Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Aldatan kişiden intikam almak için onu aldatmak kişinin içini rahatlatmadığı gibi kendisine olan saygısını yitirmesine neden olacaktır. O yüzden böyle oyunlara hiç gerek yok. Aldatan kişiyi kendi pisliği ve varsa vicdanı lle başbaşa bırakmak en doğrusu diye düşünüyorum..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- u1 ay
İşim olmaz ne hali varsa görsün, ayrılırım olur biter. Eşime de söylüyorum başkası olursa şöyle uzatmam ayrılırım.
10 Yorumla
bırakır giderim, beni zerre umursamayan bir insan için niye daha fazla uğraşayım ki
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAldatılmak gerçekten zor bir durum ve eminim ki kendini çok kötü hissetmişsindir 😢. İntikam almak yerine, enerjini kendine ve mutlu olduğun şeylere yönlendirmek daha iyi bir seçenek olabilir. Eskilerin dediği gibi, en iyi intikam iyi yaşamaktır! Bu durumda senin için en sağlıklısı, kendi duygularını iyileştirmek ve yoluna devam etmek olur diye düşünüyorum. Belki de kendine yeni hobiler keşfedebilir, arkadaşlarınla daha fazla vakit geçirebilirsin.
Sen böyle bir durumda ne yapmayı düşünürdün? Bu tür olaylardan sonra başa çıkmak için ne tür stratejiler kullanırsın? 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 21,8b cevap paylaştı. Hayır almazdım. Ben böyle şeylerin peşine düşebilecek bir insan değilim. Herkes hak ettiğini bir gün elbette yaşayacaktır. Allah'a havale eder yoluma devam ederim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 55,5b cevap paylaştı. Ondan intikamı alacak kadar kuşbeyinli değilim şükür
10 Yorumla- u1 ay
almam intikam çok saçma
hayatıma devam ederim00 Yorumla - 1 ay
Neler yapmazdım ki mesela kredi kartıyla yüklü alışveriş yapar borca sokardım ya da aldattığı kişiyle olan görüntülerinden çoğaltır etrafa dağıtırdım numarasını sitelerde paylaşırdım evine süslü bir kutu içinde b*k yollardım evinin elektriğini suyunu keser vanasını şartelini vs söker atardım
12 Yorumla- 1 ay
Herkeste bir iyimser ki sorma sanalda ben intikam almam derler ama reel de yedi ceddine kadar intikam alırlar
- 1 ay
🤣🤣
- 1 ay
Aldatan erkekten nasıl intikam alınır? ↗
Aynı soru sanırım02 Yorumla- 1 ay
Yo ben değilim o
- 1 ay
Denk gelince merak ettim
- 1 ay
İntikam aldım evet, 3-4 gün boyunca ağlamış. İnanmadım, şişen gözlerinin fotoğrafını attı. Pişman değilim aldatırken aklı neredeydi. Aldatan kişi her şeyi hak eder arkadaşlar.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
İntikam için kafamı yoracağım her saniyeye yazık. Dönüp arkamı bakmam bile aynı yaşar usta gibi :)) saç rengin boya ise marka model numara verir misin
16 Yorumla- 1 ay
Koleston 55/46 ve palette 7.77 karışımı. Sen ne yapacaksın ki numarayı😄
- Cevap sahibi1 ay
Bu renge zaafım var mal mülk yaparım o derece bir kadında ki tek kriterim. Bu yüzden birgün manitim olursa buna boyamaya ikna edicem
- 1 ay
Yakışır umarım😄
- Cevap sahibi1 ay
Maymunu boyayan yakışır o kadar güzel bir renk 😀😀 yani kesin yakışır... sen de sakın değiştirme bu rengi
- 1 ay
Ben normalde bakır kullanıyorum alt tonu bakırken kızılla bakır karışımı bir tona boyadım normalde boyasan bu ton bu şekil tutmayabilir o yüzden
- Cevap sahibi1 ay
Tutmazsa gelir seni alırım nabayım
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yok benden çoktan vazgeçmiş biri için o andan sonra kılımı kıpırdatmam zaten kendisi cezasını bir şekilde bulur pişman olur. İntikam almakla kendimi yoramam :D
10 Yorumla- 1 ay
Yediği içinde yiyemedigi dışında o onun karakteri. Sessiz kalıp çekilmek onu daha çok üzer çünkü bu hareketine bir karşılık vermek onun vicdanını rahatlatır
10 Yorumla - 1 ay
Yani askerdeyken 4 senelik ilişkiyi bozdu başkasıyla evlendi belki askerdeyken istemiş olabilirim ama çıkınca öyle düşünmedim
20 Yorumla - 1 ay
Intikam sadece asil ve büyük insanlardan alinir. Zavalli kisilerden intikam alinmaz. Cunku ciddiye alinmamasi gerektigini düşünüyorum
10 Yorumla - 1 ay
Daha önce almadım şimdi de almam, uğraşamam. Ne gerek var, değersiz bir insan için kendimi mi yorayım?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yok. Kendi hayatı. Hiç ilgilenmem artık kendime daha çok vakit ayiririm. Oda kendi seçimine devam etsin
10 Yorumla- 1 ay
Bunun için uğraşmaya değmezdi, aldatmak onun kişilik problemi, seviyesizliği ona neyi hatırlatsan zaten bir şeyleri anlamayacak...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bütün kavgam kendimle olurdu
Karşı taraf umrumda değil ben böyle birine nasıl şanş verdim oturur ona yanardım10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. İntikaml uğraşmam o saatten sonra kendi pisliğiyle yaşasın
20 YorumlaAlmam benim intikamımı Allah alır (ahım kalır kaldıramazsın) derler bizim orada
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Almazdım kendimi geliştirmek ona en iyi intikamdır bence
10 Yorumla- 1 ay
🤣😂🤣😂🤣😂🤣 2 sene konuştuk meğersem evliymis gene de gidip kocasına demedim
10 Yorumla Kendileri zaten geri gelip özür diliyor işte ozman intikam alabiliriz kızlar
10 Yorumla- m1 ay
Bilemiyorum ama sinirli birisiyim canını uzun bir süre sıkardım gibi
10 Yorumla Bu cocuksu oyunlara gerek yok. Aldattiysa zaten olay bitmistir
10 Yorumlahayır hayata o kadar bağlı olduğumu düşünmüyorum
10 Yorumla- 1 ay
Onu yok sayarak ve hiç hayatında olmamış gibi davranarak intikam alırım
10 Yorumla İntikam değil de hayatımdan tamamen silerdim çocuk veya ergen değilim eskisi kadar siler geçerim atılan kağıdın da oturup hesabını soracak biri olduğumu da düşünmüyorum
00 Yorumla- 1 ay
Onun seviyesine düşmem. Öz saygısını yitirmiş birisi için uğraşmam.
