
Misli ile alırım
Hayır
almam