1 yılBurada kız nasıl davranması gerekiyorsa öyle davranmış zaten.. Yazanlara yol açan, davetiye çıkaran, cesaret veren, bel altı şakalaşmalarına kadar varan sohbetlerin içinde bulunanlar, sana şu an akıl vermeye çalışıyor bu soruda.. Onların aslının ne olduğunu, kaç paralık karaktersiz olduğunu ben iyi biliyorum.. Herkesin içinde sadakat abideleri ama gerçekten tam bir s*rtük.. Kale alma derim onları..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılAslında hiç normal değil sonuçta bu da bir aldatmaya giriyor ama şu anki yeni nesilin hangi düşüncede olduğunu ve ne yapmak istediklerini kendileri bilmediği için bu sorunlarla karşı karşıya kalıyoruz maalesef
03 Yorumla
Soran1 yılAldatmak değil mi kanka bu
- 1 yıl
Tabii ki de aldatma sonuçta sevgilisi var
Soran1 yılEyvallah bana aldatmadım diyip duruyor da
Ben engeller geçerdim. Ki mesaj kutum kapalı, kimse yazamaz.
01 Yorumla
Soran1 yılAferin doğru yoldasın
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu kadar konuşup uzatmasındansa hiç konuşmasa daha iyiydi.
03 Yorumla
Soran1 yılNe diyorsun bu kız için sevgilin olsa bir erkekle böyle konuşur musun
Soran1 yılKonuşan kız için ne düşünürsün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
u 1 yılAyrılmak için bahane mi arıyordun soran :D sevgiliyi böyle mi test ediyorsun? Bu aldatmak değil, her şeyi olduğu gibi söylemiş, görüldü yemene rağmen üst üste yazan da sensin. Ne geçti eline böyle yaparak 😅
185 Yorumla- 1 yıl
Ayrılmak için bahane arıyordu bencede ahahaha
- 1 yıl
Bir de beni aldattın diye suçlaması yok mu kafayı yersin kdskds
- 1 yıl
Aldatmak bu mu Allah aşkına, onun yaptığı ne tam olarak? Güvenmiyorsan bu konuda sevgiline neden birliktesin demezler mi adama? Hemen yol veririm böylesine, manipülatif herif. Saçma sapan oyunlar çeviren kendisi, aldığı cevaplar da gayet net. Öz güveni yok bunun, söyleyeyim. Ayrıca kişi kendinden bilir işi demişler.
- 1 yıl
O kadar haklısın ki
- 1 yıl
Hiç yaranmaya çalışma çünkü ne yaparsan yap yaranamazsın. Kendimi tüketirsin, boğulursun ama yine de yetmez. Boş koy, samimi söylüyorum
- 1 yıl
Saldım zaten sürekli bu tarz konularda kavga çıkartmaya çalışıyor bununla mı uğraşacağım ya
- 1 yıl
Zaten başkasını isteseydin, onunla sevgili olmazdın. Evli de değilsiniz sonuçta, hani ayrılmak daha kolay.. erkeklerin birçoğu aslında birlikte oldukları kadının ondan daha iyilerine layık olduğunu bildiği için, böyle davranıyor. Ama kadın seçimini yapmış, seninle birlikte, istemezse ayrılır gider başkasına. Zor mu? Yoo.
- 1 yıl
Tek amacı benden ayrılmaktı diye düşünüyorum ona fazla geldigimin farkındayım ayrı dünyaların insanıydık zaten
- 1 yıl
Gerçekten ‘sevgi’ varsa, bazı şeyleri tolere etmeye değer ama bu soru ve bu yaptığı resmen bahaneymiş.
- 1 yıl
Çok haklısın demek ki sevgi yokmus arada bana bu konuyu daha uzatmamak düşer valla yapabileceğim bir şey yok
Soran1 yılBen değilim konuştuğu başka çocuk
Soran1 yılBilmeden beni suçlama o yüzden ben denemedim kızı
- 1 yıl
valla sevgilin de aksini söylemeyince, ben öyle sandım. Kaldı ki, bu yazışmalar senin eline nasıl geçti?
