• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Nişanlım bir kızın mesaj atmasına izin veriyor. Bu açık kapı bırakmak mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
86
Yapay Zekaya Sor

Nişanlıma mesaj atan bi kzı avr kıza adla engel atmıyor

Nişanlım bir kızın mesaj atmasına izin veriyor. Bu açık kapı bırakmak mı?
Nişan Soruları Mesaj Soruları Engel Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Fikretin_Devrimi
    Fikretin_Devrimi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 101%
    10 ay

Aklı sıra pasif korku oyunu oynayarak seni daha çok bağlamaya çalışıyor. Hayatta tek amacı ve başarısı kadın kız olan vizyonsuz, hayatsız toksik erkek stratejileri...

Burada sana düşen şey, erkek Fatma gibi erkeğini kıskanmak değil. Akıllı bir kadın, erkeğinin bedenini kıskanmaz. Onun sunacağı maddi kaynakların başka bir kadına yatırım olarak dönme endişesini taşır.

Sana düşen şey, nişanlı olduğun adamla ileride yapacağın evlilikte miras, nafaka, mehir vb. tüm iktisadi konularda kendini yasal çerçevede garantiye alacağın adımlar atmak.

Sen kendini ekonomik yönden garantiye aldın mı bırak o womanheizer herif kimle mesajlaşıyorsa mesajlaşsın, dışarıda kimle düşüp kalksın önemi yok.

Bedenini muhafaza edip koruması gereken erkekler değil sizlersiniz. Çünkü bir erkek nasıl biri olursa olsun doğacak çoğunun annesi bellidir ama baba belirsiz olabilir.

Erkeğin kadın üzerindeki mükellefiyeti maddi sorumluluktan ibarettir. Erkeğin kadına cinsel sadakat gibi bir yükümlülüğü yoktur. Zamparanın dönüp dolaşıp geleceği yer eninde sonunda nişanlısının, karısının yanıdır.

Bunlar benim şahsi görüşümdür. Amacım seni yönlendirmek değil. Basit bir öneri olarak kabul et. İlişki senin ilişkin, hayat senin hayatın... Aklının ve kalbinin seni götürdüğü yere git.

#FİKRETDOĞAN

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    10 ay

Nişanliyken neden engel atsin ki. Erkek.. evlide olsa hiç bir kıza engel atmaz. Fizyolojik olarak sizlerle ayni degiliz. Poligamik.. çok eşli bir cinsel egilim ve biyolojimiz var. Karşı cinsimiz ile algımız sizler gibi işlemiyor. Sen erkeğin için yaptıklarını ya da yapabileceklerini.. ondan.. senin için yapmasını çok bekleme.. bu senin için bir hayal kırıklığı olabilir.

0
    16 Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      10 ay

Kadınlar da ilkel anlamda çok eşlidir farkındasın değil mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Farkına varamiyorum bunun bir türlü. .. ilişkilerde.. neden acaba kadın genelde daha sadık ve tek eşli ilerlemekte çok zorlanmazken daha sadık olabiliyorken. Erkek bunu sizin gibi başaramiyor. İncelediğim ilişkilerde ben böyle göruyorum. İstersen bu tezinin dogrulugunu bir kez daha gözden geçir.

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      10 ay

Erkek nasıl ki 'sağlıklı bir yumurta bulmalıyım ve diğer erkeklerin spermleri arasından benimki kazanmalı' içgüdüsüne sahipse, kadınlar da 'sağlıklı spermler arasından güçlü olan kazansın' diyor ilkel düzeyde.

Araştırmalar bunu gösteriyor ama insanlar nedense sadece erkeklerin çok eşliliğine odaklanmış durumda. Muhtemelen erkekler için yapılan cinsel araştırmaların kadınlar için yapılanlardan çok daha fazla olmasıyla aynı sebepten.

