Sevdigim kızı unutamıyorum lütfen yardım edin?

Merhaba arkadaşlar, açıkçası konuya nasıl giriş yapacağımı bilmiyorum çünkü kafayı gerçekten yedim, resmen diyorum allah ya canımı alsın ya da bu sevgiyi içimden çıkarsın, uc ay boyunca sırf kizi unutmak icin ondan uzaklaştım ama bir gun bile aklımdan çıkmadı, geri döndüm ama ne yapacağımı bilmiyorum, kızla zamanında biraz sey yaşadım ama kısa süreli ama sonrasında kiz bana isınamadigini söyledi, çabaladım ona rağmen kolay kolay bırakmadım hep yazan, soran ben oldum, hicbir zaman onun umrunda olmadığımı biliyordum, baska erkeklerle konuşuyordu, beni yedekte tuttuğunu da biliyordum ona rağmen hic vazgeçmedim cunku sevdim ona deger verdim evlenmek istedim, çoğu zaman kalbimi kırdı, üzdü, paramparça etti, hoş olmayan kelimeler bile kullanıyordu ona rağmen ona hic kiyamadim, onun karşısında kendimi hiçe saydım, en ufak bir probleminde yardimina kosuyordum ama yine de olmadı, belki beni bu soyledigim şeylerden dolayı basit, zayıf karakterli bir insan olarak görebilirsiniz ama ne yapayım ben de böyleyim iste sevdim sadece, her gece dua ediyorum allah ya canımı al ya da bu sevgiyi içimden cikar at diye, bu kizla olmayacağını biliyorum ama yine de unutamıyorum, lütfen eger ki guzel bir tavsiyeniz varsa soyleyin, cunku cok zor durumdayım, ne yapacağımı bilmiyorum, kiz yaşadığım yerde yaşıyor her şekilde karsilasiyoruz. O yuzden benim icin daha da zor.

Sevdigim kızı unutamıyorum lütfen yardım edin?