Arkadaşlar sizce arasam mı? Ne yapmalıyım?

Eskiden yakın olduğum biri var. Aynı işyerinde çalışıyoruz. Abisi ve ailesiyle birlikte oldukça samimiydik. Daha sonra aramız soğudu. Bana karşı soğuk davranmaya başladı. En son bir tartışma yaşadık ve tamamen bağları kopardı, abisiyle aram açıldı. Aynı Otobüste hiç konuşmuyoruz ve işyerinde de konuşmuyoruz. Bana bişey söyleceği zaman ortaya söylüyor direk ve adımı söylemiyor. Bazen bana söylediğini dahi anlamıyorum. Mesajlarımı ve durumlarımı anında görüyor. Bugün işyerinde herkese dondurma söyledim o istemedi. Sonra bikaç kişi daha ortak olunca aldı kendisine. İş ile ilgili bişey soracaktım o dışarıdaydı. Fakat telefonu açmadı ve dönüş de yapmadı. Konuşmayı denemek istiyorum tekrardan. Sizce neden böyle yapıyor? Onunla daha önce konuşmak istedim ama konuşmak istemediğini söyledi asla. Aynı işyerinde konuşmadan durmak zoruma gidiyor. Kin güttüğünü düşünüyorum. Onunla aramızdaki özel şeyleri dahi gidip yöneticiye anlattı. Sizce onunla konuşsam mı tekrar? Arasam diyorum direk açmayabilir. Az önce fake hesaptan baktığımda dışarıda olsuğunu gördüm 20 dk önce paylaşmış story. 30 dk sonra aramayı düşünüyorum. Sizce arasam mı?
Arkadaşlar sizce arasam mı? Ne yapmalıyım?