Sevgilinizi geçmişinden kıskanıyor musunuz?

Sevgilimin geçmişini çok kıskanıyorum. Mesela eski sevgilisini. İlk benim elimi tutup yürüse de, ilk beni opse de, ilk benim olsa da, ilk benim için ağlasa da, O'na bana verdiği değeri vermese de veya eski günlük, haftalık görüşmeden, onlarla konuşmadan, gösteriş olsun diye çıktıklarını..

Bana diyor ki "insan hayatında bir kere sever, ondan önce sevdiğini sanır, kendini kandırır, gerçek insan gelene kadar. O da sensin ilk ve son sevdiğimsin ilkleri yaşamak için hep doğru insanı bekledim, o da sensin".. (beni herşeyden çok sevdiğinden şüphem yok zaten..)

Herneyse sonra ben hayatında olmadığım süreçte diskoya gidip arkadaşlarla içtiğini kıskanıyorum mesela.

Yolda yürürken güzel kadınlara bakmasını, bir de arkadaşlarla ben hayatında olmadan önce erotik fotoraflar veya videolar izlediğini kıskanıyorum,

Sevgilimin bakir olduğunu bilsemde, bu duygular aklımı bozuyor, kafama takılıyor, hep unutamıyorum çok kıskanıyorum, neden anlamıyorum. Belki kendime güvenmediğimden kaynaklanıyordur bu. Yaptığım şeyin normal olmadığını da biliyorum :/ Sanırım psikolojim gerçekten bozuk..

Sonuçta yazdıklarıma bakılırsa sevgilimin geçmişi gayet normal :/

sizce bu duyguları nasıl yenerim neyapmalıyım