Uzak mesafe i̇lişkisi yaşamayın terk edilirsiniz benim gibi?

Önce soğutmaya çalıştı. Sonra ben ona "Ahmedim , ne istersen onu yapcam kal veya git de " dedim.
Benden ne istyosun biz çok uzağz ikimizde uzulmeyelim dedi.
Bu kadar kolay işte.

İkimizde çok hayaller kurmuştuk ama gerçekten de bulusamadigimiz için bitti.

Onun işi ağır ve 2gunluk tatilinde sadece yorgunluğunu atabiliyor. İzin alamyor başka zaman da bayramda bile 1gun izin vardı.. bu şekilde olmaz diye düşündü. Hiç buluşamadk.. ben atanınca yanına görmeye gelicem dedim. Sarılmak istyorum eğer biriyle beraber değilsen o sırada.. dedim hayırlısı dedi.

Onun ilişkimiz için inanın çok şey yaptm. Ondan ilk ben ayrlmştm çünkü olmayacak diye düşünmüştüm sonra çok üzüldü bende ağlayarak bırakamam seni dedim geri döndüm üzerinden çok şey geçti onun gereksiz kıskançlıkları vs.. ve şimdi o bitirdi. Ona en başında benden sıkılacak son dedim zamanla bırakacaksın... O da mümkün değil demişti. Sen sınavına odaklan başaracağız inanyorum dedi. Son sözünü hani benim için pek bişey demedi. Teşekkürler unutmayacağım merak etme dedi.

Arkadaşlar kpss surecindeyim. Kafayı yedim kendime gelemiyorum içimden hep "uzun uzun anlatmak geliyor içimden ölmeden senle hayallerimi" şarkısını ona atmstm en son o çalıyor..

☹️ Biliyorum unutanı gayret etmeyeni bırakmak gerek ama unutamıyorum gözlerini
Güncellemeler
+1 yıl
Ona az önce şunu yazdm arkadaşlar
Günaydın son kez
Düşündüm de bana son sözlerini bile söylemeyen , sadece teşekkür ve bikac kelime diyen birine cidden fazla yüklenmişim. Atandığımda tekrar hatırlamak üzere unutuyorum seni. Bence beklemeye değer bı ilişkimiz vardı. Ben buna değerdim insanların arayıpta bulamadığı bı eş olmak istedim sana. Neyse hesabımı siliyorum. Sende kimle devam etmek istyosan onunla ol. Seni görmeye yine de geleceğim kendim için. Yola ikna edilmişlerle değil inanmışlarla
Uzak mesafe i̇lişkisi yaşamayın terk edilirsiniz benim gibi?