Hiç tanımadığınız sanaldan birisi eşinize önceden mesaj atsa eşinizde cevap vermese ve siz yeni öğrenseniz ne yapardınız?
Tutup dovermiydiniz dava mi acardiniz sehirler bile farkli buldurturmuydunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç tanımadığınız sanaldan birisi eşinize önceden mesaj atsa eşinizde cevap vermese ve siz yeni öğrenseniz ne yapardınız?
Tutup dovermiydiniz dava mi acardiniz sehirler bile farkli buldurturmuydunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Direk engellemiş ve konuşmamışsa sorun yoktur. Yanlış anlaşılmaya mahal vermeden öğrenilmeli... Konuşuyorsa anca yakın takiple öğrenebilirsin. Ama her halükarda haberdar olman gerekirdi. Mesaj atmışmış da neden hala mesaj atan kişinin öesajı kutuda duruyor da silinmemiş...
Hayır usta sadece bir mesaj ve 1-2 ay öncesine kadar bakılmamis mesaja bile
Eşim cevap vermediyse olayı büyütmezdim dövmek falan ne ya bir mesaj attı diye.. o kişiyi engellerdim bidaha atamaz
Kadın olarak mı böyle düşünüyorsun yoksa her iki cins içinde geçerli mi zaten şehirler bile farklı
Aslında soruya yönelik olarak düşündüm senin yerine yani. Dövmek dava açmak falan fazla abartı geldi. Bir mesaj attı diye sonu ölümle sonuçlanan haberler de gördük sonuçta 🤕 belki de karşı taraf evli olduğunu bile bilmiyordur önüne gelene yazan bir tiptir. Cevap verilmediği ve mesajında ısrarcı olmadığı sürece büyütmeye gerek yok engellersin olur biter
Özür dilese yanlış anlaşılma olduğunu flan söylerse
Tanıdık kişi mi bu? Sosyal medyada hiç tanınmadık birinden gelen mesajsa bu önemsemeye değmez ki mesela burada birisi sana mesaj atsa ne yapacaksın gidip dövecek misin
Hayır be tanıdık biri değil dediğim gibi kimse kimse nin hangi şehirde olduğunu bile bilmiyor
Işte bu yüzden önemsemeye değmez diyorum engelle gitsin
Teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için
Rica ediyorum öfkene yenilip yanlış hareketler yapmaman dileği ile...
Özür dilerim affedildim mi gibi şeyler yazarsa ne yazım ya da bakiymi mesaja bakmayayımmı
Buarada kimse bana öyle bir şey yapmadi zaten evli de değilim de sordum
Kimsenin günahını almayayım hakkını yemeyeyim büyükte konusmayayim
Hıı pardon olayları yaşamış gibi anlatınca senin başına geldiğini düşündüm.. yaşanmayan bir konu için fazla düşünceli gibisin mesaj atan kişi sen misin yoksa :)) ya üzerinde durmaya gerek yok karşı taraftan mesaj geldiyse eşime neden mesaj atıyorsun falan, özür dilenir evli olduğunu bilmiyordum hata yaptım falan denir konu da kapatılır.
Evet ama bilmiyordum evli olduğunu
Nisan gibi atmışım aklımdan çıkmış
Şimdi nerden gün yüzüne çıktı konu, eşi mesaj mı attı sana
Ne bilim mesaj atti adam bende özür dilerim kötü bir niyetim yoktu flan yazdım kusura bakma flan oda eyvallah anlayışın için sorun yok flan dedi
Ee tamam daha ne konu kapatılmış işte. Gidip de affedildim mi gibi şeyler yazmaya devam edersen bu defa gerçekten niyetinin kötü olduğunu düşünür
Çüş manyak mısın sen
Hayır olum
Yav yaşın 15-16-17 kesin
Neyden bahsediyorsun?