Ben kıskanırım nett djdkdjjd hatta mumkunse geçmişi yok gibi düşünürüm falan dhdhhddh
9 gü
Sevgili ya da flörtünüzün geçmişini kıskanır mısınız?

Ben kıskanırım nett djdkdjjd hatta mumkunse geçmişi yok gibi düşünürüm falan dhdhhddh
Geçmişini atlatamamışsa kıskanırım tabii ki de hatta mümkünse ayrılırım. Geçmişini geçmişte bırakıp bana gelmesi gerekiyor çünkü tüm bağları kopararak.
Unutamadiğini belli ediyorsa kiskanir ve hatta ilişkiyi yürütemem. Kimsenin yaşadığı acilarina yarabandi olamam.
Eig senin 👏👏👏
Teşekkürlerrr🙂🪻
Cevap
31Cevap
Geçmiş geçmişte kalmışsa sorun değil. Fakat o geçmiştekilerle iletişime devam ediliyorsa büyük arıza çıkartırım. Ben eski sevgiliyle arkadaşım yık bir şey yok aramızda sadece gibi gibi sözler geçiyorsa yoluna bakar herkes...
Boş laflara karnim tok eski eskide kalmalı her seyi ile ve iletişim olmamalı. Yoksa eskiden banane umrumda olmaz.
Geçmişini kıskanacak birisi değilim ama ilişkiye adım atmadan önce flörtüm olan kişinin geçmişini en ince detayına kadar bilmek isterim.
Sevgilim olsa veya flörtüm neden yaşadığı güzel günleri anlatmasına izin vereyim ki? Gerek var mı? Bence yok
@Sarışıngenc23 en ince detay benim için genel anlamda bütün iyi ve kötü anları, hatta bunlardan daha fazlası. Sen eski sevgilisi değilsin kendini onun yerine koyman ya da karşılaştırman saçma. Kendi özgü ilişkini yaşa geçmişi boş ver.
Karşıma çıkmadığı sürece kıskanmam.
Geçmişiyle yasadığını hissedersem sıkıntı ama ozellikle kimi hangi pozisyonda becerdiğini merak etmem
şu devirde geçmişi olmayanda bir sorun vardır diye bakıyormuşlar ben değil yani bir arkadaştan duydum😆
Kıskanmam ben. çünkü geçmiş benim için geçmişte kalmıştır yani ben yoktum o yüzden de geçmişini sorgulamam
Sadece bugününe değil geçmişine de talibimdir..
Abi 35 olmuşsun ama sen ya shdnsj geçmiş işi zor artık
Anlatıyorsa evet😤 anlatmıyorsa kıskanmam bilmediğim bir şeyi kıskanamam
Len kiskansan nolucak sen kiskan dur olan olmuş bsnsnnajaja bende kıskanırım bu arada
Geçmişindeki hikaye beni üzmez. Nasılsa yenisini yazıyoruz artık.
Dksksks
Geçmişinde yanında sen vardın da kız sana yüz mü vermedi?
Sürekli geçmişi karşımıza çıkarsa çıldırırım
Yoo geçmiş yani geçti. Geçen bir şeyi diye kıskanırım ki? Gurur duyarım beni tercih etti diye
Geçmişi önemli elbette geçmiş sicil kaydıdır yaptıkları ileride yapacaklarının teminatıdır
Evlenmeden ilişkisi olmuşsa kıskanmaktan ziyade nefret ederim.
Hayır , benden öncesi beni zerre ilgilendirmez çünkü
Bana ne geçmişinden benden sonrası beni bağlar
Neyini kıskanayım? Bilmediğim bir geçmişi nasıl kıskanırım? Bana anlattığı kadarını bilirim. Geçmişini sorgulamam. Tek ilgilendiğim konu kaç sevgilisi olduğu ve süresi. Gerisi boş.
Sürekli bahsediyorsa kıskanmayı geçtim, soğurum bile. Geçmişini geçmişte bırakamayanla işim olmaz.
Çok kıskanırım ama tehlikeli kıskançlık değil bu, sonuçta geçmişte kalmış. Önemli olması şu an yanında benim olmam
En İyi Cevap