- 1 yıl
Ben ona attım yazışmaları fakat karşı cinsle flörtlesmedim nude istemedim hiç bir şey yapmadım sadece nişanlım var dedim engelledim bu yüzden ben ayrıldı çok malca bir şey bu
- 1 yıl
Hem bu mesajlarda kötü bir şey olsa neden ona atayım ki
- 1 yıl
Atmasaydın iyiydi be :D ne demiştik, yaranamazsın djfjs
Soran1 yılBen bana gelen istekleri engelledim mesajlara cevap vermedim kim haklı sen söyle kızsa kız bensem ben yemin ederim kabul edecem @sosyetic_sheqiil
- 1 yıl
Furkan sus gidip milletten nude istedin çıldırıyorum hatırladıkça sus artık Allah aşkına
Soran1 yılBuginkü konuşmamızda benzer cümleler geçince ben sandı o kişiyi, ben de istedim işte kimle konuştun diye, at dedim ssleri kıza
- 1 yıl
Neden engelledin, neden cevap vermedin? O senden öyle bir şey mi istedi?
- 1 yıl
Kendince sadık kaldığını ima ediyor anlamıyor musun
- 1 yıl
Milletten nude istedin yazıyor kız, hâlâ haklı mıyım diye soruyor musun? Hani cevap vermiyordunc herkesi engelliyordun 🤦♀️
Soran1 yılBen @sosyetic_sheqiil e soruyorum sevgilin varken başka erkekle bu konuşmayı yapar mısın?
Soran1 yılYapana da ne dersin
- 1 yıl
Ya sen mal mısın flörtlestim mi çocukla ne yaptım adam akıllı nişanlım var dedim sonra gitmeyince de sövüp engelledim ne yapayım ben daha
- 1 yıl
Evet, kızın yazdıklarında bir şey yok. Nişanlıyım yazmış bir de 🤦♀️
Soran1 yılSana herşeyi açıklıyım da sen karar ver 2 sn mesaj kutunu açar mısın
- 1 yıl
Git millete eksik anlat sonra kendini haklı çıkart konuda her zaman ki yaptığın şey zaten
- 1 yıl
Alıştık
Soran1 yılNude isteme olayı yok olayın iç yüzü bambaşka, kız buna ulaştı biz Sevgiliyken hasetinden 1 ay önceki olay bu nude olayı bizi sevgili görünce aramızı bozdu geçmişteki olay yani
Soran1 yılEksik anlatan sensin aynı zamanda yaptıklarını anlatmayıp benimkini anlatıyorsun geçmişe girme çıkamazsın oradan
- 1 yıl
Geçmişte ki olaylar yüzünden defalarca sen benden ayrıldın sorun bu mu? Hem sen ben senin hayatındayken o kızdan nude istedin mi istemedin mi konu bu
- 1 yıl
Seni rahatsız eden adamın yazması, ok tamam ama kızın cevapları da ortada. Eğer bu kadar takılıyorsan bu konuya birlikte olmanız zaten yanlış. Kimse kimsenin malı değil duruşunu bozmadıktan sonra mesaj da gelir, takip de. Gereken cevabı aldıktan sonra karşı tarafın, ne önemi var gerisinin. Senden bu yazışmaları saklayabilirdi, aldatmak isteseydi karşılık verirdi. Birinden nude istemek daha şey bir durum, daha bir ay olmuş falan orası farketmez
Soran1 yılBiz ayrıyken oldu ve sen başkasıyla benle konuşurken flörtleştiğin çocuğu ekledikten ondan hoşlanıyorum dedikten sonra yaptım bunu sen de çok iyi biliyorsun
- 1 yıl
Neden bana geri döndün o zaman
- 1 yıl
Ya aslında bütün suç bende bana seni şu saatten sonra sadece cinsellik için kullanırım diyen bir erkeğe tekrar bir şans vermemeliydim haklısın
