Sevgilinin geçmişini kıskanmak (retroaktif kıskançlık) yaşayan var mı?

Sevgili olma yolundayız geçmiş ilişkisi hakkında sorular soruyorum lakinn aldıgım cevaplar daha çok soru sormama sebep oluyor. Aşık mıydı, onu benden daha mı güzel buluyordu, geçmişi için pişman mı gibi daha bir yıgın soru sormama sebebiyet veriyor. Bıkkın şekilde cevaplıyor bazen de üzülme diye cevap vermeyeceğim diyor. Geçmiş ilişkisindeki kişiye bi zamanlar olan duygusu bana yok ben bunu anladım. Geçmiş ilişkisinde yaşadıgı derin duyguyu benimle yaşamıyor ilk defa böyle bi durumla karşı karşıyayım kimse geçmişi önemsemiyordu anlıyor insan neyin ne oldugunu. Ben hastalıklı kafalarda olabilirim ama bu sayede bana hissizligini ve geçmiş ilişkisinin gözünde zirve oldugunu görmüş oldum. Ve bana dedi ki sana olan hislerimden şüphe ettiriyorsun. Ben de istemiyorsan güle güle kendin kaybedersin dedim. Gülerek, ha seni kaybeden daha mı kaybetmiş oluyor dedi. Kendisine ilk açıldıgımda inanamadı sen benim neyime baktın demişti. Beni begense de hissi yok derin duyguları yok. Kendisi inşaatta çalışan birisi tipi normal ve parası yok ben bunu sorun etmedim elimdeki parayı da bölüştüm. Lisans bitirdim sarışınım elim yüzüm düzgün. Biz bununla yolda el ele gezerken millet degişik bakıyor. Fotomuzu kime göstersem bununla ne işin var diyorlar. Ben şunu anladım maddi manevi deger verip seven insanın kıymetini bilmiyorlar. Kendimi küçük düşürmek de istemiyorum yeterince kendime haksızlık ettim ama kafamdan atamıyorum aniden konuşmayı kestim daha fazla yüzleşmeye mecalim yok :(

Sevgilinin geçmişini kıskanmak (retroaktif kıskançlık) yaşayan var mı?