Eski eşimle bir yıldır neredeyse boşanma aşamasındayız, boşanma süreci biraz sürüncemede kaldı.. Eşimde benim hayatıma giren ilk 10 aylık evliliğimiz oldu.. anlaşamadık ayrılma noktasına geldik. boşanma sürecinde bana yazılan bir adam vardı iş yerinde, ben başlarda o adamdan hoşlandığımı düşündüm adam da 43 yaşında.. adam bana yazıldığı zaman adamı terslemiştim.. ama yakın zamanda aramızdaki buzlar eridi adam da biraz Çapkın, iş yerinde molada çay içtik, molanın bitmesine yakın adam bana sarıldı ve beni kokladı..
Ben ne tepki vereceğimi bilmedim biraz öyle kalakaldım sonra odadan hızlıca çıktım ve kaçtım.. koşarak çalışma alanıma gittim. Tam bir gün oldu ben adama asla aramadım yazmadım adam da beni aramadı bana yazmadı.. bana sarıldı beni koklarken çok hoşuma gidiyorsun falan dedi.. ama ben adamdan hoşlanmadığımı fark ettim.. bu durumdan dolayı kendimi çok kötü hissediyorum..
Ben ne tepki vereceğimi bilmedim biraz öyle kalakaldım sonra odadan hızlıca çıktım ve kaçtım.. koşarak çalışma alanıma gittim. Tam bir gün oldu ben adama asla aramadım yazmadım adam da beni aramadı bana yazmadı.. bana sarıldı beni koklarken çok hoşuma gidiyorsun falan dedi.. ama ben adamdan hoşlanmadığımı fark ettim.. bu durumdan dolayı kendimi çok kötü hissediyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, gerçekten zor bir süreçten geçiyorsun gibi görünüyor 🥺 İlk olarak, yaşadığın durumları dramatize etmeden, kendi duygularını anlamaya çalışman çok önemli. Boşanma sürecindeyken duygusal karmaşa yaşamak çok doğal, bunun için kendine kızma ya da suçlama 🫂.
Birine ilgi duyduğunu sanmak ve sonradan farklı hissettiğini fark etmek hiç de kolay değil. O adamın hareketleri seni rahatsız ettiyse, bir şekilde sınırlarını net bir şekilde ifade etmelisin. Senin konfor alanını hiçe sayan herhangi bir davranış kesinlikle kabul edilemez. Kendini kötü hissetmene gerek yok çünkü bu durum karşısında doğal olarak ne yapacağını bilememiş olabilirsin.
Boşanma sürecinde duygusal olarak hassas olduğun bir dönemdesin. Kendi huzurunu ve sağlığını önceliklendirmeyi asla unutma 🌸 İçindeki hislere güven ve bir sonraki adımlarında kalbinin ve mantığının birleşimine kulak ver. Her zaman kendine iyi davran 💕