Kurumiçi yatay geçiş başvuru sonuçları açıklanmış. Sen başvuru yapmış mıydın? Çünkü hatırladığım kadarıyla sınıf WhatsApp grubunda kurumiçi yatay geçiş yapmak istediğini söylemiştin.
Bahar döneminde alttan almam gereken daha fazla dersim var, senin için de uygun olursa inşallah birlikte okulda daha uzun vakit geçiririz.
Güncellemeler
1 yıl
Henüz sevgilisinin olup olmadığını bilmiyorum, ama yine de şansımı denemek istiyorum. Sizce sevgilisi olan kıza böyle mesajlar atmak doğru olur mu?
Sevgilisi olan bir kıza böyle mesajlar atmak doğru olur mu?
Ama kızla son zamanlarda dersler, sınavlar hakkında mesajlaşıyoruz. Ayrıca geçenlerde kankasıyla birlikte bir final sınavına gelmedi ve o günün akşamında kıza mesaj atıp " Sınava gelmediniz, o yüzden merak edip sormak istedim " yazdım. O da " Akşamdan kalmaydık, Yağmur'la uyuyup kalmışız " yazdı.
Ama fazla dikkat çekmemek için onunla birlikte kankasını da soruyorum. Yani kıza " Siz " diye hitap etmiyorum, çoğul oldukları için öyle hitap ediyorum. 😁
Ama o kıza henüz yeni ilgi duymaya başladım, kısa süre öncesinde kankasından hoşlanıyordum ve ona yürüyordum; ama onun sevgilisi varmış ve bana pek ilgi göstermedi.
Ama dersler, sınavlar hakkında konuşsak da konuşurken çok istekli gibi duruyor. Mesela ben 1 mesaj yazıyorum, o ise benim 1 mesajıma 2-3 mesajla karşılık veriyor.
Ama son olarak onu sene başında kendi kurduğum sınıf WhatsApp grubuna almıştım ve birkaç gün önce gruptan çıkmış. Grupta hiç konuşulmuyor, ama yine de benim grubum olduğu için biraz üstüme alındım.
Ayrıca şu da var ki; sanki kankası da bize yol yapıyor gibi hissediyorum. Çünkü ilk olarak geçenlerde yanıma geldiklerinde kız bana " Oturabilir miyim? " dedi ve sonra karşımdaki sandalyeye oturdu, ama kankası oturmayıp bizim oturduğumuz masanın tam yanında durup bize baktı.
Daha sonra ben ona " Final sınavına gelmediniz, o yüzden merak edip sormak istedim " yazdım, o da " Akşamdan kalmaydık, Yağmur'la uyuyup kalmışız " yazdı ve sonra bir süre daha sınav, dersler hakkında konuştuk.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlk paragrafi yazdıktan sonra yazmamda sakınca var mı de yok derse birlikte vakit geçirelim dersin
Ama kızla son zamanlarda dersler, sınavlar hakkında mesajlaşıyoruz. Ayrıca geçenlerde kankasıyla birlikte bir final sınavına gelmedi ve o günün akşamında kıza mesaj atıp " Sınava gelmediniz, o yüzden merak edip sormak istedim " yazdım. O da " Akşamdan kalmaydık, Yağmur'la uyuyup kalmışız " yazdı.
Ama sonrasında da sınav, dersler hakkında birkaç soru sorup sohbeti uzattı.
Sen çok mesafeli konusuyosun bence sizli bizli olma
Öyle değilim ki, öyle mi görünüyorum?
Daha ne kadar samimi olabilirim? 😁
Sen diye konuş mesela bugün neden derse gelmedin merak ettim seni diye sor niye gelmediniz diye değil
Ama fazla dikkat çekmemek için onunla birlikte kankasını da soruyorum. Yani kıza " Siz " diye hitap etmiyorum, çoğul oldukları için öyle hitap ediyorum. 😁
Öff hep berbat etmişsin arkadaşını niye soruyosun ya o ne alaka
Sen istediğin gibi samimiles korkma çekinme sevgilisi varsa veya rahatsız olursa söyler zaten sende ona göre sohbeti bitirirsin
Ama yoksa dikkat çekip göze batabilirim ve eğer sevgilisi varsa bu onun açısından hiç hoş olmaz.
Sen istediğin gibi samimiles korkma çekinme sevgilisi varsa veya rahatsız olursa söyler zaten sende ona göre sohbeti bitirirsin
Yani o halde bu mesajları atmamda herhangi bir sakınca yok, değil mi?
Kızlar özgüvenli kendinden emin erkekleri sever çekingen dikkat cekmemeye çalışan erkeği değil kendinden emin şekilde davran
O halde yazayım, değil mi?
Allah aşkına kız halimle ben bile simdiye tavlamistim kızı
Yaz hatta ara aklıma sen geldin konusmak istedim de
Ama o kıza henüz yeni ilgi duymaya başladım, kısa süre öncesinde kankasından hoşlanıyordum ve ona yürüyordum; ama onun sevgilisi varmış ve bana pek ilgi göstermedi.
Yaz hatta ara aklıma sen geldin konusmak istedim de
Yok daha neler... 😂
Tüm tuşlara basiyosun yani 😄
Derken? 😁
Önceden kankasina yavsadigin için yüz vermeyebilir ama sevgilisi olsaydı kankasi gibi oda ilgi göstermezdi demekki sevgilisi yok
Hem kankasini hem o kıza yürümüşsun
Ama dersler, sınavlar hakkında konuşsak da konuşurken çok istekli gibi duruyor. Mesela ben 1 mesaj yazıyorum, o ise benim 1 mesajıma 2-3 mesajla karşılık veriyor.
O zaman kankasini sorun etmiyodur
Ama son olarak onu sene başında kendi kurduğum sınıf WhatsApp grubuna almıştım ve birkaç gün önce gruptan çıkmış. Grupta hiç konuşulmuyor, ama yine de benim grubum olduğu için biraz üstüme alındım.
Ne gereksiz şeylere takiliyosun ya
Git açıl su kıza sende rahat et bende
Niye ki, bu gereksiz bir şey mi? Vallahi neredeyse dünyam yıkıldı... 😂
Konuşulmayan grupta napsin kız
Ayrıca şu da var ki; sanki kankası da bize yol yapıyor gibi hissediyorum. Çünkü ilk olarak geçenlerde yanıma geldiklerinde kız bana " Oturabilir miyim? " dedi ve sonra karşımdaki sandalyeye oturdu, ama kankası oturmayıp bizim oturduğumuz masanın tam yanında durup bize baktı.
Sonra kızla biraz konuştuk ve bana " Biz seni biliyoruz " gibisinden şeyler söyleyerek bana güvendiklerini söyledi.
Başbaşa bırakmış sizi iste ne gzl
Sonra sınıf WhatsApp grubunda kıza yazdığım bilgi içerikli 2 mesaja 💗 işareti attı.
Sen cidden kafayı yemişsin
Daha sonra ben ona " Final sınavına gelmediniz, o yüzden merak edip sormak istedim " yazdım, o da " Akşamdan kalmaydık, Yağmur'la uyuyup kalmışız " yazdı ve sonra bir süre daha sınav, dersler hakkında konuştuk.
Sen cidden kafayı yemişsin
Anlatacaklarım henüz bitmedi... 😂
Suss lütfen çok ince dusunuyosun rahatsız edici
Son birkaç gündür de buna benzer şekilde ara ara WhatsApp'ta konuşuyoruz.
Ama şu var ki; kız sohbet bitiminde " Görüşürüz " vs. demiyor ve bu da beni biraz düşündürüyor. 😂
Kesin aşıkk
Ciddi misin? 😂
Değilim görüşürüz demedigine göre görüşmek istemiyor 😄
Hiç güleceğim yoktu... 😂
Yani sence yazmayayım mı?
Bence direkt sor sevgilin var mı senden hoşlandım beğendim falan de konuşalım de
Peki sence direk yazsam, sevgilisinin olup olmadığını alacağım geri dönüşe göre kendim düşünsem nasıl olur?
Yani ondan hoşlandığımı değil, buraya yazdığım mesajları yazsam
Senin manitede atsınlar o zmaan sence olur mu
Ama sevgilisinin olup olmadığından emin değilim.
Hayır tabi ki de kibar olmaya çalışmışsın niyetin farklı değilmiş gibi göstermişsin ama sonunda sıçmışsın
Ama sevgilisinin olup olmadığından emin değilim, sevgilisi olmaya da bilir.
Haaa o zaman yaz
Ama ola da bilir, dediğim gibi emin değilim... 😁
Kanka manita oldu mi hiç
Oldu.