Sevgilimin ciddi ilişkideyken ani değişiminin böyle davranmaktaki amacı nedir?

Sevgilimle 3 aydır birlikteyiz bana ilikini başından beri hep çiçekler çikolatalar gönderir çok ince düşünen biri değer veriyordu hastalanıyordum hemen çikolata yemek gönderir böyle bir adamdı 4 ay sonra ailemle tnaışıcakto söz planlıyorduk 3 ay boyunca resim paylaştık instgda ailesi herkes biliyor son 3 hafta önce biyografide baş harf koyduk cuma günü kaldırmış sordum halası annesine laf yapmış birini buluşmuş kızla resimler paylaşıyor öncede yaptı noldu aldatıldı demiş anneside bunu savunmuş zaten sen yüz verdin böyle yaptın diye bir süre kaldıralım dedi bende karşı çıktım tamam koyarım dedi bir kaç gün sonra tamam dedim gayet normal devam ettik cumartesi pazar dün akşam biraz mesajlaştık en son mesajıma cevap vermedi bugün sabah kalktım beni kardeşimi İnstgdan silmiş ama numaramı silmemiş bende herdi kaldırmadan belliydi bir şeyşer olduğu ama kaç yaşında insanız en azından bir saygı duyup açıklama yapmanı beklerdim dedim görüştü atmış cevap vermedi öyle kaldı amaç ne gerçekten ailemi başka bir şeymi dediğim gibi söz planları yapıyorduk ne olmuş olabilir ilişki bittimi vede

Sevgilimin ciddi ilişkideyken ani değişiminin böyle davranmaktaki amacı nedir?