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      10 ay

www.jezebel.com/are-women-more-into-polyamory-than-men

Sonuçta daha fazla araştırma yapman gerekiyor. Bilmedigin bir bilgiyi hediye paketinde veriyorum, bana doğru mu diye tekrar bir bak diyorsun...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Baktim. Tesekkurler. Anladım ama biz turkiyedeki sosyal yapı içinde yaşanan ilişki ve evliliklerde ki durumdan bahsediyoruz. Yillardir iliskikeri incelerim. Türkiye de yaşanan Türk erkek ve Türk kadını iliskilerini bana gelen sorunlu iliskilerden ve sosyal çevremden gördüklerim.. beni hiç sizin idea ettiginiz gidi dusundurmuyor. Dedigim gibi.. türk erkeği ve Türk kadını arasında geçen ilişkilere bakınca.. benim ulaştığım sonuç hiç te bu olmuyor.

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      10 ay

Başından beri bahsettiğim ilkellik ve içgüdü. Attığım araştırmada da yazdığı gibi kadınlar baskılanmış olsa da konu temellerimiz, bu temellerin üzerinde oturan tiksinç baskı değil.

Yorumla
    • İsimssizüyee
      İsimssizüyee
      10 ay

Mesela kadınlarda biyolojik olarak sizin gibi seks düşkünü değil biliyor musun. Yani kadın yapmasa bir şey kaybetmez ama hemcinslerin kadınlarıda kendisi gibi sanıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Evet. Buna katılıyorum.

Yorumla
    • fiyoonaaa
      fiyoonaaa
      10 ay

Bana mesaj atarmısın sana bir seu sormak istiyorum

Yorumla
    • Cansınnn_
      Cansınnn_
      10 ay

Aynen Türkiye'de bi çookk erkek yüzde 80 sabah işine gidiyor akşam evine geliyor dizisini yemeğini yiyip yatıyor karısıyla onlar erkek değil bi siz erkeksiniz bi siz akıllısınız bırak bu işleri erkeklerin geneli aldatmıyor üç beş kişi aldatıtosunuz sadece azınlıkta olunca herkes sevgilisini aldatıyor karısını aldatır kendi uydurduğunuz laflara sığınma sizin ki

Yorumla
    • Cansınnn_
      Cansınnn_
      10 ay

Kıvanç Tatlıtuğ bile öyle yakışıklı ünlü zengin bi adam bile bi kere aldatma haberi çıkmadı sonra burak onlar bile o yakışıklılıkta güçte kırıp dizini oturuyor erkek var erkek var onlar bile biz erkeğiz normal demiyor siz kimsiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Sana aldamayanlar.. gonulden bağlı.. aldatmaya uzak adam gibi adamlar denk gelmis. Ne mutlu. Hep böyle olsun elbette.. Birak bu isleri.. aldatmayan erkek yoktur. Aldatamayan erkek vardır derler ya. Çok doğru. Kaç tane iliski inceledim. Ne yaşadın.. ne gördün. Yaşın kaç bilmiyorum. Ama erkek dunyansinda durumlar bildigin gibi degil. Şanslısın.. ki daha öğreten olmamış. Bence çok ses etme sen.

Yorumla
    • Cansınnn_
      Cansınnn_
      10 ay

Hadi ya ordan aldatmayan erkekler vardır siz kendinizi kandırın asıl herkes sizin gibi bir hayat yaşamıyor abicim aldatabilcek her anlamda üst düzey erkekler karısıyla çocuğuyla bi aldatma haberleri çıkmıyor Brad Pitt havalarını bırakın :D tek eşli kalamıyosan kimsenin de günahına girip evlenme o zaman hem evleniyim çocuklarım düzenim olsun hem dışarda hayatım olsun öyle olmuyor hepsi bi arada

Yorumla
    • Cansınnn_
      Cansınnn_
      10 ay

Evlendiğin kadın da kalksa hergün aynı patlıcan yenmiyor dese kalırsın öyle dışarda erkek çokk sen ilgiyi başka yöne çekersen kadında ilgi duyulan yere yönelir söyliyim herkesin içinde bi aslan yatıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Aldatmayan erkek yoktur demiyorum ki. Altatma oranı cok yuksek diyorum. Sende aldatilmiyorsun beki. Erkeğin böyle diye tüm erkekleri senin erkeğin gibi sanıyorsun.. işin aslı öyle değil. Yasanmisligin. yasin.. gordüklerin elbette seni böyle dusunduruyor. Daha çok genç ve tecrübesizsin. Umarım hayat seni yanıltmasın.

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      10 ay

Özetle tarih boyunca kadın ve erkeklerde hem tek eşlilik hem de çok eşlilik görüldü ama medeniyet başladığından beri tek eşlilik daha popüler hale geldi çünkü topluma daha faydalıydı (tez konularımdan birisi buydu). Sorunlu karaktersizlerse aldatır, bunun çok eşlilikle bir alakası yok. Bu bir tercih, yaratılış değil.

Yorumla
  • Հայերեն_և_քրդերեն
    Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

O kız EC aşk mı

Yoksa hoşlandığı ama kızın yuz vermediği birisi olabilir mi

Eğer ex aşkı ise ona inat seninle nisanlanmis olabilir hele azcik o kızdan seksi güzel cazibeliysen karşı taraf olan kadında yarış modunu açmış demektir yani diğer kari demek ki bu herif değerli böylesine seksi güzel cazibeli bununla evlilik adımı attığına göre... Bu şekilde davranır nisanlininda işine gelir hem evlenir nikahlimi zekerim hemde bunu

Diğer tarafta kız nisanlina pas vermemia ise o kızda da bir önceki gibi yarış modunu açmış olabilirsin ve senin nişanlın da işine gelir ama eğer sende gram akıl varsa o herifle nişanı bozarsan o kız senin geride pandik atar iletisimi keser

0
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Bu konuda ne yapacağına bir karar vermesi gerektiğini söyle. Sonuca göre onda eş materyali var mı yok mu görmüş olursun.

Doğrusunu yapıp sen söylemek zorunda kalmadan engellerse onunla devam edersin, yalan söyler veya engellemezse de kendi yoluna devam edersin.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
10 ay
  • Hmmm konunun sıkıntılı bir yanı var gibi hissediyorum. Nişanlılık sonuçta bir güven ilişkisi 🫶🏼 Eğer seni rahatsız eden bir durum varsa, bunu açıkça konuşmalısın. Böyle şeyleri içinde tutarsan büyüyüp sıkıntıya dönüşebilir. Olaya objektif bakmaya çalış ama hislerini de önemse! Konuya açıklık getiren bir diyalog her zaman kurtarır. 🌼✨

2
    1 Yorumla
    • Orhanberk34
      Orhanberk34
      10 ay

evet konu önemli açık açık konuşmalı

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

66

Cevap

52

Cevap

• SilverBlooming u
    SilverBlooming Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Engel atmıyorsa konuşmak istiyor demektir. Senin rahatsız olduğunu bile bile devam ediyorsa bu adamın zerre umrumda değilsin. Seni seven birisi olsa asla buna müsaade etmez çünkü

3
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Benim bildiğimden haberi yok

Yorumla
    • Sanal_Adam
      Sanal_Adam
      10 ay

Instagramını mı izliyorsun yoksa mesaj atan kız da sen misin 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

@Sanal_Adam hayır deneme yapmam neden kendimi böyle bir konuma sokayıöö

Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 20
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Kesinlike evet bırakmak

0
    1 Yorumla
    • Yamaal
      Yamaal
      10 ay

@intikam_vakti iyi misin 🙄🙄🙄 isteğimi mi bir kabul etsen veya mesajı mi açsan bak bak diyorsun

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

açık kapı evet

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Ama biz nişan yaptık

• tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Sen duymadan görmeden engellemesi gerekirdi ama duyup görmen nişanlının pek umrunda değil belliki, sana ve ilişkinize vermediği değeri es geçiyorum adam bile değil adam olsa sen duymadan engellerdi, evlenince aldatıldım diye ağlama çünkü aldatacağı garantili.

2
    0 Yorumla
  • geceninnöfkesi
    geceninnöfkesi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 98%
    10 ay

Verdiğin cevaplara göz attım. Cevap vermiyor , kızın ona ilgisi var , görüldü atıyor engellemiyor gibi şeyler demişsin de olmaz bu adamdan. İlgisi olan kıza karşı merakı olmasa engellerdi. Yol yakınken dön bence

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Evet canım aynen öyle merakı da yok kızın kim olduğunu biliyor

Yorumla
    • geceninnöfkesi
      geceninnöfkesi
      10 ay

Yani bir arkadaş yerine koy beni şüphen varsa üstüne git derim bir sor tepsini ölç bu şüpheleri , şimdi içine atarsan birikir birikir sonra güvensizliğe yok açar

Yorumla
  • Susidil
    Susidil Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 94%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Ben açık kapı olduğunu düşünmüyorum. Eğer hiç cevap vermiyorsa engelleyecek kadar bile umursamıyordur. Yani en azından benim için bu durum böyle. Ben sadece önemsediklerimi umursarım ve engellerim. Eğer bir insanı istemiyorsak o insana hiç cevap vermememiz yeterlidir

1
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Yani nişanlısınız. nişanlılık evlilik öncesi provadır bu konuda iyi düşünün derim. Çünkü kimse kimsenin istemediği şeyi yapmamalı ve kendisi bu konuda yanlış yapıyor. size güvensizlik veriyor... bazı ciddi kararları en başında verirseniz sizin için daha sağlıklı olur yarın ileride çocuğunuz oldu mu o işler hiç kolay olmuyor kuşanmak evlenmekten daha zordur unutmayın tecrübe var burada

1
    0 Yorumla
  • MelihCicek01
    MelihCicek01 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.

Sende insan gibi konus bence şimdi ipleri onun eline versen evlendiğinde sana geçmiş olsunn

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Bu açık kapı mı şimdi

Yorumla
    • MelihCicek01
      MelihCicek01
      10 ay

Tabiki pasif kalma böyle konularda bide mantık evliliği yap

Yorumla
  • Titizzz
    Titizzz Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.

Karektersizlik bu başka birsey deyil nisanli demek yari evli demek nedir yani baska kiza mesaj atmak

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Başka kıza dğeşl o kız benimkine yazıyor benimki de okuyor yazdıklarını

Yorumla
    • Titizzz
      Titizzz
      10 ay

Ne fark ederki o ona yazmiş o ona yazmiş okumamasi lazim sonucta sahiplenmis olan bir bayan var

Yorumla
  • Maderin
    Maderin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 96%
    10 ay

Eğer mesaj yazdıysa ve hala da engellemiyorsa açık kapı bırakıyor

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Mesaj yazmıyor kıza kız benimkine yazıyor sürekli benimki de görüldü yapıyor

Yorumla
    • Maderin
      Maderin
      10 ay

Neden engellemedigini sormadın mi sorduysan ne diyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Umrumda değil eski sevgilim bile değil dedi

Yorumla
    • Maderin
      Maderin
      10 ay

Yok birde eski sevgilin olsaydı canımı sıkma engelle aw dicen öylesine sözünü geçir dinlemiyorsa gitsin pardon da bu laubalilik nerden geliyormuş ona bir kızın durduk yere yanında nişanlısı varken mesajlarını okuyacak kadar egosunu mu tatmin ediyor düşük asabimi bozmasın ya kızım istediğini yaptır şuna hayırdır daha evlenmeden böyle olacaksa yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Kavga çıkarmadım güveniyorum aslında sevgilime aileler de tanıştı bu süreçten dönmesi zor hele ki sümüklü basit bi kız için

Yorumla
    • Maderin
      Maderin
      10 ay

Bu süreçten dönmesi hiçte zor degil adam evli ve 3 çocuğu olduğunu düşün cebinde parası olmadığını düşün buna rağmen eşini aldatıyor ve boşanıyor sonra sen bir nişan yüzüğü taktın diye sana bağlı olmuyor ve şimdiden böyle yapıyorsa senin sağlam konuşman lazım güven de gereksiz güvene hiç gerek yok o kızla bir ilişkisi yoksa bile böyle açık kapılar bırakarak ileride belki olacak nereden biliyorsun bu süreçte asıl senin kararlarinin daha sağlam olması gerekiyor ki bu süreçte en ufak şeyine herkes seni dinler evlendikten sonra zorlaşır o iş acaba o kız ne yaptı da çocuk böyle oldu iğrençliklerine bile girerler millet umurunda olmasın zaten ama haklı olacağın konudan haksız çıkarsın dişli ol derim bu soruyu sorduğuna göre konu içinde kalmış demektir

Yorumla
  • Qasanovaa
    Qasanovaa Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 631 cevap paylaştı.

Senden ayrilinca gidecegi ilk kisi o oyuzden cepte tutuyo

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Benle nişanlı ama

Yorumla
    • Qasanovaa
      Qasanovaa
      10 ay

Erkeklerin gercek yuzu bu maalesef evli de olsa aldatmaya meyilli simdiden gecmis olsun bence evliligi olabildigince uzat gercek yüzünü gör

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Kız akraba üzülüyor olabilir mi

Yorumla
  • Eirenee1
    Eirenee1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Bu durumu konuştun mu? Gerçi konuşulacak zamanı geçirmişsin direkt tartışma modunu açmış nişanlın. Açık kapı bırakıyor elbette. İsteseydi "beni rahatsız etme ben artık nişanlıyım, kendi yoluna bak" deyip engellerdi.

1
    0 Yorumla
  • Pegan
    Pegan Takip Et
    Bilge Yaş: 111
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.

Engellemediği için bir sebebi vardır. Engelle demek yerine, bu durumdan hoşlanmadığını söyleyebilirsiniz. Onun için değerliyseniz sizi üzmeyecektir. İtiraz ederse yanlış kişiyle nişanlısınız demektir. Bu benim şahsi kanaatim bu arada.

2
    0 Yorumla
  • Curlyy000
    Curlyy000 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    10 ay

Buna izin veriyorsa o da istiyor demektir. Yapmamalı, ama sende bunu yapıyor diye lütfen kendini üzme, bu onun suçu. Seninle alakalı bir durum değil.

1
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Konuşma içeriği burada çok önemli. Abla gibi gördüğü bir kişi 👤 olabilir. Hemen olumsuz düşünmeyin. Veya sevgilisi olabilir karşıdaki kişinin akıl danışıyor olabilir. 💫🌼

1
    0 Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Mesaj yazmasına izin vermek, durmadan gözünün önünde dolanmak ya da ona gönderme yapmak gibi bir sürü şey sayabiliriz bunlar beyinsel aldatma ve ihanettir aksini savunan omurgasızdır

1
    0 Yorumla
  • Şeymaksu
    Şeymaksu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.

Vazgeçmek için en kazançlı konumdasın yarın çok daha zor olacak madem böyle bir durumu var kalbine göre değil aklına göre hareket etmelisin

1
    0 Yorumla
  • Anlatistanbul07
    Anlatistanbul07 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 44
    10 ay

Bitmek üzere bir ilişkinin içindesin demek ki ilgisi azalmış ilgi yoksa zaten hiçbir şey olmaz kazanmak istiyorsan ilgili davran ama çokta sıkma

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Nişanlıyız yahu

Yorumla
  • Myra_
    Myra_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    10 ay

Kapıyı açıp içeri buyur edip kapıyı kapattığı anlamına geliyor.. Kapının arkasında neler olur ya da oldu bilemeyiz..

1
    0 Yorumla
  • şerdeki_hayır
    şerdeki_hayır Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 101%
    10 ay

Bunu senden habersiz ve izinsiz yapıyorsa bildiğin aldatmak ama sen izin verirsen cuckold olur

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    10 ay

Maalesef evet. Başıma geldi. Nişanlınla bu durumu açık açık konuşman gerekiyor, çok üzülürsün bak.

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Sen ne yaşaıdnn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Uzun hikaye. Ama bu tarz şeylere kesinlikle izin vermemen gerekiyor. Aldatmaya da bir açık kapıdır bu bak söyleyeyim. Ben aldatıldım çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Hesbnğ açma ihtimalin Va rmı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Buradan da sorabilirsin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    10 ay

Ortada engel atacağı bir durum yok ki, size kalsa her karşı cinsi engellesin.

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Kızın ona olan ilgisi var

• Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Naısl durum yok

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Nereden anladın ilgisi olduğunu, kıymetli nişanlına kur mu yapıyor ne yapıyor

• Gizli Üye
      Soran
      10 ay

İnstadan aşığım ayrıl benle ol

• Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Görüldü yapmış hepsine benimki

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Yuh, demek o kadar ileri gitmiş 🤣

• Blocknot
    Blocknot Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Erkekler için maalesef açık kapı ciddi bir şekilde uyarı şart dozunda ve kırmadan

1
    0 Yorumla
  • Yalnızlığı_Seven
    Yalnızlığı_Seven Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    10 ay

Evet kesinlikle açık kapıdır. Kendisini bu konuda uyarmalısın.

1
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    10 ay

Kabul edilemez hoş görülemez bir tavır tüm kapıları kapatmak elzemdir.

1
    0 Yorumla
  • 1234567yemezler
    1234567yemezler Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    10 ay

Açık kapı değil aldatmak benim gözümde. Ne münasebet

1
    0 Yorumla
  • 1Herif
    1Herif Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 99%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.

Sende tartışma çıkar baktın olmuyor gitmesine izin ver yüzügü eline ver haydi Naş de

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

Yani bu kim, niçin yazıyor ona göre değişir. Eğer sebep yokken sohbet amaçlı yazıyorsa ve nişanlın problem etmiyorsa bir problem var demektir

1
    0 Yorumla
  • atanamadımçoksıcaktı
    atanamadımçoksıcaktı Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 101%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.

Kenarda tutuyor sonra ona yanlar haberin olsun

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Tamam ama biz nişanlıyız evleneceğiz

Yorumla
    • atanamadımçoksıcaktı
      atanamadımçoksıcaktı
      10 ay

daha şimdiden başlamış sen düşün

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    10 ay

Ayrılman senin hayrına olur sen biraz safsın ilerde çok üzülürsün bu ucuz herifle evlenilmez aklını kullan aciz olma

1
    0 Yorumla
  • MagarsuS
    MagarsuS Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

😂😂 bir gece ansızın gelebilirim gibi bişi sanırım

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

O ne demek yaa

Yorumla
    • MagarsuS
      MagarsuS
      10 ay

düşün dur bakalım geçmiş olsun 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Kızla cinsellik mi yapar diyorsun kız daha fazlasını istiyor ama Napcaz

Yorumla
    • MagarsuS
      MagarsuS
      10 ay

oda senin adamın maharetine kalmış ablacım ne diyelim şimdi

Yorumla
  • miyan_çakır
    miyan_çakır Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 98%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Kızın yazması hoşuna gidiyor sen açık kapı diyisun

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Aynı şey dğeiş mi

Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Açık açık konuş bence evlendiğinizde de başka kızlarla da konuşabilir yani

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Konuşmuyor ftamacım kızın ilgisi var ona mesaj atıyor o da görüldü atıyor inatla

Yorumla
  • akıllanıyorsun
    akıllanıyorsun Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    10 ay

Onunla konuşmalısın hatasını yüzüne vurmalısın senin bildiğinden haberi yoksa devam eder böyle yapmaya eğer bu ilişkiyi zerre önemsiyorsan kurtulması ıcın elinden geleni yap oyuncak degil sonuçta

1
    1 Yorumla
    • akıllanıyorsun
      akıllanıyorsun
      10 ay

Bence saf olma senin burada sağlığın söz konusu seni oynatıyor sende onu hala seviyorsun etrafı birbirine katman gerekmez mi aglarsın bir kac ay unutur gidersin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

Bu soruyu sen, evliyken tek başına tatile gitmeyi düşünen kızlara sor.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Bu arada erkekler birden fazla kadınla (dört kadın) evlenme hakkına dinen sahip. Bunu da unutma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Günaha girdiysem affola... Hatalı söz söylediysem affola...

Yorumla
  • BadBoss45
    BadBoss45 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 38
    10 ay

Her şeye hazırlıklı ol. Salağa yat ancak şüpheci olmaya devam et. Takibini sürdür. karda yürü ama izini belli etme. Bir açık muhakkak verecektir, onu en serbest bıraktığın bir anda.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    10 ay

Rahatsız etmiyorsa neden engellesin ki?

O zaman al elinden telefonu telsiz ver çocuğa sadece seninle konuşsun😎😎

1
    2 Yorumla
    • BaharEkin
      BaharEkin
      10 ay

Di mi ama?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

İnstagram ve aşk mesajları atıyor çok rahatsız edici yani

Yorumla
  • renas63
    renas63 Takip Et
    Master Yaş: 45
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

şu an böyle davranıyorsa evlenince neler yapar

1
    0 Yorumla
  • Taban
    Taban Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    10 ay

Açık kapı bırakmak değil o kapıdan içeri alıp neler neler yapmak oluyo bu

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    10 ay

Sen de aç kapıyı. ya da, deliği göster, bi anahtar çıkar.

0
    0 Yorumla
  • Ser4pyalcin
    Ser4pyalcin Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 70%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.

Bir 💩 yediği için engellemiyor. Sana geçmiş olsun…

0
    0 Yorumla
  • Gamyoncuu41
    Gamyoncuu41 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Sen uyardiysan ve devam ediyorsa gecekten bir sorun hissediyorsan az gözünü korkutmak gerekiyor

0
    1 Yorumla
    • Orhanberk34
      Orhanberk34
      10 ay

Güvenlik söz konusu

Yorumla
  • Kızlardasormasınm
    Kızlardasormasınm Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 79%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Nişanlınsa sıkıntı

1
    2 Yorumla
    • Kızlardasormasınm
      Kızlardasormasınm
      10 ay

Görücü usulü mü severek mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Severek

Yorumla
  • wiemiu
    wiemiu Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı.

Yedekte tutuyor açık kapı bırakmıyor

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

O ne demek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Kız yazmış zaten o kızla ayrılırsan benle olur musun diye görüşdü atmış

Yorumla
    • wiemiu
      wiemiu
      10 ay

Baya yedekte tutuyor her an harekete geçebilir onun için. Omurgalı olsa gördüğü an nişanlım var sen ne saçmalıyorsun yazar engeller.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Kızla muhatap olmuyor ama

Yorumla
    • wiemiu
      wiemiu
      10 ay

Sence bu yaptığı şeyi değiştirir mi? Çok mert olan duruşunu çok açık belli eder böyle iki arada oynamaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Sna mesaj attm

Yorumla
  • ᖇaskolnikov
    ᖇaskolnikov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Egosunu tatmin ediyor. Yanlış bir şey

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Kıza rest çekmiyor

Yorumla
    • ᖇaskolnikov
      ᖇaskolnikov
      10 ay

O zaman nişanlına resti sen çek

Yorumla
    • tyleerdurdenn
      tyleerdurdenn
      10 ay

@raskolnikov 😎

Yorumla
    • tyleerdurdenn
      tyleerdurdenn
      10 ay

Bu o dil lan yanlış kişiyi etiketledim

Yorumla
  • Nupelda34
    Nupelda34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 102%
    10 ay

Açık kapı bırakıyor dikkat et

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Aşkım biz nişanlıyız artık evleneceğiz

Yorumla
    • Nupelda34
      Nupelda34
      10 ay

Olsun aşkım yine de dikkat et zaman kötü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Bu süreçte bırakmaz sevgili olsak ayrılma ihtimalimiz var

Yorumla
    • Nupelda34
      Nupelda34
      10 ay

Erkekler evlendikten sonra daha bı rahat oluyorlar. Çevremde görüyorum ama sen nişanlini iyi tanırsın eğer açık kapı bırakmıyorsa sıkıntı yok demektir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Umursamıyor ilte diyen de var ma a

Yorumla
    • Nupelda34
      Nupelda34
      10 ay

Canım sen daha iyi bilirsin konuyu açıp tepkisini ölçebilirsin

Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Kızla arasında iş gibi bir alaka yoksa evet

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

İş derken

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

İnstagram aşk

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      10 ay

İş yeri dedim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

Ozman ayrıl veya sende herkese açık kapı bırak bu kadar kolay

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Açık kapı değil belki de umrumda dğeşl hırka yazsın deid

Yorumla
  • Luciannwr
    Luciannwr Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

daha şimdiden böyleyse kesin evlen

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Nişanlıyız zaten

Yorumla
    • Luciannwr
      Luciannwr
      10 ay

tamam işte evliliğe git

Yorumla
  • cesuryureklii
    cesuryureklii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    10 ay

Kıza açık kapı bırakmak bu oynak biri senin nişanlın belli ki

1
    0 Yorumla
  • yqvsnne
    yqvsnne Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    10 ay

Tamam kanka ama nişanlandın sen o seninki falan tamam böyle düşünen tek sensin herhalde boş ver sen anlamak istedigin sekilde algila ilerde net anlarsın.

0
    0 Yorumla
  • duygusalkaktus
    duygusalkaktus Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 93%
    10 ay

Engel atmalı kesinlikle

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    10 ay

Klasik erkek işte

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Kız ark açık kapı hırkaıyr deid

Yorumla
  • Sahtegüz
    Sahtegüz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı.

Tabiki aldatmaya meyilli olur

2
    0 Yorumla
  • tyleerdurdenn
    tyleerdurdenn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    10 ay

Nerden bilelim abi , bazen şurda çok saçma sorular oluyor güvenmiyorsan sürdürme ilişkiyi. Hem biz nerden tanıyalım senin sevgilinin huyunu suyunu

0
    0 Yorumla
  • Fenaskr23
    Fenaskr23 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    10 ay

Nasıl yani nişanlısını ve nişanlında başka kızla konuşuyor böyle şey olmaz

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Konuşmuyor kız ilgili o ilgiisz görüldü atıyor her yazdığına

Yorumla
    • Fenaskr23
      Fenaskr23
      10 ay

Bence kıza yazmasın sizin ilişkinize zarar verir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Yani görüldü atıyor yazmıyor evet

Yorumla
    • Fenaskr23
      Fenaskr23
      10 ay

Nişanlına söyle engel atsın konuşmasin o kızla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Yazmıyor engel de atmıyor ama görüldü yapıyor

Yorumla
    • Fenaskr23
      Fenaskr23
      10 ay

Uyar onu engel atsın

Yorumla
  • Neşelivefütursuz
    Neşelivefütursuz Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.

bence sizin nişanlılık bitmiş üzgümün

1
    0 Yorumla
  • Vlkngns34
    Vlkngns34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    10 ay

Bu hikayede sende kendine bir rol bulmalısın..

1
    0 Yorumla
  • Raisa3
    Raisa3 Takip Et
    Guru Yaş: 103 , eic 99%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

O zaman engeli sen atacaksın ikisine de

1
    0 Yorumla
  • sunisssnd
    sunisssnd Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    10 ay

Yav anahtarı veriyo ne açık kapısı

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlım bir kızın mesaj atmasına izin veriyor. Bu açık kapı bırakmak mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilisi olan bir kızın buradan böyle bir mesajlaşmaya dahil olması normal mi? 23 cevap verildi
Engeli kaldıran kıza mesaj atılır mı? 6 cevap verildi
Eşinize mesaj atılsa? 3 cevap verildi
Kıza mesaj atmak riskli ama hadi ilgisi varsa? 2 cevap verildi
Her yerden engelleyen sevgiliye kız arkadaş yoluyla mesaj yollamak doğru bir hareket mi? 6 cevap verildi
Sevgiliye cuma mesajı atmak varoşluk mudur? 112 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Manzaraya karşı favori içeceğiniz hangisi?
  • Konuşmayı seviyor musun?
  • Aşka ayrılık zor mu?
  • Doktoru dinler misin?
  • Civic Fd6 nin iç tasarımı nasıl sizce?
  • Ulaşınca heyecanını kaybettiğiniz bir şey oldu mu?
  • Erkekler de zengin sevgili hayali kurar mı?
  • Bu eller sadece soru sormuyor 😃?
  • Yıllardır erken uyuyamıyorum, uyku düzenimi kalıcı olarak nasıl düzeltebilirim?
  • Marjinal bir tarzınız var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