10 Yorumla Yok be ne intikam alcam hayatta olur öyle şeyler, sevmiyorsanız açık açık söylemeniz daha mantıklı bence işler oraya gelmeden.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Kılımı bile kıpırdatmadım yüzüğü almak için bile başkasını ayarladım sonrasında da bozdurdum yedim işim gücüm yok bir de intikam peşinde mi koşucam 😂
00 Yorumla- 1 ay
Gerek yok değmez ki. En büyük intikam hayatına doğru düzgün seni seven birini bulmak zaten sen mutlu olup onu unutursun o da sonradan cildirir
00 Yorumla - 1 ay
Yakarım bu gezegeni 😤 benim olan benimdir 😤 insan gibi konuşup ayrilmiyorsa hayvan gibi SS... Olup gider o kadar 😤
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Beni herkes aldatabilir umrumda olmazdı umursamazdım. 3 gün aglarım 4. gün umrumda olmaz. Çünkü ben onu çoktan aldatmış olurdum ve bundan haberi olmazdı hahahahaha
12 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Benim ismim gamze 😄kiminle dans ettigine iyi bak
- 1 ay
Hiç uğraşamam, her yerden engellerim belasını bulur zaten
10 Yorumla - 1 ay
Almam bir gün yaşar zaten. hele kadınsa bırak git o sehri
00 Yorumla - 1 ay
Kabullenip kendimi iyileştirmeye bakardım, intikam hiç bir şeyi degiştirmeyecek.
00 Yorumla - 1 ay
Vaktimi de herhangi bir duygumu da o aciz için harcamam. Yoluma bakarım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Hayır almam! Değmeyecek ucuz insanlar ile uğraşacak kadar. Boş vaktim yok! 🤷
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Umursamazdım , karşımdaki pis diye pis mi olayım zor bir durum lskin umursadikca kötüye gider bu
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
İntikam almakla uğraşmam O kendisinin en büyük intikamı zaten olacak Piskolojiden iyi anlayanlar bilir bu dediğimi Meseleye gelirsek ne aldattım ne aldatıldım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Beni aldatan kadının kendisi hastadır İntikam almam
00 Yorumla- 1 ay
Allah'a havale ederdim, neden kendimi değmeyecek birisi için yıpratayım?
00 Yorumla - 1 ay
Çok çok kindarım bu huyumu kimden aldığım konusunda hiçbir fikrim yok. Ailemin tümü pamuk kalplidir bense tam tersi, anasını ağlatırım.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. İntikam değil, bedel ödetirim
12 Yorumla- 1 ay
Ne gibi
- Gizli Üye(36-45)1 ay
Öyle bir kadın tanımıştım kocası aldatı diye oda benle ovasını aldatmıştı kapı komşum çok zevkli anlarımız olmuştu
00 Yorumla - 1 ay
ona en büyük cezayı kendisi veriyor almazdım kendisi beni kaybedecek sonuçta
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Uzun ilişki bana göre değil bu yüzden, en iyisi tek gece yaşarsın ve biter
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gerek var mı defol git dersin. Aldatmak bence erkek ya da kadının haysiyeti ile alakalı anladın
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 ay
Aldatmak mi hemde benn hadi canım sende
12 Yorumla- 1 ay
Sen kesin aldatılmıssındır sjsj
- Cevap sahibi1 ay
Yok kanka sence akrep kadını neler yapar yakalarsa ama yakalarsa ben hic aldatılma şüphesi bile duymadım
Aşk İlişkileri konusunda 38,7b cevap paylaştı. Alamam ya neden öyle bir duruma düşeyim ki kendimi bildiğim için umursamam pek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır almam ne farkımız kalır ki değmez…
20 Yorumla- 1 ay
İntikam alarak uğraşamam
10 Yorumla Amaaan hiç uğraşamam 😅
10 Yorumla- 1 ay
Aldatmam ama perişan ederim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Anında bırakırım işim olmaz
10 Yorumla- 1 ay
Ayrılmam dan büyük intikam yok
10 Yorumla - 1 ay
Aldatılmıştım, almadım.
10 Yorumla Evet alırım. İlginç intikam yöntemlerim var.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. yani hiç ugrasmam valla siler gecerim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. intikam almamhayatika devam ederim
10 Yorumla- u1 ay
Hayır intikam almam
10 Yorumla - 1 ay
Değmez intikam almaya
10 Yorumla - Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi