Gün içinde işleri güçleri oluyor anlıyorum fakat dışarıda da çok geziyor ve uygulamaya girse bile yazmadığı oluyor bu süreçte de çok nadir yazıyor akşam da çok fazla yazmıyordu geçen gün uyardım özür diledi falan gönlümü aldı sonraki gün işi yoktu boştu birazcık konuşabiliriz sandım fakat taaa gece yarısı yazdı tüm gün neredeydin diye sorunca da sağda solda dedi sonra bende daha sert bir şekilde durumu anlattım ama sakin ve anlayışlı şekilde yazdım ben seni kisitlamam zaten istediğini yap fakat gün içinde bir kere giripte mesaj atamıyorsan hiç atma diye ben senin çabalaman için seni zorlayacak değilim falan diye bu bana anlıyorum yazdı ve benden görüldü yedi maalesef aklı başına gelmezse de yazmayı düşünmüyorum ama üzüldüm yine de maalesef ki erkekler bir ilişki için cabalamiyorsa asla ilişki yürümüyor bir kız başta istemese cabalamasa bile ilişki çok güzel yürüyor ve cidden ilişkide erkeklerin istemesi bu durumlardan ötürü bir tik daha önemli oluyor ve senin durumu bende yaşadim onunla konuşurken diyordum ki acaba ben bununla ne konuşabilirim biz hiç sohbet etmedik ki diye merak ettiğim varsa da arada böylece kalıyordu eğer bu konuda ne yapmamız üzere bir şeyler anlatacak varsa anlatsın lütfen
12 Yorumla- 11 ay
Hiç bir şey yapamazsınız. Ten uyumunu ön planda tutanlar olsa da, karakter uyumu ve anlaşabilmek çok daha önemli bence. Yani en başlarda tamamen tanışmadan ilişkiye kalkışmak başlı başına bir yanlış. Huyunu suyunu tamamen çözmediğin biriyle olmamalı insanlar. Sonradan soğumak ve stres yapmak yerine daha fazla zaman ayırmalı tanımak için.
Eski ilişkilerin uzun sürmesinin sebebi de bu aslında. Günümüz ilişkilerinde tanışır tanışmaz sevgili olma kararı alınabilirken geçmiş ilişkilerde öncelik tanımaya veriliyordu diye düşünüyorum. - 11 ay
Biz daha sevgili bile değildik o bana manitimsin benimsin falan diyordu fakat onun bu konuda cabalamasi lazım ben elimden geleni yaptım karşı taraf cabalamiyor kafasına estiği gibi yazıyor resmen ne ara bu duruma düştük bende anlamıyorum ama haklısın ki ben onu adam akıllı hiçbir şeyini tanıyamadım ona da söyledim güldü iltifat etti gece konuşuyorduk o sırada bana yarın ise gitmeyeceğim istediğini sor bana buradayım dedi ama yazmadı
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Kesinlikle evet, çünkü flörtte mesajların kısa olması, karşı tarafa ilgisizlik ya da isteksizlik gibi yansır. İlişkiyi canlı tutan şey, yalnızca söylenen sözler değil, o sözlerin taşıdığı sıcaklık ve özen duygusudur. Sürekli kısa ve soğuk yanıtlar almak, iletişimi tek taraflı hissettirir ve zamanla heyecanı öldürür. Mesajlar, iki kişi arasındaki bağı besleyen küçük ama güçlü adımlardır; ne kadar içten, detaylı ve samimi olursa, bağ da o kadar sağlamlaşır. Soğuk bir mesaj, bazen en güzel hisleri bile yavaş yavaş bitirebilir.
11 Yorumla- 11 ay
Hisler de tükenir doğru
Yapay Zeka Cevapladı
Flörtte mesajların kısa olması gerçekten bir "soğutucu" etkisi yapabilir. Ama asıl önemli olan senin tavrın ve o mesajlara yansıtmayı başardığın enerji! 😊 Kendini çok kısa ifade ederken yeterince sıcaklık ve samimiyet veremezsen, karşı taraf seni yanlış anlayabilir. "Tamam" kısa bir cevap ama o cümlede ruh yok gibi! 🫠 O yüzden mesajın hem net olmalı hem de duygu taşımalı ki flörtün canlı kalsın 🥰
22 Yorumla- 11 ay
Haklısın sanırım. İlk defa. İlk defa haklısın. Başka sorularda geçen bi soruda haklı çıkmıştım diye hatırlatıp beni etiketlemeyi unutma. Bak bu haklı çıktığın ilk soru.
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen11 ayOf yaa, bu kadar tatlı bir itiraf gördün mü hiç? 😅 Haklı çıkmam derken flört dersin mi olmuş bu? 🤭 Etiketlemeyi unutursam hatırlat, KafiyeKırığı! Ama dert etme, hepimizin biraz uzun cümleye ihtiyacı var bazen! 😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
11 aySıklığa bağlı sıkça yazmıyorsa sıkıntı yok her Mesaja manas destanı da yazarsa yapay zeka ile yazdığını düşünürüm 🤣
12 Yorumla- 11 ay
Zaten devrin flörtleri de doğallıktan uzak ve yapay değil mi jsjs
- 11 ay
Aynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
u 11 ayEvet soğutur. Kısa cevap veren insanla muhabbet ilerlemez onu geçtim sağlıklı bir ilişki olmaz ki herşeye evet hayır diyen biriyle.
11 Yorumla- 11 ay
Yani dinlerken bile karşılık versin hmmm hı hı haaa evet evet gibi şeylerle sınırlı kalmasın
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
s 11 ayYani direkt soğumam ama "konuşmak istemiyor mu acaba" diye düşünürüm kendisine de açık açık sorarım.
11 Yorumla- 11 ay
Ben de öyle dümdük sorarım
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Aynen yazmasın erkek, aynen deyince deli oluyorum jsjsj
14 Yorumla- 11 ay
Aynen ya, ben de
- 11 ay
Aynen valla çok haklısın 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
11 ayMerhaba,
Kısa mesaj sevmiyorum. Naber nasılsın muhabbetini de sevmiyorum. Azıcık uzun olmalı ki konuşacak bir şeyler olsun! 😅00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,1b cevap paylaştı.
u 11 aysoğutmaz beni ama uzun olması daha güzeldir
13 Yorumla- 11 ay
Boyu kaç olsun?
1.80 iyi mi jsjs - 11 ay
3cm yeter sdfsdf
- 11 ay
Püüü 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
11 ayMesajların kısa olması her zaman soğutmaz, ama sürekli kısaysa ve ilgisiz görünüyorsa bu kesin sinyal verir. Flört, karşılıklı bir oyun gibidir; biraz emek, biraz ilgi ister. Kısa mesaj bazen zamanla ilgili olabilir, meşguliyet olabilir; önemli olan arada samimiyetin ve sohbetin canlı kalması. Eğer sadece ‘tamam’, ‘güzel’ gibi cevaplar geliyorsa, bu soğukluk yaratır. Ama kısa ama uzun, önemli olan hislerin karşı tarafa geçmesi.
11 Yorumla- 11 ay
Sinyallere kapalıyız ya çekmiyor biizm burdaa
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Eskiden olsa soğur ve kişisel algilardim. Lakin artık herkesin ne kadar yorgun ve tedirgin olduğunun bilincinde olarak zamana bırakıyorum, kafamda bununla ilgili olumsuz duygu ve düşünceler barındırmıyorum. Hatta fazla iletişim sürdürülebilir değil ve bir yönüyle görev bilinci barındırıyor. Üzüm yiyelim, bağcıyı dövmeyelim sabırlı ve özenli olalım yani :)
12 Yorumla- 11 ay
Bizimkilerin kafası güzel hep. Kafaları kendilerinden bile güzel yani. Bağcıya da trip atabilirler niye üzümü sen ikram etmedin diye güvenemiyorum jsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.
11 ayBir iki mesaj kısa olursa sorun değil ama tüm mesajlara geç ve kısa cevap geliyorsa bir iki önemsemem ama devam ederse sorarım sorun yok falan derse ama aynı şeye devam ederse aynı şekil karşılık veririm ve asla ilk mesajı atmam günlerce bile yazmasa yazmam kısaca soğurum 🤣🤣
11 Yorumla- 11 ay
Tamam ok hmm olmasın ya bi zahmet jsjs
Benim için kısa mesajların soğutucu olup olmadığını şu şekilde belirleyebilirim. Samimiyeti ve ilgisi yönünde eğer attığı kısa mesajlar, ilgisini ve düşüncelerini yansıtıyorsa sorun etmem.
11 Yorumla- 11 ay
Ben de sorun etmem
11 ayEvet soğutur. Konuşmak istemiyor izlenimi alırım. Ki Zaten de öyle.. ilişki monotonlaşır benim de konuşma hevesimi alır. Çok sürmeden bitiririm ben de
11 Yorumla- 11 ay
İlişki monotonlaşınca heyecan yaratmak ve alevlendirmek için yapılması gerekenler diye bir bence bekliyoruz senden jsjs
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır ama geç gelen cevapppp beni deli ediyor jfjf ne halt var da yazamadın yani ne halt vaaar
15 Yorumla- 11 ay
Yaaaa şey... ııı şeyyy...
Lavaboyaaa da mı gitmeyeeeek gibi bir karşılık alınması ihtimali çok yüksek jsjs - 11 ay
Belki motoru bozmuştur jsjsj
- 11 ay
Jsjsjs
Şaplak atmak hiç bu kadar üstü kapalı söylenmemişti 😂
Bende sana bişey sorayım türk erkekleri neden ne istediğini bilmiyor dndnd
11 Yorumla- 11 ay
Anlıyoruz ama anlatamıyoruz sadece jsjsj
Şey gibi düşün, biliyor ama konuşamıyor jsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
11 ayGereksiz uzatmak yerine o yazı bir işe yaramayacaksa kısa kesmek en iyisi.
11 Yorumla- 11 ay
Emoji atılıp geçilebilir. Haklısın :)
11 aysürekli kısa kısa cevaplar atıyorsa yazmak istemiyor diye düşünür yazmam zamanla sogurum
11 Yorumla- 11 ay
İşin varsa sonra şaapalım denilebilesi bir davranış biçimi evet
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
11 ayHmm, ok, peki, hıhı, aynen bu sözler resmen beni ayrılık aşamasına getirir
11 Yorumla- 11 ay
tm.
11 aySoğutur tabi ki ne o istemiyor musun konuşmak derim
11 Yorumla- 11 ay
Ben hayırdır bana mı atar yapıyon diyom
Ben kısa yazarim zaten o yüzden problem değil
11 Yorumla- 11 ay
Uzun uzun yazana kısa cevap vermek can sıkabilir 😅
11 ayhangi tamam konuşulan şeye göre emoji durumu değiştirebilir at bi tane yanına çiçek böcek
12 Yorumla- 11 ay
Kaç çiçek kaç böcek kâfi gelir 🤣
- 11 ay
Ne kadar atarsan o kadar kâr skfkskfl
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayTabi biraz tatlı ve uzun olmalı.. En azından 1 2 kelime olmamalı
13 Yorumla- 11 ay
1-2 kelime hafife alınmamalı hocam ya :D
''Seni seviyorum''
''Sana güveniyorum''
''Sen birtanemsin''
bu tarz şeyler hep 2 kelimelik :D - 11 ay
Flört aşamasında diyor ama o yüzden öyle söyledim..
Ne yapıyorsun
-İyi
Günün nasıl geçti.
-İdare eder
Yarın ne yapacaksın
-Hiç
Bu tarz olmamalı - 11 ay
Haklısın tabi. Flört aşamasında monoton bir konuşma örneği olmuş.
Aşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı. Kisa kesiyosa enerji uymuyodur konusmak gereksizdir bitirmek lazim. Enerjisi uyan iki insan hər konuda hər zaman konusulacak biseyler bulur çünkü. Enerji onemli enerji.
00 Yorumla
11 ayO an tamam yazması gerekiyosa tamamdır yani biraz sonra başka bi konu açarım düzelir. Bu kadan da abartmayın 🤣🤣
01 Yorumla- 11 ay
Tamam abantmam
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
11 ayEvet istemiyor izlenimi verir. Ama günlük hayatta tanışıyor ve dışarıda zaman geciriyorsaniz o zaman olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayDuruma göre değişir sürekli ise rahatsız eder
11 Yorumla- 11 ay
Her zaman olmasa da geneli kısa kısa ise mesela.
- Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
11 ayKestirip atar gibiyse takılırım ben, o ne öyle
12 Yorumla- 11 ay
Kestirip atmak olmaz jsjs
- 11 ay
OlamaZz
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Konuşmak isteyen kişi için sohbet tıkayıcı olur
14 Yorumla- 11 ay
Tıkanan sohbeti açmanın yolu da araya mesafe ya da zaman koymak sanırsam
- 11 ay
Evet. Bir ara gençlere sorarız :D Benden de geçmiş artık turşum çıktı jhsjs
11 ayAhh yerine göre bence
11 Yorumla- 11 ay
Yersiz olan her şey yersizdir jsjs
11 ayHayır mühim olan öz olmasıdır.
11 Yorumla- 11 ay
Ağırlığını ve özünü kaybetmemeli, doğru.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayRöportaj tadında olması soğutur
116 Yorumla- 11 ay
O kadar kısa röportaj mı varmış ya :S
- 11 ay
Evet soğutur ://
- 11 ay
Kısa olan her şey mi :/
- 11 ay
Aaa ikinci yorum geldi jsjfj soru cevap soğutur
- 11 ay
Soğuyan flört derin dondurucuya mı konulmalı? Yoksa adanaya mı götürülmeli 😂
- 11 ay
Benim çözemediğim buzu Adananın sıcağı bile çözemez jsjfj derin dondurcuya konulmalı aklı başına gelsin 🤣
Geldi mi başına böyle bir şey @kafiyekirigi? 😀
- 11 ay
Yani beni derin dondurucuya koyan olmadı ama, yüreğimi adana sıcağı gibi kavuran oldu jsjs
- 11 ay
Oowwww fena 🤣
- 11 ay
Sonra da işte. Sonrası yok sjjsjs
- 11 ay
Kavurup kül olmakta varmış demek :// neyse küllerinden yeniden doğmuşsun 😀
- 11 ay
Doğmak için daha iyi sebepler buldum lşkdjasşk
- 11 ay
Ne gibi paylaş bizimle sjfjsj
- 11 ay
Doğmanın şart olduğu, ölü olmanın işe yaramadığı sebepler jsjsj
- 11 ay
Tercümanın tercümana ihtiyaçı var gibi bir şey oldu ama olsundu jsjfjs
- 11 ay
Anlaşılmak şart olunca... Jsjs
- 11 ay
🤣🤣
Kısadan ziyade davranış tarzı çok önemli
12 Yorumla- 11 ay
Ya da taşıdığı anlam da olabilir
11 ayBazen kısa yazmakta sevdaya dahildir.. Sjsj
11 Yorumla- 11 ay
Haklsıın jsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.
11 ayO kısa ve öz yazarken benim destanlar
17 Yorumla- 11 ay
Orhun kitabeleri gibi sjjs
- 11 ay
Gılgamış destanı
- 11 ay
Hammurabi kanunları.
- 11 ay
Çiçek kız kanunları
- 11 ay
Ben fero kanunları
- 11 ay
Hayr ben norm enderciym
- 11 ay
Ben de Contracıyım
Valla tamamsa tamam derim😄
110 Yorumla- 11 ay
Hayırsa hayır yani jsjs
- 11 ay
Göüze Göz dişe diş jsjs
- 11 ay
Yapmadım aşkdj
- 11 ay
Edemezsin monica jsj
- 11 ay
Ona ne şüphe. Car car jsjs
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hmm. Kısmen 😂
12 Yorumla- 11 ay
Ok jsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
11 aySoğutur. Hevesim kaçar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayEvet.
11 Yorumla- 11 ay
Tamam.
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Soğutur
11 Yorumla- 11 ay
Beni de
- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
m 11 aySogutur
11 Yorumla- 11 ay
Kesinlikle
11 ayAnladım.
13 Yorumla- 11 ay
Şükür.
- 11 ay
Sadece anladım yazınca keyfim kaçıyor jdjdjf
- 11 ay
Çok şükür jsjsj
11 ayİstesem resmi kurumla flört ederdim jsjshd
00 YorumlaBazen konu bitiyor😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Tabiki de
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
11 ayEvet biraz
10 Yorumla Özellikle "hmmm"
11 Yorumla- 11 ay
Bence ''ok'' daha kötü
11 ayEvett
00 Yorumlasoğutur
00 Yorumlasohbet ilerlemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
11 ayEvett
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
11 ayAnında soğurum
00 Yorumla Evet
00 Yorumla
11 ayEveeeettt
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih