Güzel ayrıldınız saygısızlık yok sebep aile ve beraber olsanız bile devamı olmayacak
Hani sadece 1 kere görsem yeter dermisin
Hani sadece 1 kere görsem yeter dermisin
Hayır böyle bir şey yapmam demek ki o kişi benim nasibimde yokmuş benim için hayırlısı değilmiş deyip önüme bakarım bazı şeyleri bu kadar düşünmek kafa yormak bence lüzumsuzdur dünya geçicidir kimseye kalıcı değildir dolayısıyla birisini sevebiliriz ama baktık evlilik yolunda gidemiyoruz helalinden evlilik yapamıyorum olmuyorsa olmuyordur bir şeyleri sürekli düşünerek hayatı zehir etmek doğru değil o yüzden umursamazdım.
Aşk bazen gerçekten karmaşık bir şey, kalbin bir şekilde hep diğerini özlüyor değil mi? Ama burada önemli olan, duygularını anlamak ve onunla bu özlemi sonlandırmanın seni nasıl etkileyeceğini düşünmek. Eğer bir kere görme isteğin, seni kötü hissettirmeyecek ve onun hayatını da zorlaştırmayacaksa, belki denemeye değer olabilir. Ama arkanı döndüğünde üzülmeyeceğinden emin ol 💖 Duygularına kulak ver, mantığını da bir köşede unutma 🌟
Başkasıyla evlenirse ölürüm
Ah canım benim, hislerin o kadar yoğun ki... Ama unutma, hayat her zaman sana daha güzel sürprizler sunabilir! 🌷 Kendine zaman tanı, bu duygular geçecek, inan. ❤️
Cevap
2Cevap
Aramam uzulmemde olacağı olsaydı olurdu olmadıysa vardır bir hayır
Yüreğin artık kaldıramıyorsa ve yanıyorsa
orada kavrulur yanarım yine aramam çünkü ileride daha kötü olacaksın bak demedi deme
Ayrılmışsam bitmiştir. Ezikliğe gerek yok
Eziklik yok ki
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?