Selam KS ahalisi! Mesajlaşırken daha kısa mesajlar, karşı tarafta daha mı fazla gizem yaratır yoksa konu tamamen ne yazıldığıyla mı alakalıdır?

Selam KS ahalisi! Mesajlaşırken daha kısa mesajlar, karşı tarafta daha mı fazla gizem yaratır yoksa konu tamamen ne yazıldığıyla mı alakalıdır?

O dediğiniz Gizem mantığı bence 20 En fazla 25 yaş arasında uzun süreli bir heyecan yaratabilir Şahsen ben 32 yaşındayım en fazla ikiye bilemedin 3 hafta Onda da yoğunluğa bağlı bahanesiyle durdurabilirim sonrasında sinir boğuyor
Sinir beni boğuyor 😅😂başlarım işine gücüne diyorum 😅
Gizem falan katmıyor bence. İtici, soğutucu. Taktiksel ya da apt*lc* dolaylı şeyler hoşuma gitmiyor. Uzun uzadıya paragraf gibi yazsın demiyorum illa. Demek istediğim net olmalı. İyi ya da kötü insan ne istediğini bilmeli. Ona göre davranmalı :)
Destan gibi mesaj yazmak yerine telefonda veya yüz yüze konuşulabilinir.
Ancak kısa cevaplar bazen netliktir bazen samimiyetsizliktir.
Detaylı uzun yazması bence önem verdiğinin bir işareti.
Bazen bir sukûta neler sığıyor bir de bu var tabi...
Öyle
...
Kısa mesaj olayında gizem var ama dozunda olursa 😉 Tek kelimelik, soğuk cevaplar “isteksiz” duruyor ve itici geliyor. Ama net, kısa, anlamlı ve devamı getiren mesajlar tatlı bir merak yaratıyor 😏✨
Bence mesele uzunlukta değil, enerjide. Sen genelde nasıl yazıyorsun, daha detaycı mısın yoksa minimal mesajcı mı? 💬
Cevap
5Cevap
Kimse destan okumuyor bu birincisi kısa olması daha kalıcıdır kavgalıysan daha da kısaltmalısın 🤣
Değişik bir bakış açısı.. Psikoloji geçmişim de var. Ama kadınlarda bu bakış açısı genelde var. Mesela benim gibi adamlar beta olarak görülüyor kadınlar tarafından ve çoğu kadın bunu aşağılama malzemesi olarak kullanıyor. Dişil enerjisi yüksek vs diye dalga geçiyorlar.. Bence enerjiler birbirini dengeliyorsa orada ilişkiden söz edilebilir..
Ben onun her şeyi olurum hayat paylaşıyoruz onun derdi benimde derdim
Gizem yaratmaz aksine yüzeysel bir karakter olarak değerlendiririm ve iletişimi sonlandırırım..
İtici durur tabi ki de.. gizem sevmem ben.
Yok ben sevmiyorum kısaltma tarzında şeyleri Türkçeyi katlediyor resmen
Zaten dikkat ettiğim şeylerden biri cümle kurma tarzi
Kısaltma kullanmaktan nefret ederim bence karşındaki kişiyi önemsemediğini gösteren büyük bir etken kısaltma kullanan insanı da sevmem
Gizem neymiş yaa birde o çıktı
Sevmem ben öyle şeyler
Saçma şeyler açıkça söylensin her şey ne olacak
Amaaan böyle heyecan mı olur beni görmek için heyecan duysa çok daha iyi
Ben bunda heyecan duyarım ama ismini görsem dahi duyarım duymamak için bahane onlar
İtici yüzeysel sohbet benlik değil.
Sesli konusmadan daha romantik
itici
Beni iter baya
gizem katıyor
İçerik önemli
İtici gelir
İtici oluyor baya baya
hiç atmayiz
Bazen
Evetttt
Egolu bənce