Soran1 yılBenle konuşurken beni aşka inandır derken förtleştiği çocuğu ekledi buradan ve bana ondan hoşlanıyorum dedi ben sonra yaptım bu dediklerini ve nude isteme olayı değil olay olayın iç yüzü başka kız buna eksik attı engelledi kıza git ulaş iste diyorum devamını istemiyor bunu neden diyim yapsam? @sosyetic_sheqiil
- 1 yıl
Kız bana ss attı kıza direkt nude at demişsin flörtlesmeye çalışmışsın ne konuşuyorsun hâlâ ya
- 1 yıl
Yeter bıktım sus artık
Soran1 yılBiz seninle hatalar ettik yemin ettik söz verdik birbirimize karşı cins yok dedik ne olursa olsun sen yemini bozdun olay tamamen bu
- 1 yıl
Lan naptım naptım milletle mi flörtlestim sen mal mısın çıldırıyorum bak
- 1 yıl
Adama nişanlım var dedim engelledim
- 1 yıl
Bu mu aldatmak
Soran1 yılBence de susalım daha konuşacak bişey yok
- 1 yıl
Oha be oha. Erkekler yapınca sorun yok, kadınlar bir halt yapmasa bile sorun. Ayrıydınız bir süre, o süreçte nude mu istedin milletten? Sonra bu yazışmaları atıp, sevgilinin yaptıklarını ayıplayalım mı istiyorsun. Ne bu ego tatmini falan mı, vicdanen kendini böyle mi rahatlatıyorsun. Neresinden bakarsan bak, burada tek haksız sensin. User bacım seni de Allah kurtarmış, uzak dur şundan
Soran1 yılAyrıyken 3 erkekle flörtleşti kendisi
- 1 yıl
Bir de utanmadan beni engellemiş İnstagramdan inanabiliyor musun neyse ya Allah kurtardı cidden
- 1 yıl
Seninkileri ben sayamadım ama hatırlatırım
- 1 yıl
valla soran kişi sen eğer görseldeki yazışmaya ‘aldatma’ damgası vuruyorsan, ‘flörtleşmek’ senin gözünde ne onu kestiremiyorum şu an. Aman aman sen de engelle muhatap bile olma
- 1 yıl
Valla muhattap bile olmama değmez
Soran1 yıl@sosyetic_sheqiil çocukla öpme koklaşma ssleri var devamını atamadı bilmeden konuşma bence olay bunla başladı
Soran1 yılOndan sonra bunlar yaşandı hadi yalan desin
- 1 yıl
Olm çocuk kendi yazdı sanki ben yazdım çocuk kendi kendine yazıp yazıp durdu benim mi suçum
Soran1 yılİlk başlatan oydu
- 1 yıl
Sen kendini haklı çıkartmak için beni suçlayamazsın
- 1 yıl
Birbirinizle inatlaşmayın, suçlamayın da. Seviyorsanız birbirinizi, ki belli ki seviyorsunuz 😅 konuşup anlaşın bence. Yazışmalarda bir şey yok, inatlaşa inatlaşa olayları buraya getirmişsiniz. Bu tür tartışmaları, buraya yansıtmayın, sevgilini milletin önüne atma. Adam olana yakışmaz bu tür hareketler.. iki gün sonra barışmaya yüzünüz olsun.
- 1 yıl
Çok haklısınn
Soran1 yıl@sosyetic_sheqiil tek yapıcı konuşan kadın sendin tebrik ederim gerisi ya bana ya ona salladı durdu
- 1 yıl
Yapmayın, üzmeyin birbirinizi. Seviyorsanız birbirinizi üçüncü kişiler yüzünden kavga etmeyin. Densizlik yapan olur, iftira atan olur, yazan olur, çizen olur.. siz birbirinizi bırakmayın, bir daha da siteye yansıtmayın olanları.. asla birbirinize hakaret de etmeyin, çirkinleşmeyin, şüpheci davranma yapmak isteyen engel mi tanır yaw. Bir kadını bin kişi ister bir kişi alır.
Soran1 yılHaklısın yapanlar oldu zaten
Soran1 yıl@sosyetic_sheqiil biriyle sürekli konuşuyotmuş buna ne dedin?
- 1 yıl
Kimseyle konuştuğum yok sal artık beni bitti ilişkimiz bitti
Soran1 yılBiter uyuyacam diyip burada milletle konuşursan normal herkes görsün karekterini
- 1 yıl
Kimseyle konuşmadım ne anlatıyorsun
Soran1 yıl@userrr1234567890 çocuk hep konuşuyoruz diyor mk sen ne anlatıyorsun
Soran1 yıl@sosyetic_sheqiil bunun dün morali bozuktu yanında oldum destek oldum sonra uyuyacam dedi gitti sitede takıldı ne dersin buna bir de yeni girdim dedi 2 3 saatir sitedeydi aldatmalara doyamadı
- 1 yıl
Eğer birileriyle konuştuysam ss iste konuşmaları öyle çık karşıma ben senin gibi kuruntulu bir ergenle uğraşamam kusura bakma hadi şimdi iyi günler sana
Soran1 yılUyuyacam diyip sitede takılan kıza mı kuruntu yapıyorum yeni girdim diyip saatlerdir burada gizli gizli takılan kız mı diyor bunu bana
Soran1 yılher şey beklenir senin gibilerden yalan söyleyen her şeyi yapar sen yalan söyle ben ergen olayım aynen
- 1 yıl
Git basımdan ugrasamam seninle
Soran1 yıl@userrr1234567890 yeni uğraşlarınla ilgilen
Soran1 yılSenle işim yok daha
- 1 yıl
Seninle ilgilenecek değilim ya
Soran1 yıl@userrr1234567890 böyle dürüst ol işte
Soran1 yılİtiraf et
- 1 yıl
Ya bi s…git artık basımdan iftiracı pisliğin tekisin kusura bakma
Soran1 yıl@userrr1234567890 yalan söylemedin mi kendin itiraf ettin evet dedin ne iftirası
- 1 yıl
Salar mısın artık beni amacın ayrılmaktı ayrıldın yeter artık rahat bırak beni
Soran1 yıl@userrr1234567890 amacım ayrılmaktı mı yalan söyleyen ben miydim ki amacım ayrılmak olsun
- 1 yıl
Ugrasamam seninle daha fazla engelliyorum iyi bak kendine
Soran1 yıl@userrr1234567890 sen de iyi bak uzak mesafe yapamam diyen sendin bugün ayrılmak isteyen belliydi
Soran1 yılİyi kullanıldım..
- 1 yıl
Arkadaşlar, hakkınızda hayırlısı olsun. Bazı şeyleri zorlamamak lazım. Sen ispatsız/delilsiz sürekli kadını suçluyorsun, gerçi ispat falan salla, eğer sevgin ağır basmıyorsa bu ilişkide, o zaman işine bakacaksın. Bak, zamanı gelince nasıl engelliyor, ona inanmayan sürekli suçlayan erkeği. Haklı değil mi? Haklı.
Soran1 yılHaklı olsun ben daha konuşmak istemiyorum bitti gitti
Soran1 yılHakkında hayırlısı olsun daha başka bişey demek düşmez bana
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılMesajlaşmayı uzatmış bir adamla iletişime girmiş bunların hepsi yanlış benim yapıma göre bakarsak sıkıntı 😀
Normal aklı selim düşünürsek, kız güzelce söylemiş sevgilim var kalbim dolu diye.. bu noktada aldatma gibi bi durum söz konusu değil...
Baskılanmış ve biraz sıkılmış bir kız var görselde normal düzeyde bir kaç mesaj diyerek geçebilirsin ve en ufak gülme gevşeme durumu söz konusu değil! Sadece biraz uzattı diye ayrılma derim emin ol bir çoğu bunu bile yapamaz..
Orada kahkaha atarak "ayy benden mi hoşlandın sen" diyecek kadar gvşkler dolu kıymet bil beterine denk gelirsin, ruhun da duymaz...
14 Yorumla
Soran1 yılİlk olay değil bu geçmişte ikimiz de yanlış yaptık söz verdik karşı cinsle en ufak bir şey yok diye olay bu aslında
Soran1 yılAma artık önemsiz ayrıldık
- 1 yıl
Bir yanlış yapmamış ama ayrılık kararı aldıysanız hayırlısı olsun diyelim...
Soran1 yılBen gelen istekleri direkt engelliyordum mesaj yazmıyordum aramızda güven sorunu vardı zaten bu olay tuzu biberi oldu
1 yılHayır normal değil sinirlendiyse yazmasın o zaman engellesin Allah Allah yalana bak ilgi manyağı gerçekten madem çok sinirlendin ne cevap yazıyosun cici kardeş
015 Yorumla
Soran1 yılAldatmak değil mi bu
- 1 yıl
Tam olarak aldatmak değil ama aldatmaya meyilli diyelim
Soran1 yılKusurlu hareket bariz ama değil mi
- 1 yıl
Evet madem sevgilin var ne cevap yazıyosun elin adamına yaa ve o ettiği küfürler falan hiç hoş değil ben üzüldüm sevgilisine
Soran1 yılO sevgilisi olan kişi benim bana üzül o zaman
- 1 yıl
Neeee ciddi misin
Soran1 yılÇok ciddiyim
- 1 yıl
Nasılsın şu an iyi misin😶
Soran1 yılBir de bana beni sen aldattın diyor 😄
Soran1 yılManipülasyonun kralı dönüyor
- 1 yıl
Ya bırak şu kızı üzülme de değmez bunun için
Soran1 yılBitti zaten
- 1 yıl
Yahu asıl sende suçlusun hemde çok kıza birisiyle opuscem falan demissin ayıp ya gerçekten kızın yaptığı da normalde doğru değil ama seninkisi bu yine nişanlım var demiş yazık kafana
Soran1 yılBenim dediğim bundan sonraki olaydı önce değil orayı atlama
Soran1 yılArtık önemi yok zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılkalbim dolu diyip bu mesajlara musaade etmesi 😄 ay 19 yasında nisanlı bi de. genel olarak hayatında biri varken anonim veya acıktan biriyle normal sohbet edilmesini dogru bulmuyorum ben
012 Yorumla- 1 yıl
gercekten artık onlara uzulmuyorum bile kendi tercihleri. o yasta birini seversin de evlenmezsin ya, her ay bambaska biri oluyoruz olgunlasıyoruz pisman olmaz umarım. ailesinin izin vermesi de cabası
Soran1 yılAldatmak mı bu?
- 1 yıl
evet
Soran1 yılTeşekkür ederim bana bir kız yorumu lazımdı o da oldu
- 1 yıl
rica ederim, nişanlısı mısın
Soran1 yılYok o öyle diyor da millete ondan
Soran1 yılSevgiliyiz sadece
- 1 yıl
oha agaga ayrıldınız mı
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
iyi yapmışsın
Soran1 yılOlması gereken buydu yolu açık olsun
- 1 yıl
sen nasıl öğrendin
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Engellemek için daha kaç mesaj bekledin engelleyip geçsene 😅
01 Yorumla
Soran1 yılAyrıldık önemi yok artık
kank az daha atsaydın görsel amdkdk diğer soruya geçemedik
01 Yorumla
Soran1 yılKusura kalma
Gizli Üye(25-29)1 yılO kızın fake erkek hesabı mısın sen
Bu olayı anlatan kız sorusu var22 Yorumla
Soran1 yılOnu boş ver bu aldatmak mı sence veya bu durum normal mi
- 1 yıl
Yok soruyu soran kişi eski sevgilim
1 yılBöylelerine hop engel KS'de kimse kalmadı ki engel ata ata🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHacım normal bu durumlar benımde burdan çok görüştüğüm oldu kimisi evli kimisi dul kimisi bekardı neye şaşırdın zaman böyle artık
01 Yorumla
Soran1 yılŞaşırmıyorum artık
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet o kız benim girin hesabımdan detaylı bakın arkadaşlar o zaman kim haklı görürsünüz
130 Yorumla- 1 yıl
olay ne
Cevap sahibi1 yılMilletten nude istemedim nişanlım var dedim diye sevgilimden trip yiyorum
Cevap sahibi1 yılGit bak profilimden istersen
- 1 yıl
sevgilin burdan mı
Cevap sahibi1 yılBu soruyu soran kişi sevgilim
- 1 yıl
ayrıl gitsin be güzelim seni çok sıkmıs bunla devm edersen zindan olur gunlerın ve o ayrılır
Cevap sahibi1 yılAynen
- 1 yıl
var ya sanki gruntulu seks yapmssııın aldatmıssın wgibi davranıyor bir de seni denemiş fake ehsaptan barsıırsan sürekli deneyecek seni ve asla güvenmeeycek
Cevap sahibi1 yılKendi milletten nude istedi ben sesimi çıkartmadım gelmiş bana nasıl davranıyor pislik
- 1 yıl
bak bir de nude istemiş millttetn o anda ayrılmalıydın var ya. sen iy idayanmıssn. adın ne senni? benim göktuğ
Cevap sahibi1 yılGöktuğ bi deliden ayrılıp başka bir deliyle ugrasamam bıktım erkeklerden herkesden bıktım uzak durun benden deliler awk
- 1 yıl
haklısın ))
istersen arkadasca konusabiliriz daha aşk hikayeni dinlemek isterim nasıl tanıstınız neler yasadınz vs
Cevap sahibi1 yılAşk hikayesi olan tek kisi ben değilim git başkasını bul ugrasamam bıktım
- 1 yıl
haha )) aşırı sınırlısın su an
ayrıldın dimi onunla? acele et
Cevap sahibi1 yılŞu an kimse umrumda değil
Cevap sahibi1 yılSende degilsin yazma bu yüzden
- 1 yıl
tmam biraz kafanı dinle
Soran1 yılMk burada bile devam ediyorsun erkeklerle konuşmaya pauahabja
Cevap sahibi1 yılFurkan kusura bakma ama tam bi malsın
Soran1 yılSen akıllı olup konuşmaya devam et sana yürüyenlerle ben mal kalırım
- 1 yıl
abi bu nası bi olay ahakansksjek
- 1 yıl
keşke sesini çıkartsaydın ya hikayeyi bir de senden dinlemek lazımmış. ayrılınca bu üslupla konuşuyorsa iyi olmuş boş ver. mesajlaşmana da gerek yokmuş ama allah kurtarmış diye düşün
Cevap sahibi1 yılValla ne kadar anlatsam boş anlamak istemeyen anlamıyor yapabileceğim bir şey yok
- 1 yıl
narsist birine benziyor keşke konuşmasaydın tabi ama çocuğun falsoları çokmuş zaten salla
Cevap sahibi1 yılUğraşılmaz öyle biriyle zaten
- 1 yıl
yaşı da büyük kız boş ver
Cevap sahibi1 yılYaşına aldandım olgundur sandım yanılmışım hata yine bende ahahaha
- 1 yıl
ah canım benim bu da bir tecrübe oldu
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılArkamdan konuşmayın sen de işine bak artık
1 yılSenin normal mi sevgilisi olan kıza isteyerek yazman
01 Yorumla
Soran1 yılYazan ben değilim başkası
Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. Engelee geçerim ben ve kutum kapali
02 Yorumla
Soran1 yılDoğru yoldasın umarım senin gibi birine denk gelirim
- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
1 yılahahhshaha karsidaki aptal mi ya
01 Yorumla
Soran1 yılOnun ne olduğu belli abazanın teki
Gizli Üye(18-24)1 yılFarkındaysan zorlayan sensin
09 Yorumla
Soran1 yılYazan ben değilim başkasıyla konuşması
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum nişanlıyım demiş
Soran1 yılBenim için demişti
Cevap sahibi1 yılKanka istiyor musun istemiyor musun uzatma engelle geç kızı
Cevap sahibi1 yılMadem aldattı diyorsun
Soran1 yılBana bişey yok diyor bence var millet dış göz bu durumda merak ettim var mı yok mu diye
Soran1 yılSence var mı yanlış durum yok mu?
Cevap sahibi1 yılKendinn nude istemişsin senin bişey söylemeye hakkın yok
Cevap sahibi1 yılE mecbur musunuz bu sitede takılmaya o zaman hesabınızı kapatıp gidin
Gizli Üye(30-35)1 yılKız gayet iyi savunmuş kendini kötü bişey yok
02 Yorumla
Soran1 yılMesajlaşması normal mi çocuk sexting diyor adını soruyor
Cevap sahibi1 yılKızın cvplari ortada karşı ne derse desin
- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
1 yılBunu mu okuyacam mk
02 Yorumla- 1 yıl
Git benim hesabımdakini oku özet geçtim ben kdskds
- 1 yıl
@userrr1234567890 uğraşamam
Gizli Üye(25-29)1 yılBöyle ifşa olmaz adını da yazsaydın onun
05 Yorumla
Soran1 yılSence normal mi bu mesajlaşma sevgilisi olan bir kız için
Cevap sahibi1 yılDeğil sen normal olduğunu gerçekten düşündün mü
Soran1 yılAldatmak mı bu sence?
Cevap sahibi1 yılEvet başkasindan sana geliyorsa senden de başkasına gider tek senle konustugunu nerden biliyon
Soran1 yılGüvenmiyorum zaten ben sandı o kişiyi
Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Değil bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkek bu
01 Yorumla- 1 yıl
Benim ona attığım ss le ri paylaşmış gizliden
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem